- 24 Şubat 2013
- 6.843
- 9.890
- 448
- Konu Sahibi Mahidevran85
-
mor topuklu 38 numara aranıyorrrrrrr
Guselms cnm fiyat ne kdar olur acababisoluk bende şöyle bişi var
ama olur mu ayağına bilmiom yurtdışından geldi oraya göre 38 ama ben 36,5- 37 giyiyom bana hafif bol olduydu ama işte sana olmaz mı olur mu bilmem
bisoluk bende şöyle bişi var
ama olur mu ayağına bilmiom yurtdışından geldi oraya göre 38 ama ben 36,5- 37 giyiyom bana hafif bol olduydu ama işte sana olmaz mı olur mu bilmem
Cnm fiyatı uygun bişeyler dersen almak istiyorum
Cnm telden grdgm icn ozel msj atamiorm. Sen bna ozelden face ini verrsen ordan knsalim ya whatsapp varsa telfn numarani yolla ordan knsalm??canım 40 tl
daha fazla bi fiyata almıştım ama hiç giymedim.
Cnm telden grdgm icn ozel msj atamiorm. Sen bna ozelden face ini verrsen ordan knsalim ya whatsapp varsa telfn numarani yolla ordan knsalm??
Cnm sana zahmet ayakkabilari ayaginda foto cekip gonderrmsn. Msj kutumu bosaltiom bnde. Face adini yazarsn.canım mesaj kutun dolmuş.
özelden konuşacaktım ama.
watsap yok maalesef
aslında mobilden de özel mesajlar açılıyo ya
canım mesaj kutun dolmuş.
watsap yok maalesef
canım mesaj kutun dolmuş.
watsap yok maalesef
Cnm sana zahmet ayakkabilari ayaginda foto cekip gonderrmsn. Msj kutumu bosaltiom bnde. Face adini yazarsn.
canım fotosu bu
şu an annemde olduğu için giyemiyorum ama bu foto bendeki ayakkabı
Cnm ben bunlari almak istiyorum. Fiyati 30 yaparsak tabii.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaaaaaaa amaaa adettendirr pazarlik yapmamiz lasimm:)) kargoyu arastrdm 13 bucuga geliomuss ole dedilercanım benim aldığım fiyat 55-60 lira arası bir şey ve hiç giymedim, ona rağmen 40 diyorum zaten :)
canım benim aldığım fiyat 55-60 lira arası bir şey ve hiç giymedim, ona rağmen 40 diyorum zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?