- 17 Nisan 2016
- 1.033
- 2.643
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şaşırdım ben de kızıma möllers aldım tutti furittili yeni boyu çıkmış 150 ml olandan hiç balık kokusu ve tadı yok çok şaşırdım bu yorumunuza buzdolabında saklamanız gerekiyor bir deEasy fish oil kullan portakallı. Tutti furittili şeyler ip iğrenç oluyor sıvılar hele ıyyyyyy
Möllers aldım en iyisi diye tutti furittisi güzel dediler bırak çocuk içsin biz bile içemedik
Aynen tadı güzel.Möllers kullanıyoruz elmalı oğlum seviyor.
Möller kullanıyoruz ama zaten ne kadar içiyorsunuz ki..günde 1 tatlı kaşığı ..ne kadar mide bulandirabilir kiBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Nutraxin omega-3 cod liver oil. Vitamin A+D Cocuklarima icirebildigim tek balik yağıBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Ben ocean plus balik yagi kapsül kullandim ki hala kullaniyorum limon aromalı kapsül yutabilenler icin mükemmel tadı da kokusu da süperBalık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Aldım başladım kullanmaya canım tadı cidden güzel hiç balık kokusu tadı yok ben beğendim ilk defa rahatla içiyorum resmen, tuttu frutti aroması var harikaSızınde yorumlarınızı alalım çünkü benim oğlum herşeye karsı
Ben kendim için arıyordum aldım argivit master fish oil linkini güzel tadı cidden rahat içiyorum şuan bakalım değerlerime baktırıcam bir süre sonra tekrarNiye bildirim aldim ki ben bu baslik icin?
Benim hicbir seyi agzina surmeyen kizim ocean'inkini cok guzel iciyor, bi sorun eczaciniza.
O kadar çok deneyip içemedim ki dağıtmaktan sağa sola bir hal oldum ama argivitin tuttui furittilisini içebiliyorum şuan beğendim, keşke tüm markaların kullanımı kolay üretebilirselerOrzax ocean ultimate kullanıyorum beni rahatsız etmiyor.
Ben de argivitinkini aldım onun da içeriği dolu baya ve tadı da güzel lık lık gidiyorMöller tutti Frutti ile balık yağı hem epa dha en yüksek olan hem de d vitamini yuksek
Argivitin master fish oilini aldım tadı var bunun ama güzel hiç balık gibi değil zaten biraz bile balık gibi olsa mümkün değil içemezdim, çocuğumu da içeremezdimSolgarın alın kokusu vs yok rahatsız etmiyor yani ve piyasada ki bir çok takviye markasından daha iyi olduğunu düşünüyorum
Eczacım da argivit tavsiye etmişti burda da güzel duyunca onu aldım tam ölçek içiyorum memnun kaldık tadından kokusundan kıvamından içebiliyorum rahat rahatBen oğlumda möllers kullanıyorum tutti furitti Elmalı olan hepsini severek içiyor. Yetişkin de içebilir diye düşünüyorum
Ya koca kadınım ama öyle bile yapınca anında geri çıkarıyoru balık tadı varsa maalesef ama argivitin bu tuttu furitti olanı güzelmiş cidden aldım kullanıyorum şuanSizin için faydalisa burnunuzu kapatin anda yutun :)
Ay keşke yapabilsem ben de öyle mümkün değil ama ya balık kokusunu bile alınca duramıyorum ortamda maalsefBen çiğneyerek yediğim için tavsiye veremeyeceğim. Yani ben severim aksine. Belki marincap hafif olabilir.
Değerlerim düşük çıktı canım bir de balık falan da yemiyorum deyince mecbur takviye gıda kullan dedi eczacımda bunu önerdi burada da hanımlar memnunuz deyince aldım argivitten bende tadından falan memnun kaldım amaDoktorunuz niçin balık yağı kullanın dedi acaba ? Yani şikayetiniz neydi?
tadı kokusu yok denen çok şey denedim ama benim kadar hasas olunca geliyor kokusu veya psikolojik alıyorum bilmiyorum içemiyorum o yüzden o tarz, argivit adını çok duydum bir denemek istedim son kezBen Solgar kullaniyorum. Tadı kokusu yok. Ama büyük bir tablet
Ben şimdi argivitn tutti furitti olanını aldım güzel içiyorum ay çocuk gibi oldum resmenBen oğluma içiriyorum möllersin balık yağını elmalısını aldım zorla içti
Limon aramolı aldım daha güzel içiyor
Eczaneden aldım canım argivitin master fish oil güzel içebilyorumBen zinzino kullanıyorum. Zeytinyağında greyfurt ve portakal aromalı. Analizlere göre de diğer omega3 lere göre vücutta daha uzun kalıyor. Abonelikli alıyorsun her ay diğer paketin bitmeden yenisi geliyor. Şuanda 3. Paketteyim memnunum öneririm