Şimdi bunu birileri söylediği zaman 'ya bu adam hangi dilden konuşuyor' diyebilirler. Bu kadar değerlerimize yabancılaştık bugün" dedi.
ben anladım da anlamayan çok ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi bunu birileri söylediği zaman 'ya bu adam hangi dilden konuşuyor' diyebilirler. Bu kadar değerlerimize yabancılaştık bugün" dedi.
Ha simdi diyeceksiniz ki kiliçdaroglu öyle söyleysidi gikin çikmazdi diye. Hayir, ben partizan bir insan degilim, hatta ben chpli bile degilim. Yalnisa yalnis demek gerekir.
yok abi bir dahakine erkek doğacağım. ve bol kahkaha atacağım ve ayakta işeyeceğim.
Pardonda, bu sirnasik davranmak ile kahkaha ne alaka? Yani sizin tabiriniz ile "sirnasik davranmak" her zaman kahakaha ilemi bagdaslastirilir? Konu burada kahkaha atmak, Arinç resmen diyor "bir kadin ulu ortamda kahkaha atmasi yalnis" diye. Sirnasmakta söz etmiyor. Onu siz ediyorsunuz sirf Arinçin laflarini dogrulamak için.
Sonrada ne hikmetse baska yorumlar için "dürüst cevap vermediklerini" düsünüyorsunuz. Hani herkeze saygi vardi? Niye baze insanlarin sizin düsünceniz ile örtüsmeyen düsüncelere sahip olduklarini kabul etmiyorsunuz?
Ha birde evet, bende kahkaha atarim çünkü gülmeyi severim. Bende mesela bacim dedigim arkadasimin esine o gülme esnasinda bir elime beline vurarim. Bunda ne var? Ben iffetsizmi oldum simdi? Arinça göre öyle ama. Siz hiç obama, merkelin insan davranislari üzerine böyle yorumlar yaptigini gördünüzmü? Arinç basbakan yardimcisi, böyle laflar ona düsmez! Adam ülkeyi yönetmek ile mesgul olmasi lazim, kahkaha atan kadinlari yargilamak ile degil. Yaptigi yorum o kadar çok çirkin ki.
Ha simdi diyeceksiniz ki kiliçdaroglu öyle söyleysidi gikin çikmazdi diye. Hayir, ben partizan bir insan degilim, hatta ben chpli bile degilim. Yalnisa yalnis demek gerekir.
Zaytung saglam koymus lafi :)
"Saba Tumer:ERKEK milletin icinde aglamayacak."
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Boyle zihniyettekilerin yonettigi bir ulkede yasiyoruz iste..Kadinlar kulubu bayanlari bu yaziyi okuyabiliyorsaniz nefes aliyor ve yasiyorsunuz demektir.Yasadiginiza sukredin yani.Kissadan hisse.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.