Bilsem’de eğitim görüyor kızım.Bu okulla ilgili net bir bilgi yok maalesef üstün zekalılar için açılmış en son ve tek okul.Öğlene kadar ders öğleden sonra atölye şeklinde dersler işleniyormuş.Istediginiz zaman vazgecebiliyormuşsunuz okul şu an 60 kisiymiş.Haftasonlari aile gorusmelerine izin veriliyormuş bunlari biliyorum yalnizca ve bir de cocuklar cok mutluymus.Şahsi fikrim 10 yas icin yatili okul dogru bir tercih degil aile ortamindan koparmak sirf ustun zekali egitimi alacak diye aileden ayri kalmasi bence yanlis.Belki lisede olabilir ama ortaokul icin asla diyorum ben.Sizin cocugunuz bilsemde mi yoksa yalnizca ramdan mi raporlu
Maalesef biz Mersin’de yaşıyoruz. Ayrıca İstanbul’da yaşayanlar için de çocuğu akşam alma durumu yokmuş. 15 günde bir çocuğu evci çıkarabiliyormuşuz.Üstün zekalı diye yatılı olmak zorunda mı? Akşam alın okuldan. Çocukların aileden uzak büyümesine olumlu bakmıyorum.
Ben işi siyasete dökmeden bu okulu nasıl eleştirebilirim onu düşünüyorum kara karaBir tane okul açtılar bu özel çocuklar için onu da zorunlu yatılı yaptılar ülkem ülkem güzel ülkem
Çocuğumu yatılı okula veremem. Kimseye güvenemem. Siz iyi düşünün.Maalesef biz Mersin’de yaşıyoruz. Ayrıca İstanbul’da yaşayanlar için de çocuğu akşam alma durumu yokmuş. 15 günde bir çocuğu evci çıkarabiliyormuşuz.
Aynen doğru söylediniz asla gidemez.Bu devirde yatılı okula güvenmek üstelik küçücük çocuğu birakip da güvenmek bana göre değil ve bir çok insanda benim gibi düşünüp göndermiyor.Ben işi siyasete dökmeden bu okulu nasıl eleştirebilirim onu düşünüyorum kara karasanırım yolu yok.. çocuğumun üstün zekalı olması beni sevindirir miydi tedirgin mi ederdi onu bilmiyorum ama emin olduğum tek bir şey var o da çocuğum asla argamer’e gidemezdi :)
Kesinlikle ben de vermem. Zaten maddi sıkıntımız yok. Kızımızın tüm maddi manevi ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabiliriz. Ancak kızımın fikirlerini dikkate almadan bu teklifi geri çevirmek ona haksızlık mı olur onu bilemedim.Çocuğumu yatılı okula veremem. Kimseye güvenemem. Siz iyi düşünün.
Kampa gitmek istiyorsa gönderin. Ve hoşlanmaması için, sizlerden uzak kalmanın zor olacağını anlaması için dua edin derim :) kız zaten akıllı, anlayacaktır bence.Kesinlikle ben de vermem. Zaten maddi sıkıntımız yok. Kızımızın tüm maddi manevi ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabiliriz. Ancak kızımın fikirlerini dikkate almadan bu teklifi geri çevirmek ona haksızlık mı olur onu bilemedim.
o yastakı cocuk yasayacagı zorluklardan bı haber olur heveslenır gıtmek ıster . zekı bır cocuk oldugu ıcın adaptasyonu daha kolay olur ama yasayacagı zorlukları tek basına yapması gerekenlerı onceden konusmanız gerekıyorKesinlikle ben de vermem. Zaten maddi sıkıntımız yok. Kızımızın tüm maddi manevi ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayabiliriz. Ancak kızımın fikirlerini dikkate almadan bu teklifi geri çevirmek ona haksızlık mı olur onu bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?