Argivit Master fish oil kullanan var mı?

Kendiniz için istiyorsunuz değil mi? Ben mollersin balık yağını kullanıyorum şurup olanlardan değil kapsül olanlardan. Yuttuktan sonra da asla tadı gelmiyor.

Piyasadaki en iyi yağ Möller's diye biliyorum. Limon veya karışık meyve aromalısını tercih edebilirsiniz. Yutarken değil ama yuttuktan sonra mideden hafif bir rahatsızlık hissi oluyordu bende. Kapsül olanları da var.

Ocean ın kapsülünü alabilirsin

Krill yağı alabilirsin o daha iyi kokmuyor midede patlayıp balıksı tadı gelmiyor ayyy İprenç biraz pahalı diğer balık yağlarına göre ama rahat içimi

Soguk su baligindan elde edilen ve kaynatma islemi gormemis olanlardan secin. Yoksa faydasindan cok kanserojen olur. Tadini kokusunu bilemem tabi.

Siz içecekseniz şurup almayın zaten, yutulabilir formda olanlardan alın. Kokusu da tadı da rahatsız etmez.

Siz içecekseniz şurup almayın zaten, yutulabilir formda olanlardan alın. Kokusu da tadı da rahatsız etmez.

Möller tutti Frutti ile balık yağı hem epa dha en yüksek olan hem de d vitamini yuksek
Evet en iyisi möllers ben doktor tavsiyesiyle aldım ama tadı yüzünden içemedik tutti furittisi iğrenç bence başka aroma denensin

Easy fish oil limon aldık onu bıraksam bütün hepsini yiyebilir çiğneme tableti

Oğlumda bende tadını çok beğendik (ben çocuğa birşey alınca önce kendi üzerimde deniyorum) severek 2 yaşından beri iciyor

East fish oilde kullandım mollersten sonra en iyisi o.icerige göre diyorum yani.

Ocean markası güzel bebeğimde kullanıyorum

Möllers Elmalıyı da benimkiler gayet severek içiyor tekrar istiyorlar

Omega3, epa ve dha takviyesi için ise krilom öneririm. İFOS onaylı ve piyasadaki en yüksek değerlere sahip Tab ilaç üretiyor.

Ben krill yağı kullanıyorum krilöm ve ocean trde kullandım memnun kaldım rahatsız etmedi şurup içmeyin

Ben kızıma içiremiyorum diye burada başlık açmıştım balık yağına bana da master fish oil önerdiler argivitin şimdi şapur şupur içiyor valla biz de onunla beraber alıyoruz hatta
Benim oğlum da jelibon tarzı sevmiyor. Argivit çok haz etmesede yutabiliyor. Argivitten şaşmam

Taze balık alın fırında az pişirip vitaminini öldürmeden tüketin vitaminlr işiniz nedi sadece zarar bunlar. Hasta değilseniz vitamin takviye vs gereksiz ayrıca zararlılar sanmayın ki bunlar doğal ve zararsız. O hapın içinde bozulmadan durması için konanlar bile zarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…