arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

hıc umutlu deılım canım cunku dunku kan testım negatıf cıktısenağlama

canım bence gununu bekle eger gecıkme olursa tekrar test yap

hosgeldin canım :1hug: testi sabah uyandıgında yap canım 5 dk sonrakilr icin gecersiz diyorlar fakat bende hic cıkmadı sende belki bebiş vardır cok su iciyorsan cıkmıyordur teste adet gununu bekle canım eger olmazsan kan testi yaptır canım inşallahhamilesindir :Saruboceq:

hıc umutlu deılım canım cunku dunku kan testım negatıf cıktısenağlama
üzülme canım hakkında hayırlı olan neyse o olsun :teselli: insanların hiç beklemedigi anda gelmeyi seviyor bu veletler :ecrin_bebek:

Kıyamam canım arkadaşıma yaa :1no2:

simdide kendimi acaba ustunemi gördüm diye kandırayım bari :roflol: üzülme canım ya benim kafasıızlıgım canım :roflol: ben gec yumurtladım ya o gunleri hic degerlendirmedim :roflol: ondan bebegin olmaması normall herhalde delikafadulden

üzülimmi sevinimmi bilemedim kittycimya sonuçta hani hamile deilsen adet olman çok iyi daha kötüsünün olmasını istemeyiz dimi canım.ama allahım kimsenin yani hiç bir kadının kucağını boş koymasın allahım bizlere ve bütün hemcinslerimize annelik duygusunu tattırsın.bak üstünede görebilirsin canım benim öle oluyo bu ayki günümde geçti hemde 1 gün geçti :) inşallah bir melek gelir kollarımıza üzülme diğerki aya devam.umutlar yitirilmesin:):Saruboceq: hepimiz için dua ediyorum canlarım .

kıtty canım geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır bak bu sayede geç yumurtladığını öğrendin ateş ölçümünün ustası oldun bu ay inşallah boş geçmeden yakalarsın yumurtlamayı ve bebeğine belki de bebeklerine kavuşursun yerimseniben

kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım benimde adetime 5 gün var ve ben kasık ağrısından ölüyorum 2 sennelik evliyim ve ilk defa bu ay korunmadık çok istiyorum bebiş hiç bukadar kasıklarım ağrımamıştı adet olcakmış gibiyim bu ağrı 10 gündür var sizce hamillelik belirtisimidir ALLAH hepimize nasip eder inşallah..

sizdede böyle belirtiler varmı kasık ağrısı ilk defa ağrıdı diyebilirimm umarım belirtididr buu 18 haziranda regl olcamm hamişmiyim acaba

merhaba cnm kasık ağrısı değilde iğne şeklinde batmalar oldu bende birde bel ağrısı belirtileri yazdım hatta önceki yazdıklarımı oku istersen cnmm gerçi herkesin belirtisi değişiyor.inşallah hamilesindir cnm:Saruboceq:

cnm herşeyde bir hayır vardır ama yumurtlama dönemleri çok önemli cidden oluruna bıraktınmı günleri tutturamıyorsun takibe almak lazım birdahaki ay müjdeli haberlerini alırız inşallah cnm:1hug:

evet aynen öyle benimde kasıkşlarıma batar girio gibii nese 5 güb kaldı hayırlısı canım

cnm herşeyde bir hayır vardır ama yumurtlama dönemleri çok önemli cidden oluruna bıraktınmı günleri tutturamıyorsun takibe almak lazım birdahaki ay müjdeli haberlerini alırız inşallah cnm:1hug:

amin canım inşallah :Saruboceq:seninde melegin tekrar hayırlı olsun canım inşallah degerlerin ikiye katlarda sonucu ögrenipp rahatlarsın canım :Saruboceq:

aminnnnn canım :Saruboceq::Saruboceq:allah razı olsun:Saruboceq: inşallah senin guzel haberini alrız bir kac gun icinde :Saruboceq::Saruboceq:
bence sevin canım :1hug:cunku bebek yok nerdeyse 3 haftadır adet sancıları ve huzursuzlugu cekiyordum olduda kurtuldum walla a.s

amin canım hosgeldin :1hug: inşallah hamilesindir :Saruboceq:

sizdede böyle belirtiler varmı kasık ağrısı ilk defa ağrıdı diyebilirimm umarım belirtididr buu 18 haziranda regl olcamm hamişmiyim acaba

bende kasık agrısı cok oldu canım öyleki yürürken acayip batmalar oluyordu yururken zorlanıyordum walla bende iki sey fazla olmamıstı birincisi fazla akıntı ikinciside gögüs agrısı baslarda vardı hatta damarlarda vardı sonra agrı gecti gögüsler indi anladımki bu ikisi cok önemli belirtiler :1hug:

saol kittycim yarın dr randevum var kese gözükürmübilmiyorum ama kan testi yaptırıcam tekrar Allah nasip ederde iyi haberlerle gelirim inşallah cnm benden dualarınızı esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…