• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Arka bingildak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
merhaba
4bucuk aylik bir kizim var arka bingildagin kapanmadigini farkettik. Kendi doktorumuz bu ay izlemeye devam edelim d vitaminini cogaltalim dedi. Baska bi doktora daha gittik oda tsh hormon tahlili istedi. Var mi basina gelen?

merhaba..merak ettim.kizinizin durumu ne oldu? benim de kizimda arka bıngıldak acik ve sanki bir serit gibi.uzunca biraz.iki parca gibi.kapanması oldu mu? bn cok korkuyorum da..

merhaba..merak ettim.kizinizin durumu ne oldu? benim de kizimda arka bıngıldak acik ve sanki bir serit gibi.uzunca biraz.iki parca gibi.kapanması oldu mu? bn cok korkuyorum da..
Merhaba. Farkli bir doktora goturdum kizimi icim rahat etmeyince. Arka bingildagin kapali oldugunu o oyuk gibi hissettigimiz yerin kafa tasi birlesimi olduguni soyledi. Kendi rutin doktorumuzada cok fazla soylendi nasil ayirt edemez bunu diye. Sizinkide muhtemelen oyledir. Kontrollerinizde Yinede danisirsiniz doktorunuza iciniz rahat eder

Merhaba. Farkli bir doktora goturdum kizimi icim rahat etmeyince. Arka bingildagin kapali oldugunu o oyuk gibi hissettigimiz yerin kafa tasi birlesimi olduguni soyledi. Kendi rutin doktorumuzada cok fazla soylendi nasil ayirt edemez bunu diye. Sizinkide muhtemelen oyledir. Kontrollerinizde Yinede danisirsiniz doktorunuza iciniz rahat eder
tesekkur ederim cevabiniz icin.doktor bingildak dedi ama bir doktora daha gosterecegim.normal dedi ve bana guldu.peki kapanmayacakmiymis simdi eger birlesim yeri ise? belki benim de oyledir.cunku benim kendi basimda sanki hafif ice cokuk gibi.🤔

Back