arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

mrb arkadaşlar hepinize slmlar cans tebrikler darısı bizlerin başına işallah bu arada benim de ört günüm var ama umutlu değilim (

bu arada hamilelik belirtilerinde muhakkak akıntı olmalı mı yani benim yok ama idrarım koyu renk 1 haftadır böyle bi durumda oldunus mu hiç

akıntı olmazsa gebelik kesinlikle yok mudur ? beni aydınlatırsanız sevinirim 6 aylık evliyim baştan beri istiyoruz ama olmadı şimdi 4 gün filan var ama akıntım yok sadece idrarım koyu renk bi de alt karın şiş ve ağrıyo

canım takılma akıntıya yaa olmasa da olabiliyor,2 ark.ımıs burdan senin gibi olarak hamiş çıktı.bunla ilgili hamilelik belirtilerinde topik var incele istersen.
hayırlısı tatlım inş.hamişsindirr:Saruboceq:

işallah brc1769 allah kimseyi mahrum bırakmasın bu duygudan az önce bi test yapayım dedim - çıktı gerçi daha 4-5 günüm var ama bilmiyorum

tatlım çıktıysa bence bi kan testi yaptır bence hamişsin hadi inş..
bizede dua et hamişsen annelerin duası kabul olur:))

bende çok seviyorum burayı ama belirtilere baka baka kafayı yedim burda yaa,inş.sıyırmadan hamiş kalır herkes.
:enbuyukkk:

kizlar ben size kisaca hikayemi anlatayim ben 2004 yilinda gecirdigim ameliyatda ögrendim ki fallop borularim yapisik ve tüp bebek haricinde anne olamiyacam gecen kis tüp bebek denedik tutmadi ve ben artik pesini biraktiydim olmuyorsa vardir bi hayirli sebebi dedim ve gercekten kafamda bitirdim sonra annem bana su sogan kürünü yemin ettirerek yaptirdi söz verdim diye yaptim tam 1 1,5 ay sonra adetimi bekledim gelmedi 11 gün gectiydi belirti olarakda sadece kasik kramplari yorgunluk gögüslerimde 9 gün agri oldu 2 gün kesildi agri sonra 11 günde tekrar basladi neyse adetim 14 gectiydi ben doktora gittim ilk idrarimi aldilar tabii asmalar nedir bilmiyorum meraktanda kalbim ferari ile yarisa gecse on basar o kadar hizli atiyor hemsire gelditansiyonumu kilomu ölctü aknimi aldi bende diyom bunlari niye yapiyor biraz cekinerek sordum idrar tahlilimi süper pozitif tabii ben orda cocuk gibi aglamaya basladim sonra doktor muayene icin cagirdi ultrasonda bakti kesede var dr. muayeneyi alltan yapiyor ben üstte salya sümük agliyorum tabiki sadece simdilik kese göründü bakalim ayin 20 de terminim var o zaman da ins. kalp atisini ve findigimi görürüm icimde korkuda var insallah korktugum gibi olmaz bos gebeliktir diye korkuyorum Hic kimse ben hamile kalamam demesin bakin allahin aniden verdigi müjde insani hem sevindiriyor hem korkutuyor bu arada simdi 6 hafta 1 günlük olduk darisi bütün anne olmak isteyenlere dualarim sizlerle

ne mutlu sana tatlım yaa Rabbim ol deyince oluyor başka bi nedeni yok,zamanı gelince tıpta bilimde geride kalıyor.
Allah bağışlasın çok sevindimm:1hug:

hayırlı olsun melegin cok sevindim canım a.s.:1hug: sabrın sonu selamettir diye bos yeresoylememiş buyuklerimiz :1hug: allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:

hayırlı olsun melegin cok sevindim canım a.s.:1hug: sabrın sonu selamettir diye bos yeresoylememiş buyuklerimiz :1hug: allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım :Saruboceq::Saruboceq:
GÜNAYDIN GÜZELİM..İYİ SABAHLAR..nasılsın canımhihoyyyt hihoyyyt

ben haftasonu kırmızıları gordum kızlar :gitme:
cok moralım bozuldu yaa
doktor saglıklısınız bısey yo sadece bekleyın dıyo
nekadar beklıcez ?
sadece muayne ettı bazı arkadasların dedıgı gıbı ılaclı fılm gıbı seylerden hıc bahsetmedı ultrasnla baktı 3 kez gıttım muayneye bunun ıcın
hıc bı sorun yok dedı catlama gununu falan kontrol ettı hersey normal gorunuyo
pekı ama neden olmuyo senağlama
çok moralım bozuluyo hep aklımda neden neden nden dıye
sınırlıyım cevremdekılere bazen esımede aşırı tepkılı davranıyorum
offfff napıcam bılmıyorum sizide uzduysem kusuruma bakmayın benım senağlama

güzelim dr banada birşeyin yok diyoır ama sonuçta yok c.tesi gittim yumurtam büyümüş dedi bugün 15.gün bugün takrar gideceğim çatlama olmuşmu bakacak..çatlama olmadıysa iğne verecekmiş öyle dedi..kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…