- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
Sorun yok cnm sana bol kahkalarrr..yazilarmda da dile getrdm kimseyi ilgilndrmz diye.bir fikir beyanina da bu kadar tahammulsz olmayalm de mi?
Diger yazilarini bilmiyorum bunu gordum. Demek istedigim sorun senin benim rahatsiz olmamiz degil kahakahadan. Birilerinin toplumu sekillendirme cabasi rahatsizlik verici.
Ayrica bazilarnz yorumu yapanin Bulent Arinc degil de baskasi oldugunu varsayarsa onyargili okuyup birsey cikarip muhaliflik yapaym dusuncesnden geri durursa bu konusmaya cok hak vereceklerdr.tv nin genclk uzerndeki olumsz etkiden tutun da toplumun yozlasmasndan kadin cinayetlernin artmasina kadar bircok onmli noktaya degnmis.ama nedense sadece bir yer cimbizlanmis.kadin agirbasli olmali diyor ne var bunda?sadece soruyorum esinzle bir ortamdasinz kadinin biri kahkaha atip duruyo sırnasik hareketlerde bulunuyor zerafetten uzak tavirlar sergiliyor.ne kadar rahatsz olursnz degil mi?hadi esinz de yok diyelm.yine de icnzden aayyy ne itici bi kadin demez misin?hatta bir derdim var a konu bile acarsnz ayy ne kadindi sacini basini yolasim geldi:)durust olup cvp verirsenz hak verirsnz..
Talibanın afganistanı ele geçirdiği zamanlarla ilgili bir kitabı yeni bitirdim.İçinde en etkilendiği yer pazarda satıcıya birşeyler soran kadının bacağına sert bir sopa atıp "bundan sonra yükses sesle konuşmak yasak!!!" buyurmalarıydı!
o zihniyet,işte bu zihniyet...
ellerine güç geçse Arınç ve Arınçvari insanların da bunu yapmak isteyeceğine eminim
Yüzüne baktığın zaman yüzü kızarıyorsa haya güzeldir. Kadan da olsa daha da güzeldir. Haya sadece kadın için değil, erkek için, bütün mahlukat için haya diye bir şey var. Erkekler içinde haya geçerlidir. Yalan söyleyemez. Mahcubiyet ifade edebilecek bir sö söylemeye kalksa, yüzünü yere bakar. Nerede o yüzüne baktığımız zaman yüzü hafifçe kızarabilecek, boynunu öne eğecek, gözünü bizden kaçırabilecek iffet sembolu, haya sembolü kızlarımız? Hamdolsun burada çok var da, Allah bütün yavrularımıza bunu bağışlasın. Utanacağız arkadaşlar. Haya duygunuz olacak. İffet çok önemli. Sadece bir isim edğil. Kadın için de bir süstür, iffet. Erkek içinde bir süstür. İffetli olacak. Erkek de olacak. Zampara olmayacak. Eşine bağlı olacak. Çocuklarını sevecek. Kadın ise o da iffetli olacak. mahrem-namahrem bilecek. Herkesin içerisinde kahkaha atmayacak. Bütün hareketlerinde cazibedar olmayacak, iffetini koruyacaksın.
yuh artıkya.
kahkaha atarsan,yüzüne bakarsan iffetsiz olacaksın demek. ayıp artık.
bu kadarda olmaz
Ayrica bazilarnz yorumu yapanin Bulent Arinc degil de baskasi oldugunu varsayarsa onyargili okuyup birsey cikarip muhaliflik yapaym dusuncesnden geri durursa bu konusmaya cok hak vereceklerdr.tv nin genclk uzerndeki olumsz etkiden tutun da toplumun yozlasmasndan kadin cinayetlernin artmasina kadar bircok onmli noktaya degnmis.ama nedense sadece bir yer cimbizlanmis.kadin agirbasli olmali diyor ne var bunda?sadece soruyorum esinzle bir ortamdasinz kadinin biri kahkaha atip duruyo sırnasik hareketlerde bulunuyor zerafetten uzak tavirlar sergiliyor.ne kadar rahatsz olursnz degil mi?hadi esinz de yok diyelm.yine de icnzden aayyy ne itici bi kadin demez misin?hatta bir derdim var a konu bile acarsnz ayy ne kadindi sacini basini yolasim geldi:)durust olup cvp verirsenz hak verirsnz..
kahkaha atmak sırnaşmak değildir. kahkaha insanın mutluluğunun doruk noktasıdır.
ne demiş atalarımız bir kahkaha bir kilo pirzolaya bedeldir. neşe ,mutluluk kahkaha. bunlar insanı iffetsiz yapmaz. zarifliğin kıstası kahkaha atmamak değildir. kahkaha atanda zarifttir.sevimlidir.
sırnaşıklıkla kahkaha bir değildir.
kahkaha atarken birilerine sırnaşılmıyor zaten
dürüst olarak cevap vereyim,demem. hatta derimki ne pozitif,ne neşeli ne kadar mutlu bir kadın.
neden biliyor musun. bende öyleyim çünkü. ama fark şu. kimseye sırnaşmıyorum. sadece neşeliyim biri espri yaptımı basıyorum kahkahayı.
