Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Easy fish oil kullan portakallı. Tutti furittili şeyler ip iğrenç oluyor sıvılar hele ıyyyyyy
Möllers aldım en iyisi diye tutti furittisi güzel dediler bırak çocuk içsin biz bile içemedik
Çok şaşırdım ben de kızıma möllers aldım tutti furittili yeni boyu çıkmış 150 ml olandan hiç balık kokusu ve tadı yok çok şaşırdım bu yorumunuza buzdolabında saklamanız gerekiyor bir de
Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?