• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

KıTTYCıM GÜNAYDIN.HAYATIM HAKKINDA HAYIRLI ARTIK ÖNÜMÜZDEKı AYA BıRLıKTE KALIRIZ YARIŞIRIZ BURDAN TAMAM MI?EN AZINDAN RAHATLAMIŞSINDIR HAYATIM O ŞıŞKıNLıĞıN GEÇSıN SıNıR SıSTEMıN DÜZELSıN....ÖNÜMÜZDEKı AYA UYUMAK YOK....ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM ÇOKKKK.....kaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba, Kitty hastalanmana üzüldüm ama eğer hamile değilsen biran evvel olman daha iyi. Hayırlısı herşeyin. Bende biran evvel hastalanmak istiyorum. 29. gün kanda test yaptım negatifdi, bugün 34. gün daha hastalanmadım ve karnımın alt tarafı atıyor sanki kalp atışı gibi biraz önce hissettim. Tekrardan acaba hamilemiyim diye düşünmek ve hayalkırıklığına uğramak istemiyorum :(

herkese merhaba, kitty hastalanmana üzüldüm ama eğer hamile değilsen biran evvel olman daha iyi. Hayırlısı herşeyin. Bende biran evvel hastalanmak istiyorum. 29. Gün kanda test yaptım negatifdi, bugün 34. Gün daha hastalanmadım ve karnımın alt tarafı atıyor sanki kalp atışı gibi biraz önce hissettim. Tekrardan acaba hamilemiyim diye düşünmek ve hayalkırıklığına uğramak istemiyorum :(

inşallah hamilesindir canım normalde adet düzensizliğin var mıydı?yoksa bu ay mı böyle oldu beş gün geçmiş kan testini bi daha tekrarlasan....

Slmm kızlar benim de adetimi bir gün geçti . 3 gündür üst üste koyu bi kahve rengi bi şey geldi hastalanıyorum sandım ama devamı gelmedi o kadar koyu ki çamaşırıma bile bulaşmıyo nasıl şeyse şuanda iki büklüm duruyorum belim agrıyo bide sanki karnımda bi taş var ayy neler oluyor bana bitkin halsiz her şeye zırlayan bi kadın oldum çıktım mafoldumben

inşallah hamilesindir canım normalde adet düzensizliğin var mıydı?yoksa bu ay mı böyle oldu beş gün geçmiş kan testini bi daha tekrarlasan....

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Bende her zaman bir adet düzensizliği vardı, 6 ay doğum kontrol hapı kullandım düzene sokmak için ama sanırım bir düzelme yok halen düzensizlik devam ediyor. Normalde 30-45 gün arası adet oluyordum.

Slmm kızlar benim de adetimi bir gün geçti . 3 gündür üst üste koyu bi kahve rengi bi şey geldi hastalanıyorum sandım ama devamı gelmedi o kadar koyu ki çamaşırıma bile bulaşmıyo nasıl şeyse şuanda iki büklüm duruyorum belim agrıyo bide sanki karnımda bi taş var ayy neler oluyor bana bitkin halsiz her şeye zırlayan bi kadın oldum çıktım mafoldumben

İnşallah hamilesindir canım...

Canım benim hiç öle batma falan olmadı, ama hamile kalanlarda çok oluyomuş,
Benimki çok yeniyken öğrenmiştim belki ondan olmadı bende

HAYATIM EĞER KALDIYSAM BENİMKİDE ÇOK YENİ HENÜZ 2 HAFTALIK FALANDIR YANİ...VALLA DÜNDE AĞIR AĞIR İŞLER YAPTIM HEP İNŞALLAH BİŞEY OLMAMIŞTIR HAMİLEYSEM....senağlama

teşekkür ederim canım iyi dileklerin için. Bende her zaman bir adet düzensizliği vardı, 6 ay doğum kontrol hapı kullandım düzene sokmak için ama sanırım bir düzelme yok halen düzensizlik devam ediyor. Normalde 30-45 gün arası adet oluyordum.

hıı anladım canım ya...beklemekten başka şansın yok hayatım o zaman....geç adet olan biriysen heralde yumurtlamanda geç oluyordur birz daha bekle canım....pcos fln yok dimi?

Kitty nerdesin bugün sen ya kötükedihüso
Benim dünden beri midem bulanıyo :uhm:
Acaba üşüttüm mü yoksa yumurtlama günümde miyim :uhm:
Ayağım kaşınsa hamilelikten şüpheleniyom,nolcak benim sonum :smiley-cool:

Cosmocum bne kaçtım hayatım akşama doğru girerim yine buluşuruz burda....CANIM NE ZAMANDI ADET HAYATIIM....HESAPLADIĞIND AYUMURTLAMA DÖNEMıNE Mı DENK GELıYOR....

Son düzenleme:
Back
X