Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bana numune olarak göndermişti avon. kullandım güzel yumuşacık yapıyor. aslında sizin dediğinz de doğru ama :44:

herhangi bir yan etkisi var mı bu argan yağının ?

argan yağının orjinalini bilen lütfen özelden yazabilir mi o kadar sayfa yorumu okudum ama bi şey bulamadım yha

gerçekten orjinal olduğuna inandğım bir tane bulsam
bir dakika düşümem yaa
o kadar çok var ki
insan şüpheye düşüyor.

buraya yazmak yasakmı hepimiz öğrensek :)

MAIA MC moroccan diye googleda arayabilirsin. Açık kahverengi bir kutusu var.
Diğer markanın fiyatı çok iyi, uygun. Sertifikalarını mail atıp öğrenebilirseniz daha iyi olur. Galiba ecocert sertifikaları var ama emin değilim. doa kozmetik diye ararsanız çıkar.
Karşılaştırma yapıp karar verebilirsiniz. :)

Bu yazdığınız gerçekten orjinalmi acaba. Ben gencay markasının keten tohumu yağını kullanıyorum yüzüm için acaba orjinalmi şu an kafama takıldı?

MAIA orjinal çünkü organik sertifikası var. Diğer markada ecocert sertifikalı ürünleri var ama argan yağlarında varmı bilmiyorum. Googleda aratıp kendilerine maille sorarsanız sertifikaları olup olmadığını daha iyi olur. Yani organik sertifikalı ürünleri alırsanız orjianaldir.

Merhabalar..

Argan yağı gerçekten bir mucize yüzüme o kadar iyi geldi ki argan sabunuyla birlikte kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum.

Ancak şöyle bir problemi var sürdüğünüz bölgede kıl var ise kıl köklerini kuvvetlendirici bir yağ olduğunu farkettim ve aktarımla konuştum ve bunu onayladı. Her güzelliğin birde kötü etkisi var maalesef..

mrb arkadaslar sımdı aklıma takılan bırsey war bu argan yagı sonucta yag ve cogu yaglar kıl cıkartıyor...bunu yuzumuze surdugumuzde kıllanmıcak mı? saclara ıyı gelen bu yag yuzumuzdekı kılları cogaltırsa hıc dusundunuz mu? bundan korktugum ıcın yuzume suremem siz ne düüşünüyosunuz bu konu hakında?

hemen hemen hepsini deniyorum,,yenilerde deowell argan aldım hepsiburda dan,,sertifikalıymış,,bilginize.kıl tüy sorunu pek görmedim ben,ama yine de dikkatli olmalı.

Kesinlikle almayı düşünüyordum ama tüy sorununu duyunca şimdi kuşkuya düştüm Sadece göz altına uygulayıp mimik kırışıkları için faydasını gören var mı aceba aramızda?

Kesinlikle almayı düşünüyordum ama tüy sorununu duyunca şimdi kuşkuya düştüm Sadece göz altına uygulayıp mimik kırışıkları için faydasını gören var mı aceba aramızda?

ben esmerim ve de tüylere yatkın,,bende bi sıkıntı olmadı,üstelik arada badem yağı da sürerim ki,en baba kıl-tüy şeysidir bademyağı:))
ama cilt hemen emdiği için yüzeyde bir yağ kalıntısı bırakmıyor hiç,,
sürekli kullanımda gayet güzel açıyor ince kırışıkları,üstelik yumuşacık bir cilt,,bende böyle oldu,,,,sevgiler.

Kızlar tüm yağlar tüylenme yapmaz, sadece bazı yağlar kıl köklerini güçlendirici etki yapar (sarımsak,badem,hint yağı vs)
Argan yağı sadece saça nem ve parlaklık verir, uzatıcı bir etkisi yoktur. (tek başına) Bu yüzden tüylenme de yapacağını
sanmıyorum. Kaldı k. cilt için de kullanıan bir yağ

kızlar merhaba,

ben de bu yağı çok almak istemiştim fakat türkiyedeki hiç bir firmaya güvenemedim...babamın arkadası fasta calısıyordu eşinden rica ettik argan yağını, 2 çeşit yağ getirmiş biri PLANTİL H'ule d'argan yağı arastırdım faslı bir kozmetik şirketi üretiyor fiyatı da 60 ml 7 euro civarında bunun rengi altın sarısı ve kokusu yok aynı zamanda üzerinde kozmetik için yazıyor ve kavrulmamış ibaresi var.diğerini ise açık bir şekilde getirmiş pet şişeyle anneme de bunun orjinal olduğunu söylemiş fakat bunun çok kötü bir kokusu var ve yemeklik kavrulmus yağ yüz ve vücut için uygun değil.argan yağı açık altın sarısı renginde ve kokusuz olmalı bunu aklınızda tutun lütfen.

2 gün oldu sürmeye baslayalı ben sivilcelerim için talep etmiştim.sivilcelerin sonucunu hemen alıcagımı zannetmiyorum ama 2 günde bile cildimde inanılmaz derecede etki gördüm yumusacık pamuk gibi oldu yüzümellerim,tırnaklarım ve dudaklarım için de kullandım sonuc simdiden mucizee.hiç bir kremin yapamadığı etkiyi yapıyor inanın.

bu ürünü sivilceleri için kullanıpta fayda gören oldumu çok merak ediyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…