ninkim ,cosmocum ve foreverım asıl ortada olmayan sizsiniz kızlarklava:
Yumurtladığımızı nasıl anlıyoruz bilmem :kedi:
Ve kafam karışık bu düzensizlik devam ederse ben yumurtlama günlerimi nasıl hesaplayacağım diye kara kara düşünüyorum.
slm kısssssslarrrrrrrrropuyorumnanaktan ya kittycim çok sağol.dün bişi oldu sana sorayımdedeim o da hamilelik belirtisiymiş korkmuştum ama misafir geldi o yüzden nete giremedim fazla:CüvCüv:
tatlım nasılsın benım bu akşam mısafırım gelecek yatıya. oyuzden ara ara gırıyorum sabah da nobetten çıkmıştım zaten. oyle yanı canım.opuyorumnanaktan
yeni hamişlerimizi de tebrık ederım arkadaşlar Rabbım sağlıcakla kucagınıza almayı nasıp etsin.a.s.
NERDESİN SEN YAklava:.Bİ DAHA BANA HABER VERMEDEN ORTADAN KAYBOLMAK YOK.NEREYE GİTTİN BUGÜN BAKAYIM):umursamaz:
Tamam canım bilgi edineyim ben bu konuda çok sağol.
kittycim sen varya çok iyisin ya opuyorumnanaktanhemen arkadaşların merak ettiği şeyleri bulup burda paylaşmışsın.opuyorumnanaktanbitanesin Allah o gusel gönlüne göre herşeyi verir inş arkadaşım en kısa zamanda meleğinikaydirigubbakcemile3
amin canım :Saruboceq:
o senin kalbinin güzelligi canım opuyorumnanaktanŞeniz guzel dileklerin icin cok tesekkürler canım opuyorumnanaktanaynısının milyon kez fazlasını senin icin diliyorum :Saruboceq::Saruboceq:
kittycim sen varya çok iyisin ya opuyorumnanaktanhemen arkadaşların merak ettiği şeyleri bulup burda paylaşmışsın.opuyorumnanaktanbitanesin Allah o gusel gönlüne göre herşeyi verir inş arkadaşım en kısa zamanda meleğinikaydirigubbakcemile3
Evet çok yardımsever ve bildiklerini paylaşıyor sağolsun bi sen cevaplıyorsun beni kitty Allah razı olsun..
opuyorumnanaktan
aminnn tatlım hepimiz için ben kaçar artık kendıne ıyıbak canımopuyorumnanaktan
senağlamabende bugün lekelenmeye başladım 4 5 aydır adet düzensizliği sorunu yaşıyorum 5 gün lekeleniyorum 5 gün sonra normal kanamam oluyo10 gün sürüyo doktora gittim progestan verdi ama ben hamilelik düündüğüm için kullanmamıştım ama hamile kalamadım eee bu durumda progestanı içmeyi düşünüyorum hamile değilimmmmmmsenağlama
üzüldüm canım ya :çok üzgünüm: kadın olmak ne zor seymiş yaaaaa mafoldumben
Evet canım ya kadın olmak çok zormuş kaydirigubbakcemile3 ve ben bu ara bebekle bozdum kafayı akşama kadar topicleri okuyorum dün eşim böyle yapacaksan ben vazgeçiyorum bi süre bebekten seni kaybedeceğim yoksa dedi.Psikolojin bozuluyor gün gün diyor bana sen lazımsın dedi bende tamam kaptırmıycam kendimi dedim ama nafile.:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?