çünkü ben bir insanım.
Durust cevap verdgnizi sanmiyorm.hem ben sadece kahkaha demedim sirnasik hareketlerden de bahsettm eminim rahatsz olurdunz.kimse kahkahanza karsmiyor karisamz zaten buyrun devam edin.sahsi fikrim o yonde.bir kadin esinize sirnasirsa durduk yere de elini omuzuna atip kahkahayi da basarsa umarm rahatsz olmazsnz..ayrica merak ettinz herhalde yooo esimin tahrik olmasndan korkmam cunku esim de sevmez oyle hareketleri rahatsz olur.oyle kadinlardan hoslanmiyorum.nokta.Ben adamın birçok dediğine katıldım zaten.Ama o kadınla ilgili kısma değil. Ha bir de bu arada kadının biri kahkaha atarsa bundan kocama ne? Tahrik olur diye mi korkuyorsunuz eşiniz? Eşler bu kadar uçkur düşkünü mü? Hem ben kahkaha atan , hayattan keyif alan erkeği de kadını da çok severim, kendim de bol bol kahkaha atarım. Ben asıl bir köşede durup etrafa yargılar gözle bakıp, etrafındaki tüm kadınları potansiyel tehlike olarak gören kadınlara sinir oluyorum daha çok. Yanlarındaki kocaları da karı kız kesiyor oluyor, kahkaha bahane.
Durust cevap verdgnizi sanmiyorm.hem ben sadece kahkaha demedim sirnasik hareketlerden de bahsettm eminim rahatsz olurdunz.kimse kahkahanza karsmiyor karisamz zaten buyrun devam edin.sahsi fikrim o yonde.bir kadin esinize sirnasirsa durduk yere de elini omuzuna atip kahkahayi da basarsa umarm rahatsz olmazsnz..ayrica merak ettinz herhalde yooo esimin tahrik olmasndan korkmam cunku esim de sevmez oyle hareketleri rahatsz olur.oyle kadinlardan hoslanmiyorum.nokta.
Durust cevap verdgnizi sanmiyorm.hem ben sadece kahkaha demedim sirnasik hareketlerden de bahsettm eminim rahatsz olurdunz.kimse kahkahanza karsmiyor karisamz zaten buyrun devam edin.sahsi fikrim o yonde.bir kadin esinize sirnasirsa durduk yere de elini omuzuna atip kahkahayi da basarsa umarm rahatsz olmazsnz..ayrica merak ettinz herhalde yooo esimin tahrik olmasndan korkmam cunku esim de sevmez oyle hareketleri rahatsz olur.oyle kadinlardan hoslanmiyorum.nokta.
Bülent Arınç'ın yorumunda o kırmızıyla belirttiğim kısım yok ki. Yalnızca kahkaha var. O sırnaşma, el kol hareketi ne alaka? Siz ilk mesajınızda bunlardan bahsetmediniz ki. Hem kadın kahkahasından hoşlanmadığınızı, kadının ağır başlı olması gerektiğini de savundunuz. Hem neden konuyla ilgili sizden başka fikri olanların dürüst olmadığını söylüyorsunuz? Herkesin aynı şekilde mi düşünüyor? Dünyada 7 milyar insan var. Siz kahkaha atan kadına kötü gözle bakabilirsiniz ben bakmıyorum. Herkesin fikri kendine, siz en başta 'Dürüst olup söyleyin hadi' dediniz o yüzden fikrimi beyan ettim.:))
Talibanın afganistanı ele geçirdiği zamanlarla ilgili bir kitabı yeni bitirdim.İçinde en etkilendiği yer pazarda satıcıya birşeyler soran kadının bacağına sert bir sopa atıp "bundan sonra yükses sesle konuşmak yasak!!!" buyurmalarıydı!
o zihniyet,işte bu zihniyet...
ellerine güç geçse Arınç ve Arınçvari insanların da bunu yapmak isteyeceğine eminim
Hay sen çok yaşa, aklımdan aynısı geçti.
Sizin gibi kadınlar yüzünden toplumumuzun ahlakı bozuluyor.Kadın dediğin ağır olur, gülmez, eğlenmez, yemek yemez, tuvalate çıkmaz, ishal olursa da pembe dışkılar Kocamdan uzak dur