214 cnm oradakiler pozitif dedi ama değer bana düşük geldifisfisfis
214 cnm oradakiler pozitif dedi ama değer bana düşük geldifisfisfis
214 çıktı dr yoktu soramadımm
canım tebrikler yaa bende snei merak ettim baktım burdasın hemen geldim çok sevindim inan allahım sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin güzelimevet cnmkaydirigubbakcemile3ama değer iyimi sizce düşükmüfisfisfis
214 çıktı dr yoktu soramadımm
teb canımhihoyyytalkisalkisalkisdruna sorsaydın canım p tesı bıdaha test yaptır eger 2 ye katlarsa sorun yok demektır
Güzelim tebrik ederim hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip eylesin Bize belirtileri yazarsın dimi Bi de kaç gün geçince yani adetten bu değer çıktı ve tavsiyem iki gün sonra tekrarla ikiye katlayacakbak bebişin uçarak geliyo:dance:
buraya bak istersen ordakilerinde önce düsük cıkmıs sonra ikiye katlamıs canım degerleri
http://www.kadinlarkulubu.com/hamilelik-belirtileri/231645-beta-hcg-degeri-sonuclariniz.html
aryaa cım ben adet oldum kuşum ama snein adına çok sevindim hiç korkma bu sefer bebeişinikucağına alacaksın canımm
hayırlısı olsun cnm sakın üzülme birdahaki ay inşallah güzel haberler vericeksin sende heraybirimiz sevinicez içime öyle doğuyor :CüvCüv:ama kürleri yapın bakın ben faydasını gördüm geçen ay çok üzülmüştüm bende ama incirle keçiboynuzu işe yarıomuş demekki:roflol:
yok bitanem üzülmedim bu ay kendime dinlenme ayı ilan ettim vucudumu beynimi ve ruhumu bebekten arındıracam dinlenecem sadece doğal kürleri yapacam allahım hayırlısını versin diyecem ilaç kullanmıyacam artıkk :lepi:hayırlısı olsun cnm sakın üzülme birdahaki ay inşallah güzel haberler vericeksin sende heraybirimiz sevinicez içime öyle doğuyor :CüvCüv:ama kürleri yapın bakın ben faydasını gördüm geçen ay çok üzülmüştüm bende ama incirle keçiboynuzu işe yarıomuş demekki:roflol:
Canım çok tebrik ederim. Allah sağlıkla doğurup kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına olsun
yok bitanem üzülmedim bu ay kendime dinlenme ayı ilan ettim vucudumu beynimi ve ruhumu bebekten arındıracam dinlenecem sadece doğal kürleri yapacam allahım hayırlısını versin diyecem ilaç kullanmıyacam artıkk :lepi:
temmuz ayındada tekrar güzel bir hastane buldum oraya başlıyacam artık allah nezaman nasip ederse
hayırlısı olsun cnm sakın üzülme birdahaki ay inşallah güzel haberler vericeksin sende heraybirimiz sevinicez içime öyle doğuyor :CüvCüv:ama kürleri yapın bakın ben faydasını gördüm geçen ay çok üzülmüştüm bende ama incirle keçiboynuzu işe yarıomuş demekki:roflol:
canım ıncır kurune adetten sonramı basladın kecıboynuzunu esınemı uyguladın bızde kecıboynuzu pekmezı var aynı ısı gorurmu acabaCADIARZU
cnm ben yumurtlama günüm boyunca hergün 5 tane kuru incir yedim eşimede 5 tane keçiboynuzu yedirdim suyunu içmedik yani sadece bu ay yaptım ve bu ay hamile kaldım o yüzden deneyin diyorum bana da saolsun jasmin önermişti:1hug:
saol canım bı adet olabılseydımyapacam bende o kurlerı
geçmişini takip edemedim senin günün geçtimi cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?