• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

güzelim dr banada birşeyin yok diyoır ama sonuçta yok c.tesi gittim yumurtam büyümüş dedi bugün 15.gün bugün takrar gideceğim çatlama olmuşmu bakacak..çatlama olmadıysa iğne verecekmiş öyle dedi..kafamçokkarıştı

canım benım catlamalar falnda hepsı normal seyrınde cıktı
iltihap vardı ıkı ay once fln onuda ılacla hallettık
hc bı engel yok yanı
yıne olmuyor
cok takmaya basladım kafama
acaba baska doktoramı gıtsem dıyorum . ama ızmırdekı en ıyılerınden bırı gıttıgım dr arastırdımda oyle gıttım bılmıyorum yanı kafam cok karısık

allahım ınsallah hepımızın umutlarını bosa cıkarmasın
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

canım benım catlamalar falnda hepsı normal seyrınde cıktı
iltihap vardı ıkı ay once fln onuda ılacla hallettık
hc bı engel yok yanı
yıne olmuyor
cok takmaya basladım kafama
acaba baska doktoramı gıtsem dıyorum . ama ızmırdekı en ıyılerınden bırı gıttıgım dr arastırdımda oyle gıttım bılmıyorum yanı kafam cok karısık

allahım ınsallah hepımızın umutlarını bosa cıkarmasın
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
bugün bende dr.a gideceğim..dr un dediği hiç bir sorun yok geçen ay da çatlamış..ama yinede gün gün bu ayda bakacağım dedi..bende kafaya takıyorum çok ..offffffffff yaa herkes zırtpırt doğuruyor..bizde tık yokkafamçokkarıştı

GÜNAYDIN GÜZELİM..NASILSIN..hihoyyyt hihoyyyt

gunaydın canımopuyorumnanaktan kırımızı kart yemiş biri nasıl olursa öyleyim işte :roflol::roflol:
güzelim bir şey soracağım bu ovülasyon testlerini yapıyorum hiç pozitif çıkmadı bugün 15. gün yaaa ben yumutlamıyom mu yoksa:roflol: :roflol:

belkide gec yumurtluyorsundur canım testi yapmaya devamet ikinci cizgi silikmi cıkıyor hep?

selam kızlar, adetime 4 gün var ve ben bugün kan testi yaptırdım 5 ve 5 den küçük gebelik yok, - 3-4 hafta içinse değerler 9 - 130 benim değerim 10,23 çıktı, ne var ne yok gibi bişi çıktı bu konu hakkında yardımcı molabilecek biri var mı aranızda,,,,,,,,,,offff bu belirsizlik, şuan hamile gibi hareket ediyorum ama değilsem çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım hayırlısıyla inşallah vardır,,,,

selam kızlar, adetime 4 gün var ve ben bugün kan testi yaptırdım 5 ve 5 den küçük gebelik yok, - 3-4 hafta içinse değerler 9 - 130 benim değerim 10,23 çıktı, ne var ne yok gibi bişi çıktı bu konu hakkında yardımcı molabilecek biri var mı aranızda,,,,,,,,,,offff bu belirsizlik, şuan hamile gibi hareket ediyorum ama değilsem çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım hayırlısıyla inşallah vardır,,,,

daha cok miniktir ondan böyle cıkmıstır canım bence bir kac gun icinde testi tekrarla canım yerimseniben

teşekkürler, perşembe normalde adet günüm, sanırım o gün tekrar yaptırsam iyi olur en azından değerde bi değişiklik varsa ne var ne yok anlarım, offff o gün bi gelse çok rahatlayacağım,

teşekkürler, perşembe normalde adet günüm, sanırım o gün tekrar yaptırsam iyi olur en azından değerde bi değişiklik varsa ne var ne yok anlarım, offff o gün bi gelse çok rahatlayacağım,

evet canım inşallah guzel allahım yuzunu güldürür:Saruboceq::Saruboceq:

kızlaaar..belirtilerinizi yazınn..her ay kendimi hamile sanmaktan şizofren oldum..hatta bir çocuğum olduğunu,şuan ikinciye hamile olduğumu zannediyorum..evde çocuk gürültüleri duyuyorum..ben deli miyimdelikafadulden

kızlaaar..belirtilerinizi yazınn..her ay kendimi hamile sanmaktan şizofren oldum..hatta bir çocuğum olduğunu,şuan ikinciye hamile olduğumu zannediyorum..evde çocuk gürültüleri duyuyorum..ben deli miyimdelikafadulden

kimsede belirti kalmamıs canım topluca kafayı yedik artık :roflol::roflol:

Back