arıyorummmm.../BULUNMUŞTUR.

Cnm telden grdgm icn ozel msj atamiorm. Sen bna ozelden face ini verrsen ordan knsalim ya whatsapp varsa telfn numarani yolla ordan knsalm??

canım mesaj kutun dolmuş.
özelden konuşacaktım ama.
watsap yok maalesef
aslında mobilden de özel mesajlar açılıyo ya

canım mesaj kutun dolmuş.
özelden konuşacaktım ama.
watsap yok maalesef
aslında mobilden de özel mesajlar açılıyo ya

Cnm bugun kargo geldi ptt ye zam gelmis iyice. Ayakkabini cok begendm. Gercek fotorafini da yuklermisn. Bde fiyati brz daha kirsak. Bu kargolar belimizi buktu valla(
Kullanmiosan yap bi gusellik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayakkabi ekledmmm:)

Sifir siyah rugan etiketi duruyor daha 37 numara.

Eklentiler

• $1399480512188.jpg
    27 KB · Görüntüleme: 35
  • $1399480534622.jpg
    25,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $1399480554551.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 37
canım benim aldığım fiyat 55-60 lira arası bir şey ve hiç giymedim, ona rağmen 40 diyorum zaten :)
Yaaaaaaa amaaa adettendirr pazarlik yapmamiz lasimm:)) kargoyu arastrdm 13 bucuga geliomuss ole dediler( ben sana hak veriorm daha fazla bile desen sasirmam ama snde bna hak verr bu kargolar yuzunden alisveris yapamaz hale geldk istersen bnm sayfama bak belki hosuna gden bisi olur? Olmazsa knsalm yine?? Oraya koymadklarmda var kisa elbise fln n biliim plaj sapkasi? Ole seyler:))

canım benim aldığım fiyat 55-60 lira arası bir şey ve hiç giymedim, ona rağmen 40 diyorum zaten :)

Cnm sana cvp atamadm k. Bakma ayakkabinin numarasi beni braz dusundruo. satmak istersen sat sen ben engel olmiyim. Bi kac hafta icnde aradgmi bulamazsam snde hala satmams olursan o zmn alirm artk. Cok saol cnm. Ilgilendgn icin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…