Benim kızımda da çok ciddi iştahsızlık var.Oglumda beslenme zorlugu olunca doktorumuz bu tarz bir urun onermisti, cok ciddi istah eksikligi vardi, bu da gelisimine yansiyordu. Bir ayda gorunen sorunlari cozdu
Duzenli kullandırmadi ama doktorumuz, istah eksikligi falan bitince biraktirdi.
Boy uzamasi genetik de olabilir, direk ise yarar diyemeyiz. Ama beslenmeye bagli gelisim zorlugu varsa takviyeler ciddi fark yaratabiliyor.
Bu ilacı bize çocuk hemoglobin doktoru önermisti kendi cocuklarimada kullanıyorum dedi fakat ben iştahsiz olduğu için istemiştim ama çocuğumun boyuda güzel uzadı bıraktım geri cünki boy için istememistimSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Benim kızımda da çok ciddi iştahsızlık var.
19 aylık.
Yarın doktor kontrolünde danışıcam bende.
Sizin şuan geçti mi iştahsızlık bir de ne kadarlıktı kullandığında?
Maşallah büyümüş abi olmuş o artıkOoo benimki 6 yasinda
Kullandiginda 8 aylik falandi.
Ek gidaya falan gecememistik, cok ciddi istahsizlik sorunu vardi.
Ilaç değil ,bitkisel takviye, o yüzden gerek yok.180 tl olmusHanimlar yegenim icin istiyorum , bu surubu Devlet ödemiyor degil mi yani recete yazdirmaya gerek var mi ?
Saraçoğlu bazı balıklar söylemişti onların özellikleösiyah kısımlarını yedirin 20 yaşında birinin bile boyu bir iki cm uzar demişti. Linki bulursam göndereyim size. Şurup hakkında malesef bilgim yok. Şifa olsun inşaallahSize bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
Multivitamini bilmiyorum ama focus hem hem dikkat için hem boy için veriliyor diye biliyorum.eczacimiz öyle söylemişti.Argivit için mi söyledin? Bana geçen tanıdık bir hemşire focus dikkat eksikliği için veriliyor, diğeri boy için daha iyi demişti. Bilmiyorum doğru mu
Devlet ödemiyor eczaneden Ala bilirsinizHanimlar yegenim icin istiyorum , bu surubu Devlet ödemiyor degil mi yani recete yazdirmaya gerek var mi ?
Şurup hakkında bir deneyimim yok ancak bol süt içirerek ve kızınızın yaşını bilmemene istinaden söylüyorum voleybol, basketbol gibi sporlara yönelterek de bu durumu destekleyebilirsiniz.Size bi sorum var tecrübeli anneler benim kızımın boyu çok zor uzuyo 6 ayda 1 cm anca uzamış doktor argivit focus şurup verdi gerçekten boy uzamasına yarar mı?
10 gün boyunca hiç aksatmadım, düzenli vermek ve kullanmak şartDarısı başımızaöyle yapcam zaten ama bi de kullananlardan duymak istedim. Ne kadar süre devam ettiniz?
Uzama kaç cm oldu bi de yaşı ve boyunu sorcaktım10 gün boyunca hiç aksatmadım, düzenli vermek ve kullanmak şart
Sizin çocuğun yaşı ve boyu kacUzama kaç cm oldu bi de yaşı ve boyunu sorcaktım
Palamut ve kefal uskumru diye hatirliyorumSaraçoğlu bazı balıklar söylemişti onların özellikleösiyah kısımlarını yedirin 20 yaşında birinin bile boyu bir iki cm uzar demişti. Linki bulursam göndereyim size. Şurup hakkında malesef bilgim yok. Şifa olsun inşaallah