saol cnm sen ne durumdasın acı var mı
perşembe günü ameliyat oldum,bir gece hastanede kaldım ,bugun cıktım..cok agrım var,adet öncesi gögüslerim hasssaslasmıstı,ondanmıdır bilmiyorum ,hareket edince cok acıyo...ödem yaptı bi de vucudum bayaa..insallah bir an önce gecer de tadına daha cok varırım cicişlerimin.
simdi gelelim güzel kısmına,doktorum eser hanıma alabildigi en büyügünü koy olur mu demiştim , o da denicem demişti..ben 270*280 lere bile razıyken 320 cc koymus...cok mutluyum,su acısı da olmasa..bugun ameliyat ertesi günüm,ilk 24 saat daha siddetliydi simdi daha hafifledi..ama yatıp kalkarken cok acıyor,anlamıyorum bu ameliyat ertesi işe dönenleri...
sargıyı acıp pansuman yaparken gördüm cok güzellerdi ,pazartesi kontrol var sargılar acılıp yerine sporcu sütyeni giyicem..:92:
tesekkür ederm cnm...senin ne zaman?
gizemcim tesekkür ederim bi de hareket ederken ki agrılarım gecse cok rahatlıcam...bandajda sıkıyo, bi cıksın bandaj tadına öle varıcam...
canım iki büklüm oturuyorum,öyle daha az acıyo...sırt üstü yatınca sırtım cok agrıyo...dünden iyiyim ama dün cok fenaydım,acı eşiğim mi bilmiyorum ama acıdan kıvrandım sürekli serum agrı kesiciler falan...ama simdi dolanabiliyorum,böyle sırtımda bi ton yük hissi var..bandajlardan bakınca cok büyük gelmiyo,ama bi ara acınca doktor ,görebildigim kadarıyla iki tepe vardı :).....320 cc bakalım ne cıkıcak...hiç beklemiyordum,280 koysa razıydım..nası koydu anlamıs degilim..ameliyata girmeden önce cizim yaparken 310 fazla gelir gögüs kafesin dar demişti...denerken oldu sanırım ,kutusunu gördüm..ama 320 gibi durmuyor,bandaj mı cok sıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?