Selam kisslarrr :teytey: Evet bir ayi geride biraktim ve simdi tekrar adetime 5 gün var. Bugünden itibaren kasikta batmalar ve kramplar baslamistir, adet olacakmisim gibi sancilanip duruyorum. Genelde 1-2 gün önce baslardi ama bu sefer erken basladiklava:
BU ARADA BÜTÜN YENI ANNE ADAYLARINI TEBRIK EDER HUZURLU VE SAGLIKLI 9 AY GECIRMELERI DILERIMdi.
bugun kırmızıları gordum 2 damla bısey geldıı daha ama devamı gelecektır mutlaka mafoldumben
üzülme canım inşl bi dahaki aya hamile olursun yada belki üstünede görüyosundur sen yine bizi durumundan haberdar et kaydirigubbakcemile5
Kaç gün geçti senin belirtiler hamile gibi gösteriyor?
Bende mide bulantıları çok acıkma halsizlik gibi belirtiler var ama testler hep negatif cuma sabahı yapmıştım en son yarında doktora gideceğim bakalım.Sen test yaptınmı?
ya ben geçen aydan üstüne olmuşta olabilirim ama bu aydan iki günüm geçti.test yapmıştık çok önceleri ama hep negatif çıkıyodu şimdide korkuyorum yapmaya.halsizlikbende de var ama iştah sabahları hiç yok ama gün boyu hep soğuk şeler yemek istiyorum başkada öle bişi canım istemiyo yani şekerli veya ekşi
herkese selam opuyorumnanaktan 15 günlük bir gecikmeden sonra nihayet biraz önce adet oldum kızlar demekki testler yalan söylemiyormus bebek falan yokmus gec yumurtladıgım icin adetimde gecikmiş bugun ateş takibindende anlamıstım adet olacagımı :çok üzgünüm:
28.gün – 26 mayıs-36.2
29.gün – 27 mayıs-36.0 akıntı vardı
30.gün – 28 mayıs-36.0 akıntı vardı
31.gün – 29 mayıs-36.2
32.gün – 30 mayıs-36.4
33.gün – 31 mayıs-36.4
34.gün - 1 haziran-36.4
35.gün – 2 haziran-36.6
36.gün – 3 haziran-36.6
37.gün – 4 haziran-36.7 ( kan testi yaptırdım sonuc 0. 1 )
38.gün – 5 haziran-36.6
39.gün – 6 haziran-36.7
40.gün – 7 haziran-36.7
41.gün – 8 haziran-36.7
42.gün – 9 haziran-36.7
43.gün - 10 haziran-36.8
44.gün – 11 haziran-36.7 -36.6
45.gün – 12 haziran- 36.7
46.gün - 13 haziran - 36.3 (ateşim düşmüştü ve ben adet oldum )
ablacım üzüldüm:çok üzgünüm:ama gelmemesi daha kötü oda lazım ama inşallah birdahaki ay kalırsın düzensiz adedet olunca rahim kendini bebeğe hazırlarmışkaydirigubbakcemile3
Selam kızlar bugün 11. gün bitti ama 2 sabahtır regli olacakmışım gibi 5-10 dk sancım olup geçiyor aslında devam etmesi lazım adet olacaksam ama anlamadım.Dün bi etkinlikte Memorial hastanesinin kadın doğum uzmanıyla görüştüm durumumu anlattım pazartesiye kadar hastalanmazsan mutlaka doktora git dedi bende dedim aldım randevu diye testlerde çıkmıyorsa dış gebelik olabilir dedi inşallah hamile değilsem bile böyle bişey değildir..
Sizlerde ne var ne yok.
kızlar kocalarınızın başını bekliyorsununuz dimiiiiiiiiiiiiiii sizi hainler sizi kalkın kocalarınızın kucağından hadi bekem görem sizi :mymeka: bak hala oturuyorlar yaaaaaaaaaaaeeeeeeeeeeeeee
saol kittycim yarın dr randevum var kese gözükürmübilmiyorum ama kan testi yaptırıcam tekrar Allah nasip ederde iyi haberlerle gelirim inşallah cnm benden dualarınızı esirgemeyin
Selam kisslarrr :teytey: Evet bir ayi geride biraktim ve simdi tekrar adetime 5 gün var. Bugünden itibaren kasikta batmalar ve kramplar baslamistir, adet olacakmisim gibi sancilanip duruyorum. Genelde 1-2 gün önce baslardi ama bu sefer erken basladiklava:
BU ARADA BÜTÜN YENI ANNE ADAYLARINI TEBRIK EDER HUZURLU VE SAGLIKLI 9 AY GECIRMELERI DILERIMdi.
bugun kırmızıları gordum 2 damla bısey geldıı daha ama devamı gelecektır mutlaka mafoldumben
Arkadaşlar günaydınlar
Kimse yok mu, ne var ne yok? Nasılsınız bakem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?