- 16 Temmuz 2011
- 267
- 164
Evet kesinlikle odaklanmaya da gözle görülür etki ediyoEvet ilkokula giden kızım var dikkat eksikliği problemi yaşadık argivit focus iyi geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kesinlikle odaklanmaya da gözle görülür etki ediyoEvet ilkokula giden kızım var dikkat eksikliği problemi yaşadık argivit focus iyi geldi
Süt un kanıtlanmış hiç bir faydası yokŞurup hakkında bir deneyimim yok ancak bol süt içirerek ve kızınızın yaşını bilmemene istinaden söylüyorum voleybol, basketbol gibi sporlara yönelterek de bu durumu destekleyebilirsiniz.
Kalsiyum içerdiği icin kemik gelişiminde önemli bir unsur. Makalelerde yer almakta.Süt un kanıtlanmış hiç bir faydası yok
İlk defa duydum bunuDarısı başımıza öyle yapcam zaten ama bi de kullananlardan duymak istedim. Ne kadar süre devam ettiniz?
Benim oğlum 2 sene kullandı kesinlikle tavsiye ederimSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Kalsiyum içeren daha iyi kaynaklar bulunuyor.Kalsiyum içerdiği icin kemik gelişiminde önemli bir unsur. Makalelerde yer almakta.
Ben de duydum kullananlar var ama öyle bir şişede hemen etki beklemeyin eczacı uzun dönem kullanmak lazım dedi.ben aldım 1 şişede bıraktım maalesef.devam önemliDarısı başımıza öyle yapcam zaten ama bi de kullananlardan duymak istedim. Ne kadar süre devam ettiniz?
kaç yaşında kızınız? trambolin boy uzatma konusunda etkili.Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
diğer arkadaşlar da yazdı aslında. biz vitaminlerle destek sağlamaya calısıyoruz ama beslenme, uyku düzeni ve spor boy uzamasında daha etkili. her gün çocuklar mutlaka açık havaya çıkmalı, dediginiz gibi zıplama hareketleri mutlaka yapılmalı.kaç yaşında kızınız? trambolin boy uzatma konusunda etkili.
Şöyle ki bunu duymuştum ve hemen evime aldım oğlum çıkıp zıplıyor hep üzerinde ama doktorun dediği trambolin gibi bir spor aletinin üzerinde değil de kendisi zıpladığı bir spor daha etkili olur dedikaç yaşında kızınız? trambolin boy uzatma konusunda etkili.
Evet uyuduğu yerde ışık olmayacak diye siyah bir fon perde aldım evim çok ışıklı oluyordu yatarkendiğer arkadaşlar da yazdı aslında. biz vitaminlerle destek sağlamaya calısıyoruz ama beslenme, uyku düzeni ve spor boy uzamasında daha etkili. her gün çocuklar mutlaka açık havaya çıkmalı, dediginiz gibi zıplama hareketleri mutlaka yapılmalı.
Peki hangisini kullandiniz dinginlestirici ozellugi var cocukta etki yapar mi kitabiki genetik diye bişey var ama benim oğlumunda boy uzaması yavaştı kesinlikle faydası olduğuna inanıyorum 2 şişe sabah akşam verdim 1 şişe bitince 1 ay ara verdim sonra başladım 2nciye
Benim de kızımın boyu çok zor uzuyor yaşıtlarından çok kısa .argivit focus şurubu 9 ay içirdim.hiç mi hiç faydası olmadı uzamadı.çevremde çoğu kişi kullanıyor ve faydasını gördüler.ben de kızımı endokrine götürdüm büyüme hormonları çok az çalışıyormuş.1-2 ay takip edip tedaviye başlayacağım dedi şuan takip ediyor doktorumuz.buarada ben möllerse başladım eczacımızın tavsiyesiyle biraz boyu uzadı ama yine de yaşıtlarından çok kısaSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
2 yaşındayken normal multivtiamin olandan kullandımPeki hangisini kullandiniz dinginlestirici ozellugi var cocukta etki yapar mi ki
Annem kardeşim için kullanmıştı çok işe yaradı umarım. Sizde de yararSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Benim kizim da 2.5 yasinda 83 cm hangisi boy icin dha iyiysw onu alayim2 yaşındayken normal multivtiamin olandan kullandım
şimdi 4 bucuk yaşında fokus kullandım