arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

Selam kisslarrr :teytey: Evet bir ayi geride biraktim ve simdi tekrar adetime 5 gün var. Bugünden itibaren kasikta batmalar ve kramplar baslamistir, adet olacakmisim gibi sancilanip duruyorum. Genelde 1-2 gün önce baslardi ama bu sefer erken basladi klava:
BU ARADA BÜTÜN YENI ANNE ADAYLARINI TEBRIK EDER HUZURLU VE SAGLIKLI 9 AY GECIRMELERI DILERIM
di.

saol cnm inşallah senden de bu ay hayırlı haberler alırız.:1hug:

sende sağol kittycim:1hug: ya kittycim bi çok belirti var iki günüm geçti ve bir çok belirtim var.ateşim çok yok nerdeyse üşüyorum diyebilirim,göğüslerim çok sert ve acıyo ha bide uçları kaşınıyo ara ara,sol kasıklarımda batmalar var,mide yanması ve mide ağrısıda var,kasıklarımda şişlikler var,altkarın bölgemde damar gibi atmalar var ama böle karnima baskı olunca oluyo,göğüslerimde damar yok,mide bulantım var sabahları ve öğleleri,baş dönmemde var .ama bi türlü test yapmaya elim varmıyo korkuyorum offfffffff inş hamileyimdir:Saruboceq:

Selam kızlar bugün 11. gün bitti ama 2 sabahtır regli olacakmışım gibi 5-10 dk sancım olup geçiyor aslında devam etmesi lazım adet olacaksam ama anlamadım.Dün bi etkinlikte Memorial hastanesinin kadın doğum uzmanıyla görüştüm durumumu anlattım pazartesiye kadar hastalanmazsan mutlaka doktora git dedi bende dedim aldım randevu diye testlerde çıkmıyorsa dış gebelik olabilir dedi inşallah hamile değilsem bile böyle bişey değildir..

Sizlerde ne var ne yok.

slm deryacım.ben belirtierimi yazdım sana uyan varmı belirtilerde.ya bide olur olmaz ağlamak istiyorum çok duygusallaştım :)

Kaç gün geçti senin belirtiler hamile gibi gösteriyor?

Bende mide bulantıları çok acıkma halsizlik gibi belirtiler var ama testler hep negatif cuma sabahı yapmıştım en son yarında doktora gideceğim bakalım.Sen test yaptınmı?

ya ben geçen aydan üstüne olmuşta olabilirim ama bu aydan iki günüm geçti.test yapmıştık çok önceleri ama hep negatif çıkıyodu şimdide korkuyorum yapmaya.halsizlikbende de var ama iştah sabahları hiç yok ama gün boyu hep soğuk şeler yemek istiyorum başkada öle bişi canım istemiyo yani şekerli veya ekşi

Onlar için daha erkendir zaten bende hep soğuk şeyler istiyordum cuma test yapınca hamile değilim tamam diyerek kabullendim üstüne düşmüyorum artık o yüzden belirtiler azaldı gibi sanırım psikolojikmiş :kedi: bu kadar gün geçince çok kaptırdım kendimi.

Bence sabah bi test daha yap sen çıkmazsa 2-3 gün daha bekler kan tahlili yaptırırsın ama inşallah hamilesindir canım.

Ne kadar zamandır çocuk düşünüyorsun.

kızlar kocalarınızın başını bekliyorsununuz dimiiiiiiiiiiiiiii sizi hainler sizi kalkın kocalarınızın kucağından hadi bekem görem sizi :mymeka: bak hala oturuyorlar yaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeee

canım sen iki aydır istiyormussun yeni korunmayı bıraktığın için adetin düzeni bozulmuştur gecikme öyüzden olabilir hayatım ama inşallah hamişssindir a.s.delikafadulden

ablacım üzüldüm:çok üzgünüm:ama gelmemesi daha kötü oda lazım ama inşallah birdahaki ay kalırsın düzensiz adedet olunca rahim kendini bebeğe hazırlarmışkaydirigubbakcemile3

ablacım üzüldüm:çok üzgünüm:ama gelmemesi daha kötü oda lazım ama inşallah birdahaki ay kalırsın düzensiz adedet olunca rahim kendini bebeğe hazırlarmışkaydirigubbakcemile3

üzülme canım :1hug: Şenizbeklemek beni daha cok yıpratıyordu walla hergun aynı stresi yasamaktansa olsun bitsin daha iyi bence opuyorumnanaktan

inşallah canım melegin vardır :Saruboceq: yoksada inşallah en kısa zmanda adet olursun ve kurtulursun bu stresten senin neler hissettigini cok iyi anlıyorum cunku aynısını bende yasadım haftalar sonra adet oldum ve o kadar fazla geliyorki kanama anlatamam kıpırdasam pıtpıtlıyor valla altust oldu duzenim :çok üzgünüm: inşallah bugun guzel haberlerle gelirsin canım :Saruboceq:

kızlar kocalarınızın başını bekliyorsununuz dimiiiiiiiiiiiiiii sizi hainler sizi kalkın kocalarınızın kucağından hadi bekem görem sizi :mymeka: bak hala oturuyorlar yaaaaaaaaaaa eeeeeeeeeeeeee

hala ortada yoklar canım klava: ben geldim walla :roflol:

saol kittycim yarın dr randevum var kese gözükürmübilmiyorum ama kan testi yaptırıcam tekrar Allah nasip ederde iyi haberlerle gelirim inşallah cnm benden dualarınızı esirgemeyin

hadi bakalım inşallah bebişin kessini görürsün canım :Saruboceq::Saruboceq: güzel haberlerle gelirsin bugun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

selam canımopuyorumnanaktan inşallah bu sefer melegine kavusursun canım :Saruboceq::Saruboceq:

bugun kırmızıları gordum 2 damla bısey geldıı daha ama devamı gelecektır mutlaka mafoldumben

üzülme canım :çok üzgünüm::teselli: keske elimde bir sihirli degnegim olsaydıda isteyen herkese birer bebiş yollayabilseydim opuyorumnanaktan dilerim en kısa zmanda melegine kavusursun canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…