• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Argivit Master fish oil kullanan var mı?

Buraya konu açtığım çok iyi olmuş ben kendim cesaret edip alamazdım ya ama bunları okuyunca içim baya rahatladı içebilirim gibi duruyor ama çokcuklar için değil di mi bu kızıma aldım dedin çünkü?
Çocuk içinde yetişkin içinde uygun kullanımı canım ben kendim de içiyorum hatta almadan önce de çok araştırdım. İçinde yüksek oranda epa dha oolması ile birlikte ayrıca en önemlisi diğerlerinde olmayan keto3 varmış vücudumuzun üretemediği dışarıdan almamız gereken yağ asitleri arasında yer alıyormuş CETO3, yüksek kaliteli ve saf omega-3 yağ asitleri içeren besin takviyesiymiş ceto3 kalp sağlığı, göz sağlığı, beyin ve zihin fonksiyonlarınıda geliştiriyomuş

Çocuk içinde yetişkin içinde uygun kullanımı canım ben kendim de içiyorum hatta almadan önce de çok araştırdım. İçinde yüksek oranda epa dha oolması ile birlikte ayrıca en önemlisi diğerlerinde olmayan keto3 varmış vücudumuzun üretemediği dışarıdan almamız gereken yağ asitleri arasında yer alıyormuş CETO3, yüksek kaliteli ve saf omega-3 yağ asitleri içeren besin takviyesiymiş ceto3 kalp sağlığı, göz sağlığı, beyin ve zihin fonksiyonlarınıda geliştiriyomuş
Çok iyi o zaman ya benim ciddi takviye almam lazım çünkü

Buraya konu açtığım çok iyi olmuş ben kendim cesaret edip alamazdım ya ama bunları okuyunca içim baya rahatladı içebilirim gibi duruyor ama çokcuklar için değil di mi bu kızıma aldım dedin çünkü?
o zaman en iyisi zaten master fish oil almanız çünkü içeriği de çok dolu gerçekten

Niye bildirim aldim ki ben bu baslik icin?

Benim hicbir seyi agzina surmeyen kizim ocean'inkini cok guzel iciyor, bi sorun eczaciniza.

Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Orzax ocean ultimate kullanıyorum beni rahatsız etmiyor.

Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn
Möller tutti Frutti ile balık yağı hem epa dha en yüksek olan hem de d vitamini yuksek

Balık yağı almam lazım ama kokusu tadı çok rahatsız ediyor. Doktorum da illa kullan dedi. Eczacım argivit master fish oil classic tavsiye etti. Tadı kokusu güzel dedi ama emin olamıyorum. Alıp içemezsem diye korkuyorum deneyn oldu mu?
Solgarın alın kokusu vs yok rahatsız etmiyor yani ve piyasada ki bir çok takviye markasından daha iyi olduğunu düşünüyorum

Ben oğlumda möllers kullanıyorum tutti furitti Elmalı olan hepsini severek içiyor. Yetişkin de içebilir diye düşünüyorum

Sizin için faydalisa burnunuzu kapatin anda yutun :)

Ben çiğneyerek yediğim için tavsiye veremeyeceğim. Yani ben severim aksine. Belki marincap hafif olabilir.

Doktorunuz niçin balık yağı kullanın dedi acaba ? Yani şikayetiniz neydi?

Ben oğluma içiriyorum möllersin balık yağını elmalısını aldım zorla içti
Limon aramolı aldım daha güzel içiyor

Ben zinzino kullanıyorum. Zeytinyağında greyfurt ve portakal aromalı. Analizlere göre de diğer omega3 lere göre vücutta daha uzun kalıyor. Abonelikli alıyorsun her ay diğer paketin bitmeden yenisi geliyor. Şuanda 3. Paketteyim memnunum öneririm

Back
X