kızlar merhaba,
ben de bu yağı çok almak istemiştim fakat türkiyedeki hiç bir firmaya güvenemedim...babamın arkadası fasta calısıyordu eşinden rica ettik argan yağını, 2 çeşit yağ getirmiş biri PLANTİL H'ule d'argan yağı arastırdım faslı bir kozmetik şirketi üretiyor fiyatı da 60 ml 7 euro civarında bunun rengi altın sarısı ve kokusu yok aynı zamanda üzerinde kozmetik için yazıyor ve kavrulmamış ibaresi var.diğerini ise açık bir şekilde getirmiş pet şişeyle anneme de bunun orjinal olduğunu söylemiş fakat bunun çok kötü bir kokusu var ve yemeklik kavrulmus yağ yüz ve vücut için uygun değil.argan yağı açık altın sarısı renginde ve kokusuz olmalı bunu aklınızda tutun lütfen.
2 gün oldu sürmeye baslayalı ben sivilcelerim için talep etmiştim.sivilcelerin sonucunu hemen alıcagımı zannetmiyorum ama 2 günde bile cildimde inanılmaz derecede etki gördüm yumusacık pamuk gibi oldu yüzümellerim,tırnaklarım ve dudaklarım için de kullandım sonuc simdiden mucizee.hiç bir kremin yapamadığı etkiyi yapıyor inanın.
bu ürünü sivilceleri için kullanıpta fayda gören oldumu çok merak ediyorum?
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
bende mrkanın ismini istiyorum lütfenn biri yazsın özelden
markayı söyler misin özelden peki ???????
Viyoless ,,canımm,,benim özel mesaj hakkım yok henüz ama yukarıda paylaştım ben,,deowell argan aldım hepsiburda dan,,,sertifikalı ve hatta üzerindeki barkodlaa ürünün orjinalliğini sorgulayabiliyorsun,,ne alırsan al ama üzerinde mutlaka ithalatçı firma bilgileri olsun,,hepsinde yok malesef,,,şimdi duştan çıktım saçlarıma da sürdüm,,süper oldu :)) umarım buradan okuyabilirsin,,sevgiler ,,,
çok teşekür ederim :) canım cevabın için sevgiler sana da
bende 10 gün önce zorah marka argan yağı aldım , sanırım tek organik olan buymuş eczacı öyle dedi... 10 gündür kullanıyorum baya işe yarıyor, hem cilt rengini düzenliyor hemde sivilceleri kurutuyor.. ben baya beğendim cildim kuru olduğu için en iyi tarafı nemlendirici görevi görmesi..
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
Markanın adını yazabilir misin özelden?
Maili attım. Hangisini alacağınızı araştırıp karar verebilirsiniz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?