• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadalar gnne 4veya 5 gn olanlar hadi beraber sayalm belirtilerimiz neler

GÜnaydın kızlr bence artık Şu belırtı ıŞını bırakmalıyız gıbıme gelıyor...Çevremde kı kımse Şu belırtıden anladım falan demıyor kızlr.adetım geÇıktı Öylelıkle ankldım dıyor... Benım daha adete 10 gÜn varken test yaptım yanı bu demek oluyor kı kafayı Çızmeyte baŞladım .Çok erken daha belırtı olmaz kı dıyor.bızımkı sanırım bıraz psıkolojık ve bÖyle kafaya taktıĞımız mÜddetÇe gelmez ıŞte....ben attık dıkkat etmeme kararı aldım kendımı dınlemıcem

cosmocum sana ticker yaptım begenirsen ekle imzana canım opuyorumnanaktan

as1cA6i0g410010ODU1MzM5bHwwNTlkfEJlYmlzaW0geWV0ZXIgbmF6bGFuZGlnaW4.gif

Kod:
http://www.ticker.7910.org/as1cA6i0g410010ODU1MzM5bHwwNTlkfEJlYmlzaW0geWV0ZXIgbmF6bGFuZGlnaW4.gif

as1cA6i0g410010NjYzMzcxfDA1OWR8QmViaW1pbSBZZXRlciBOYXpsYW5kaWdpbg.gif

Kod:
http://www.ticker.7910.org/as1cA6i0g410010NjYzMzcxfDA1OWR8QmViaW1pbSBZZXRlciBOYXpsYW5kaWdpbg.gif

GÜnaydın kızlr bence artık Şu belırtı ıŞını bırakmalıyız gıbıme gelıyor...Çevremde kı kımse Şu belırtıden anladım falan demıyor kızlr.adetım geÇıktı Öylelıkle ankldım dıyor... Benım daha adete 10 gÜn varken test yaptım yanı bu demek oluyor kı kafayı Çızmeyte baŞladım .Çok erken daha belırtı olmaz kı dıyor.bızımkı sanırım bıraz psıkolojık ve bÖyle kafaya taktıĞımız mÜddetÇe gelmez ıŞte....ben attık dıkkat etmeme kararı aldım kendımı dınlemıcem

en iyisini yaparsın canım hepimizin dengesi altüst oldu gerci takmamayı başarabilirmiyiz orası şüpheli canım CADIARZU

GELDıM CANIM BURDAYIM...........:kedi:

hosgeldin bebek :1hug:Şeniz

Canım Şımdı allah kısmet ederse yenı bır ıŞe gırersem kafam onunla meŞgul olucak zaten.2-3 ay deneyelım olmazsa tekrar doktora gıdıcem Şımdılık akıŞına bırakıcam......

Canım Şİmdİ allah kısmet ederse yenİ bİr İŞe gİrersem kafam onunla meŞgul olucak zaten.2-3 ay deneyelİm olmazsa tekrar doktora gİdİcem Şİmdİlİk akıŞına bırakıcam......

hadi bakalım hayırlısı olsun bidenemmmmm opuyorumnanaktanŞeniz

Kİttycİm Çok heyecanlıyım dua et hayatım bana hayırlıysa Şu İŞ olsun

hadi ninikim allah işini gücünü rast getirsin canım :Saruboceq::Saruboceq: güzel haqberlerle gel inşallah :Saruboceq:

KIIZLAR BEN KAÇTIM HAZIRLANMAM GEREKİYOR SONRA GÖRÜŞÜRÜZ....:Saruboceq:

tamam canım güle güle opuyorumnanaktanŞeniz

kızlar ben geldim kimse yok mu?sonucumu aldım

hosgeldin canım :1hug:a.s.

Back
X