- 8 Ocak 2020
- 758
- 595
- 27
Focus olanı boy için etkiliBenim kizim da 2.5 yasinda 83 cm hangisi boy icin dha iyiysw onu alayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Focus olanı boy için etkiliBenim kizim da 2.5 yasinda 83 cm hangisi boy icin dha iyiysw onu alayim
bol sut kansizlik yaparSüt un kanıtlanmış hiç bir faydası yok
Doktorun verdiği durup vitamin acısından iyi ama ben boy acısınds genetik faktörun baskın oldugunu dusunuyorumSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Kızım portakallı olduğunu ve güzel olduğunu söylüyorKizlar bu şurubun tadi nasil peki bende almayi dusunuyorum ama kizim şurubun tadi guzel degilse asla iciremiyorum çöp olcak eger tadi guzel degilse
Hangi balık yagiBen iki çocuğuma da balık hapı kullandım 8 yaşından beri. Hem boylarına hem de zekaya çok etki etti. Yazın 3 4 ay kullanmadım.Ama kışın hep verdim.Önceleri küçük boyunu şimdi büyük boy kullanıyorlar.
Oğlum hep yaşıtlarından uzun .14 yaşında 1 81 boyunda.
Derslerinde de çok etkili oldu bence..Ama bir kaç ayda değil düzenli kullanınca fayda ediyor.
Birde yılda bir iki kez devit ampul veriyorum.
MarincapHangi balık yagi
Bende çok merak etmiştim ama hiç kullanmadımSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
boy uzama konusunda canlı örnek gördüm çocukluk arkadaşım erkekti ama tedavi sonrası boyu uzadı hata pilot olduSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Oğlunuzun boyu kaç cm?Benim oğlumda gelişimi çok geriden geliyor marta. 4.5 yaşında ama hiç göstermiyor dışardn gören 3 yaşında sanıyor bende çok duydum kullanan herkes faydasını gördüm diyo ama benim oğlum öyle vitaminler içmiyor bir çok ürün aldım ama içmiyor endokrine gidiyoruz ama hiç birşey yapmıyorlar 3 ay sonra tekrar gelin gelip deyip gönderiyorlar
97 cm kilomuzda 13.800Oğlunuzun boyu kaç cm?
Palamut doldurdum buzluğa bir zamanlar saracoglu dedi diye siyah sırt kısımlarını yedirdim hep, sonra arı sütü tariflerinide yaptım hiç bir işe yaramadı malesefSaraçoğlu bazı balıklar söylemişti onların özellikleösiyah kısımlarını yedirin 20 yaşında birinin bile boyu bir iki cm uzar demişti. Linki bulursam göndereyim size. Şurup hakkında malesef bilgim yok. Şifa olsun inşaallah
Benimki de 3 ay önce 3 yaşına girdi hala 92 cm. 12.500 kilo. Persentili %10 a düstü.97 cm kilomuzda 13.800
Eczanede çalısırken satıyordum gercekten kullanıp faydasını görenlerden dönüs alıyorduk ama her bünye bir değil tabikiSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Bakın hanımefendi, tanımdan bilmeden kişiliğim hakkında yorum yapmazmanizma bir negatiflik, ve hadsizlik degilmi. Eski yorumlarını bulup, beğenmedim atmakta negatiflik degilmi, burada çocuğu hakkında bir soru sormuş bir anne, bu konuda bir deneyiminiz varsa yazarsınız, yoksa, boyum bilmem kaç yazipta, alay etmezsiniz degilmi insanlarla. Ayrıca çok şükür Allah akıl vermiş bana, en azından sizin gibi değilim.C Canangul133 şakayada begenmedim atan ne negatif bir kişilik ajajsjs ne bilim Allah akıl vere