Bebek İkinci El Arıyorum Yen doğacak erkek bebek için

sempatik_kiz

Her çok, azdan olur !!!
Pro Üye
8 Aralık 2013
7.853
17.316
448
merhaba kızlar
yeni doğacak erkek bebek için doğumda gelenlere dağıtılacak uygun fiyatlı yada takas edebileceğim hediyelik bir şeyler kapı süsü falanda olabilir arıyorum elinde olan var mı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba kaç adet lazım. bende ayak izi fotoğraf çerçevesi var.Oğlumun doğumundan kalanlar.
bunun aynısı mavi olandan.
$images.jpg

Son düzenleme:
merhaba kaç adet lazım. bende ayak izi fotoğraf çerçevesi var. netten resim bulabilirsem gönderirim. Oğlumun doğumundan kalanlar.

merhaba elimizde hiç yok almışken toptan almak istiyoruz sizde kaç tane var birde fiyat olara ne düşünüyorsunuz

Benim elimde bunlar var. 30 taneye yakın. Ankara içi elden de alabilirsiniz.

Eklentiler

• $IMG_0851.JPG
    $IMG_0851.JPG
    89,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0852.JPG
    $IMG_0852.JPG
    91,8 KB · Görüntüleme: 51
  • $IMG_0850.JPG
    $IMG_0850.JPG
    80,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $IMG_0849.JPG
    $IMG_0849.JPG
    88 KB · Görüntüleme: 50
merhaba elimizde hiç yok almışken toptan almak istiyoruz sizde kaç tane var birde fiyat olara ne düşünüyorsunuz

sanırım 25 tane falan var. ama emin değilim sayınca yazarım yine. size uyarsa fiyat konuşuruz. ama uyguna veririm. Elimde kalacağına işe yarar.

Allah ve muhammet yazili

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1395058251934.jpg
    $1395058251934.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 62
merhaba kızlar
yeni doğacak erkek bebek için doğumda gelenlere dağıtılacak uygun fiyatlı yada takas edebileceğim hediyelik bir şeyler kapı süsü falanda olabilir arıyorum elinde olan var mı :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canı bende kapı süsü giyilmemiş tulumlar da var ben de senden çanta beğenmiştim ya takas yaparız inş

Back