walla canım erken olması gec olmasından daha iyi ozman önce şok etkisi yasıyoruz ama cabuk atlatıyoruz enazından a.sa.s böyle olunca evde test yapıyoruz cıkmayıncada varda cıkmıyor diye dusunup bekliyoruz umutlanıyoruz
inşallah senin bekleyişinin sonu mutlu biter canım :Saruboceq::Saruboceq:
kızlar benimde adetime 2 var ama sabah test yaptım 2 dakika bekledim sonuç negatif diye gittim yattım 4 saat sonra baktım t bölgesinde pembelik var 4 saat sonra gene yaptım sonuç 1saat sonra yine belli belirsiz pembelik bunu bana yorumlarmısınız
insanın psikolojisi bozuluyor canım ya hergun oldummu? acaba bugun olacammı? bebek varmı? yokmu ?test yapsammı? kan testinemi gitsemmi ? bunlar beynimi yordu canım
kızlar benimde adetime 2 var ama sabah test yaptım 2 dakika bekledim sonuç negatif diye gittim yattım 4 saat sonra baktım t bölgesinde pembelik var 4 saat sonra gene yaptım sonuç 1saat sonra yine belli belirsiz pembelik bunu bana yorumlarmısınız
üzülme canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun :teselli: insanların hiç beklemedigi anda gelmeyi seviyor bu veletlerhıc umutlu deılım canım cunku dunku kan testım negatıf cıktısenağlama
Kıyamam canım arkadaşıma yaa :1no2:
aryaa merhaba
simdide kendimi acaba ustunemi gördüm diye kandırayım bari :roflol: üzülme canım ya benim kafasıızlıgım canım :roflol: ben gec yumurtladım ya o gunleri hic degerlendirmedim :roflol: ondan bebegin olmaması normall herhalde delikafadulden
merhaba cnm kasık ağrısı değilde iğne şeklinde batmalar oldu bende birde bel ağrısı belirtileri yazdım hatta önceki yazdıklarımı oku istersen cnmm gerçi herkesin belirtisi değişiyor.inşallah hamilesindir cnm:Saruboceq:
cnm herşeyde bir hayır vardır ama yumurtlama dönemleri çok önemli cidden oluruna bıraktınmı günleri tutturamıyorsun takibe almak lazım birdahaki ay müjdeli haberlerini alırız inşallah cnm:1hug:
üzülimmi sevinimmi bilemedim kittycimya sonuçta hani hamile deilsen adet olman çok iyi daha kötüsünün olmasını istemeyiz dimi canım.ama allahım kimsenin yani hiç bir kadının kucağını boş koymasın allahım bizlere ve bütün hemcinslerimize annelik duygusunu tattırsın.bak üstünede görebilirsin canım benim öle oluyo bu ayki günümde geçti hemde 1 gün geçti :) inşallah bir melek gelir kollarımıza üzülme diğerki aya devam.umutlar yitirilmesin:):Saruboceq: hepimiz için dua ediyorum canlarım .
kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde adetime 5 gün var ve ben kasık ağrısından ölüyorum 2 sennelik evliyim ve ilk defa bu ay korunmadık çok istiyorum bebiş hiç bukadar kasıklarım ağrımamıştı adet olcakmış gibiyim bu ağrı 10 gündür var sizce hamillelik belirtisimidir ALLAH hepimize nasip eder inşallah..
sizdede böyle belirtiler varmı kasık ağrısı ilk defa ağrıdı diyebilirimm umarım belirtididr buu 18 haziranda regl olcamm hamişmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?