Piyasadaki en iyi yağ Möller's diye biliyorum. Limon veya karışık meyve aromalısını tercih edebilirsiniz. Yutarken değil ama yuttuktan sonra mideden hafif bir rahatsızlık hissi oluyordu bende. Kapsül olanları da var.Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Ocean ın kapsülünü alabilirsinBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Krill yağı alabilirsin o daha iyi kokmuyor midede patlayıp balıksı tadı gelmiyor ayyy İprençBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Hiç kokusu olmayan varTadı kokusu güzelmiş derken? Balık yağında mümkün mü o ya? ben sırf o yüzden kullanamıyorum.
Siz içecekseniz şurup almayın zaten, yutulabilir formda olanlardan alın. Kokusu da tadı da rahatsız etmez.Buraya konu açtığım çok iyi olmuş ben kendim cesaret edip alamazdım ya ama bunları okuyunca içim baya rahatladı içebilirim gibi duruyor ama çokcuklar için değil di mi bu kızıma aldım dedin çünkü?
Siz içecekseniz şurup almayın zaten, yutulabilir formda olanlardan alın. Kokusu da tadı da rahatsız etmez.Buraya konu açtığım çok iyi olmuş ben kendim cesaret edip alamazdım ya ama bunları okuyunca içim baya rahatladı içebilirim gibi duruyor ama çokcuklar için değil di mi bu kızıma aldım dedin çünkü?
Çocuklara Sorvagen kullanıyorum,kapsülü de var,12 yaş kızım kapsülü,6 yaş oglum şurup olarak kullanıyor,tadı kokusu iyi.Siz içecekseniz şurup almayın zaten, yutulabilir formda olanlardan alın. Kokusu da tadı da rahatsız etmez.
Evet en iyisi möllers ben doktor tavsiyesiyle aldım ama tadı yüzünden içemedik tutti furittisi iğrenç bence başka aroma denensinMöller tutti Frutti ile balık yağı hem epa dha en yüksek olan hem de d vitamini yuksek
Oğlumda bende tadını çok beğendik (ben çocuğa birşey alınca önce kendi üzerimde deniyorum) severek 2 yaşından beri iciyorEvet en iyisi möllers ben doktor tavsiyesiyle aldım ama tadı yüzünden içemedik tutti furittisi iğrenç bence başka aroma denensin
Easy fish oil limon aldık onu bıraksam bütün hepsini yiyebilir çiğneme tableti
East fish oilde kullandım mollersten sonra en iyisi o.icerige göre diyorum yani.Evet en iyisi möllers ben doktor tavsiyesiyle aldım ama tadı yüzünden içemedik tutti furittisi iğrenç bence başka aroma denensin
Easy fish oil limon aldık onu bıraksam bütün hepsini yiyebilir çiğneme tableti
Ocean markası güzel bebeğimde kullanıyorumBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Möllers Elmalıyı da benimkiler gayet severek içiyor tekrar istiyorlarBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Omega3, epa ve dha takviyesi için ise krilom öneririm. İFOS onaylı ve piyasadaki en yüksek değerlere sahip Tab ilaç üretiyor.Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Benim oğlum da jelibon tarzı sevmiyor. Argivit çok haz etmesede yutabiliyor. Argivitten şaşmamBen kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?