Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk demek için geciktim kitty cim..
Nasılsın ? Moralin nasıl?
Ninikim nerde?
herkese merhaba, kitty hastalanmana üzüldüm ama eğer hamile değilsen biran evvel olman daha iyi. Hayırlısı herşeyin. Bende biran evvel hastalanmak istiyorum. 29. Gün kanda test yaptım negatifdi, bugün 34. Gün daha hastalanmadım ve karnımın alt tarafı atıyor sanki kalp atışı gibi biraz önce hissettim. Tekrardan acaba hamilemiyim diye düşünmek ve hayalkırıklığına uğramak istemiyorum![]()
kızlar tünaydın herkeseopuyorumnanaktan
inşallah hamilesindir canım normalde adet düzensizliğin var mıydı?yoksa bu ay mı böyle oldu beş gün geçmiş kan testini bi daha tekrarlasan....
canım günaydın geldim işte burdayım nasılsın?
Hayatım beniim kasığımda batma oluyor sendede olmuşmuydu?
Slmm kızlar benim de adetimi bir gün geçti . 3 gündür üst üste koyu bi kahve rengi bi şey geldi hastalanıyorum sandım ama devamı gelmedi o kadar koyu ki çamaşırıma bile bulaşmıyo nasıl şeyse şuanda iki büklüm duruyorum belim agrıyo bide sanki karnımda bi taş var ayy neler oluyor bana bitkin halsiz her şeye zırlayan bi kadın oldum çıktım mafoldumben
Canım benim hiç öle batma falan olmadı, ama hamile kalanlarda çok oluyomuş,
Benimki çok yeniyken öğrenmiştim belki ondan olmadı bende
teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Bende her zaman bir adet düzensizliği vardı, 6 ay doğum kontrol hapı kullandım düzene sokmak için ama sanırım bir düzelme yok halen düzensizlik devam ediyor. Normalde 30-45 gün arası adet oluyordum.
İnşallah hamilesindir canım...
GÜNAYDIN CANIM.....
YA KIZLAR YAZIP YAZIP NEREYE KAÇIYOR SUNUZ?klava:
baktım kimse yazmıyor bende çıktım neyapayım canım yaa
kızdınmı![]()
gene mi yoksunuz siz yaflmaz: