- 8 Aralık 2013
- 7.853
- 17.316
- 448
- Konu Sahibi sempatik_kiz
canım sana mesaj attım ama gitmiyor...en iyisi buraya yazmak ben yeni ürünleri sana burada teker teker açarım sen seçersin aralarından
tamam cnm heyecanla bekliyorum
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sana mesaj attım ama gitmiyor...en iyisi buraya yazmak ben yeni ürünleri sana burada teker teker açarım sen seçersin aralarından
canım bunlar sıfırlar bir de istersen lacivert mont var 0/4 ay sıdır gibi sonra eklerim
canım bunlar sıfırlar bir de istersen lacivert mont var 0/4 ay sıdır gibi sonra eklerim
canım bunları unuttum bunlar da dıfırlar
canm anlayamadım sarı patik-beyazlı desenli tulum bir de kapı süsü mü istiyorsun...tulum 5 tpatik 2.buçuk kapısüsü 10 tl olsun...cnm ne kadar bnm beğendiklerim
canm anlayamadım sarı patik-beyazlı desenli tulum bir de kapı süsü mü istiyorsun...tulum 5 tpatik 2.buçuk kapısüsü 10 tl olsun...
canm anlayamadım sarı patik-beyazlı desenli tulum bir de kapı süsü mü istiyorsun...tulum 5 tpatik 2.buçuk kapısüsü 10 tl olsun...
Eki Görüntüle 1033020 Eki Görüntüle 1033021 Eki Görüntüle 1033022 Cnm bunları istiyorum bn bunlarla senn beğendiğin çantayı takaslayalım
canım bunlara bakar mısın daha iyi bence bu şekilde
canım bunlara bakar mısın daha iyi bence bu şekilde
canım ne demek ben satıştan vazgeçtim çoğunu vereceğim hayrına öptüm seni
tmm cnm sen dierlerini ver kapı süsünü bana sat
canım yok vazgeçtim kusuruma bakma olur mu hayatım ony da hayrına vercweem