Argan yağı saç için çok başarılı olabilir ama ben cilt için güvenip almak taraftarı değilim daha önce de belirtmiştim
bizim ihtiyacımız olan e vitamini ve cildimizin yenilenmesini desteklemek
cilt konusunda başarılı 2 formülüm var denemenizi öneririm
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
kızlar öyle bahsedildiği gibi mucize bir yağ değil ama saç ve cilt için iyi bir nemlendirici
yok leke geçirir yok cözenek küçültür hele en büyük yalan güzide duranın cildini düzeltmesi
yahu o delik deşik çıban gibi sivilceler cilt soymadan antibiyotiksiz düzeltilemez
kesin kimyasal peeling ile düzelttiler
nemlendirici amaçlı argan yağı kullandı bir firmayla anlaşıp söyledi yağı piyasanın yeni ürün ihtiyacı kullandı
ciddi rakamlara satılıyor bu pek normal değil pahalı olması demek orjinal ve işe yarar olduğu anlamınada gelmiyor ki bu güne kadar kozmetik ürünlerine harcadığımız para ve alamadığımız sonuçlar ortada
google a ''doa kozmetik'' yazıp ulaşabilirsiniz
boşa ne olduğu belirsiz o firmalara para dökmeyin biz kadınlar her zaman böyle konularda kullanılıyoruz
iki topiğim var kendi kullandığım ve başarılı olan formül ve ürünler umarım yardımcı olabilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...imli-cilt-icin-birebir-hala-kullaniyorum.html
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html
herkese merhaba
internette argan yağlı ürünleri araştırırken bu foruma ulaştım. Gerçekten çok kapsamlı çok güzel bir forum. Argan yağının mucizevi faydalarını okudum ve gerçekten argan yağlı doğal ürünler araştırıyorum. Kızlar önerisi olan var mı?Arkadaşım internet üzerinden Arganlife isminde bir ürün almış, içerisinde sülfat,boya,silikon olmadığını söylüyor. Ürünü bende google dan aradım bir satış sitesinde buldum. Arkadaşım çok memnun kaldı bende kullanmayı düşünüyorum.
Bende kullandım hatta ilk aldığımda konu dahi açtım ama içeriğini oku bakalım o morf.... un saf argan yağı mı
ing yazıyo içeriği.Sennki saf mı.Üstünde yazanlar şöyle ;
Nemlendirici ve Kondisyoner Etki
Pürüzsüz parlak asil ve sağlıklı saçlar
Tüm saç tipleri için uygundur.
Alkol içermez
Anında emilerek saçlara nem ve parlaklık kazandırır,
Saç ucu kırıklarını engeller, kondisyoner etkiye sahiptir, neme karşı dirençlidir diye gidiyo
Canım cilt için soruyorsan doa dan aldım ama henüz kullanmadım, saç için diyorsan morfose aldım serum mantığıyla uçlara uyguluyorum ama çok ağırlaştırıyor.
Bununla uğraşmaktansa hindistan cevizi yağı ve badem yağıyla saçıma bakım yapmayı tercih ediyorum.
Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.
XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz
Hadi benden söylemesiii şekerim
bende mrkanın ismini istiyorum lütfenn biri yazsın özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?