Bilsemin suyu cıktı zaten. Görümcemin kızını öğretmeni önermiş sınava hazırlanıyor sımdı.onların sınıftan onunla beraber 8 kişi daha sınava girecekmiş.Sadece bir sınıftan 8 kişi öneriliyorsa o iş yaş.Şuan için yeni bir okul yaptırım gücü ve etkisi yok ilk giden nesiller deneme olacak.
Bilsemin ders çalıştırılarak kazanan çocuklarının içinden seçilmiş gerçek zekiler toplanıyor yani bilsemi kazanan çalışkan itaatkar çocuklarla gerçek dahileri ayırmak için açılmış olmalı..10 yaş hala anne olarak üzerinde karar verme yetinizin olduğu bir yaş vicdani yükümlülük taşımayın..bana sorarsanız ben göndermezdim bu çocuğun zekasını daha çok geliştirebilen bir okul olabilir ama köklü özel bir okuldan farklı olduğunu düşünmüyorum orada da bu çocuklar ayrılıyor ve ekstra eğitim veriliyor sebep reklam için bile olsa bu böyle..
Üstün zekalı olması aileden ayrı buyumesını mı gerektırıyormus. Ne sacma bir uygulamaymış
Bence çocukları daha katı hale getirip sadece mantık odaklı dusunmelerini hedefliyorlar.Baska da bir neden gelmiyor aklımaBana da sacma geldi. Cocuk isterse Einstein olsun aileden buyumesi yanlis. Evet ustunz ekali egitimi gerekli ama bunu cocuklarin kalbine yara acarak mi yapmak gerekli?
Sekiz azmış yineBilsemin suyu cıktı zaten. Görümcemin kızını öğretmeni önermiş sınava hazırlanıyor sımdı.onların sınıftan onunla beraber 8 kişi daha sınava girecekmiş.Sadece bir sınıftan 8 kişi öneriliyorsa o iş yaş.
Bu da haklı bır yorum. Ama Turkıye için ne kadar gecerli bilemiyorum.Genelde Turkıye de egıtım sıstemı zekayı gelıstırmeye degıl koreltmeye yarıyor malesef.Normal üstü bir zeka söz konusuysa o cocuk normalın dısında bir egitim almalı ve bu egitimin yatılı olması da makul olabilir.
Ancak okulu cok iyi tanıyıp, çok güvenmek sart. Bunun icin arastirma yapmaniz mümkün değil mi, yani seffaf bir egitim politikaları yok mu, gidin, görün, konuşun, daha once orada egitim alan ailelerle iletisime geçin gondermeyecekseniz de zaten arastirdim ve icime sinmedi diyebin yoksa şu an sadece annelik güdüsüyle yavrunuzu korumaya calisiyorsunuz ve cok haklisiniz ama ya harika bir egitim firsatini tepiyorsaniz ne olacak.
Evladiniz ust zekaya sahipse ona daha farkli bir egitim sunmaniz gerektigini biliyorsunuz. Hayirlisi olsun insaalah.
iki oğlum bilsemli.ikisi de tek örnek soru görmediler.bilsem öncesi zaten öğretmenleri okula çağırıp üstün zekalı olduklarını anaokulundan başlayarak söylediler.sonra sınıf öğretmenleri okula çağırıp uzunca konuştular.çok kişinin aday gösterilmesi kazanacakları anlamına gelmiyor.çalıştırılma il olsa benimkiler asla yerleşemezdi sınıfındakiler yerleşirdi.ikini aşamada zeka testi var.oğlumun sınıfında 18 kişiden sadece oğlum yerleşti.geçen yıl okulundan sadece 3 öğrenci(tüm 1.2.ve 3.sınıfların hepsi dahil) yerleşti.biri 3.sınıf diğeri 4.sınıf oğullarım..ilk girişlerinde tek örnek soru görmeden hatta demo uygulaması yayınlanmış ondan bile haberimiz olmadan oyun oynayacağız diye gitti çocuklar öylesine girip çıktılar.2.aşamada da yine etkinlik ve oyun diye gittiler yerleştiler. inanın üstün bir çocukla bir saat sohbet etseniz anlarsınız farkıBilsemin suyu cıktı zaten. Görümcemin kızını öğretmeni önermiş sınava hazırlanıyor sımdı.onların sınıftan onunla beraber 8 kişi daha sınava girecekmiş.Sadece bir sınıftan 8 kişi öneriliyorsa o iş yaş.
peki anaokulunda ne gıbı farklılığı vardı diğer çocuklardan acaba.iki oğlum bilsemli.ikisi de tek örnek soru görmediler.bilsem öncesi zaten öğretmenleri okula çağırıp üstün zekalı olduklarını anaokulundan başlayarak söylediler.sonra sınıf öğretmenleri okula çağırıp uzunca konuştular.çok kişinin aday gösterilmesi kazanacakları anlamına gelmiyor.çalıştırılma il olsa benimkiler asla yerleşemezdi sınıfındakiler yerleşirdi.ikini aşamada zeka testi var.oğlumun sınıfında 18 kişiden sadece oğlum yerleşti.geçen yıl okulundan sadece 3 öğrenci(tüm 1.2.ve 3.sınıfların hepsi dahil) yerleşti.biri 3.sınıf diğeri 4.sınıf oğullarım..ilk girişlerinde tek örnek soru görmeden hatta demo uygulaması yayınlanmış ondan bile haberimiz olmadan oyun oynayacağız diye gitti çocuklar öylesine girip çıktılar.2.aşamada da yine etkinlik ve oyun diye gittiler yerleştiler. inanın üstün bir çocukla bir saat sohbet etseniz anlarsınız farkı
Sizinle baska bir topicte konusmustuk. Benim kızım cok kucuk daha iki yasında bile değil ama cocuk doktorları nörolojik gelişiminin hep önde oldugunu soyledi. Çevredeki cocuk gelişimci arkadaslar hep 4 yasında cocuk gibi davranıyor dıyorlar.Su an o kadar kucuk ki inanın bunları duymak beni mutlu etmiyor korkutuyor. Ya cocugum ustun zekalı olur ve buralarda harcanırsa diye korkuyorum.iki oğlum bilsemli.ikisi de tek örnek soru görmediler.bilsem öncesi zaten öğretmenleri okula çağırıp üstün zekalı olduklarını anaokulundan başlayarak söylediler.sonra sınıf öğretmenleri okula çağırıp uzunca konuştular.çok kişinin aday gösterilmesi kazanacakları anlamına gelmiyor.çalıştırılma il olsa benimkiler asla yerleşemezdi sınıfındakiler yerleşirdi.ikini aşamada zeka testi var.oğlumun sınıfında 18 kişiden sadece oğlum yerleşti.geçen yıl okulundan sadece 3 öğrenci(tüm 1.2.ve 3.sınıfların hepsi dahil) yerleşti.biri 3.sınıf diğeri 4.sınıf oğullarım..ilk girişlerinde tek örnek soru görmeden hatta demo uygulaması yayınlanmış ondan bile haberimiz olmadan oyun oynayacağız diye gitti çocuklar öylesine girip çıktılar.2.aşamada da yine etkinlik ve oyun diye gittiler yerleştiler. inanın üstün bir çocukla bir saat sohbet etseniz anlarsınız farkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?