Kendim Fastan getiriyorum eğer düşünürsenizmerhaba sevgili JFR, argan yağı konusunda yardım edebilir misiniz
Hikaye.. Saçlarıma hiçbir etkisi olmadı. Benim saçlarım zaten yumuşaktı, kullandıktan sonra da yumuşak.. Önemli olan saç çıkmasını sağlamasıydı, ona da hiçbir etkisi olmadı..
Şekerim beden de kullandım inanılmaz bişi.. ancak türkiyede saf argan yağı ve argan yağlı ürünler yok. kuaförlerdeki ve aktarladaki çok kötü daha beter yapıyor. Benim doktor arkadaşım vardı onun sayesinde yurt dışından getirtiyordum ama şimdi aynı marka türkiyeye de gelmiş. Argan yağı ben uzun zamandır kullanıyorum bi dene ne demek istediğimi anlarsın... Umarım yardımcı olmuşumdur şekerim
Arkadaşlar ben bu yağı aldım. Haklısınız biraz pahalı. Cildim çok alerjik son dönemde ilaç kullanımına bağlı sıkıntılarım vardı. Yağı kullandım ve cillteki kuruluk, kızarıklık gibi bir çok sıkıntıdan kurtuldum. Gerçekten işe yaradı.
saçlar ve yuz için nasıl kullanılmalı peki? kaç ml ne kadara gönderiyorsunuzMerhabalar;
Herkes birşeyler yazmış, kimi beş para etmez demiş, kimi ben kullandım çok memnunum demiş, kimi kendi ürününü tanıtmış, kimiside nasıl kullanıldığını bilmediği için aldığına pişman olmuş. Argan yağı başlıkta da yazdığım gibi Güzel Allahımızın bizlere sunmuş olduğu nimettir. Kısaca açıklayayım. Ben evli ve 2 çocukluyum, eşim FAS/Kazablanka'da çalışmaya başlayınca bizlerde mecburen çoluk çocuk Fas'a yerleştik. Türkiyeden benim Fas'da yaşadığımı bilen tüm dostlarım argan yağı istemeye başladı. Açıkçası o zamana kadar benim bu konuyla ilgili hiç ama hiç bir bilgim yoktu.Orada da yerli arkadaşlarımız oldu, onlarında sürekli yüzlerine, ellerine, tırnak ve saçlarına bu yağı uyguladığını görünce biraz araştırma yapmaya karar verdim. Bu Argan meyvesinin yetiştiği şehre gittim ve gördüm ki dünyanın hiç bilmediğim ülkelerinden buraya insanlar gelip ağaçlardan (yüklü bir para karşılığı) argan toplayıp, Fas'lı kadınlara sıktırdığını gördüm. Sorup soruşturunca anladım ki bir çok cilt hastalığının tek çaresiymiş. Sedef ve Egzama hastalıklarına bire bir. Bakın Sedef diyorum çünkü ben Sedef hastasıyım. Aldık bizde bu yağdan 100 ml. civarında test için. Kullanmaya başlayınca ne göreyim 2 ay sonra vücudumda sedef hastalığından eser kalmadı. İyice araştırdık, Fas'lı arkadaşlarımızla tatbik ettik ve internette dolaşan argan ile ilgili yazılanların tamamının doğruluğunu gözlerimizle gördük. Kırışıklıklara, tırnaklara, ellere, doğum ve hamilelik çatlaklarına, göğüslerin sık ve dikleştirilmesine, saçlara ve daha sayamadığım bir çok şeye iyi geldiğini öğrendik. Tekrar gittik, bu sefer daha fazla aldık, tekrar, tekrar derken akrabalar sipariş vermeye başladı, izinlerimizde hediye olarak argan yağı getirmeye başladık.
Sonuç?? sonuç'da biz bu işin ticaretini yapmaya karar verdik. Şimdilerde aylık 1,5-2 litre perakende 7-8 litre toptan argan yağı satışına ulaştık. Avon, Oriflame gibi kozmetik ürünler pazarlayan arkadaşlarımız bizlerden litre ile argan yağı alıp, şişeleyip satmaya başladı. İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Eskişehir, Niğde ve bir çok şehirden arkadaşlarımız ve direk sattığımız insanlar oldu. Facebook hesabımızı oluşturduk.
Dedik ki, insanlar bizi sahtekar sanmasın, isteyene ücretsiz numune gönderelim, ufak şişeler aldık numunelik hazırlayıp isteyene kargo yapıyoruz.
Gönderdiğim 100 kişiden 95 i sipariş veriyor..
DENEMEDEN VE NASIL KULLANILACAĞINI BİZDEN ÖĞRENMEDEN KARAR VERMEYİN LÜTFEN.
Sevgiler
Merhabalar;
Herkes birşeyler yazmış, kimi beş para etmez demiş, kimi ben kullandım çok memnunum demiş, kimi kendi ürününü tanıtmış, kimiside nasıl kullanıldığını bilmediği için aldığına pişman olmuş. Argan yağı başlıkta da yazdığım gibi Güzel Allahımızın bizlere sunmuş olduğu nimettir. Kısaca açıklayayım. Ben evli ve 2 çocukluyum, eşim FAS/Kazablanka'da çalışmaya başlayınca bizlerde mecburen çoluk çocuk Fas'a yerleştik. Türkiyeden benim Fas'da yaşadığımı bilen tüm dostlarım argan yağı istemeye başladı. Açıkçası o zamana kadar benim bu konuyla ilgili hiç ama hiç bir bilgim yoktu.Orada da yerli arkadaşlarımız oldu, onlarında sürekli yüzlerine, ellerine, tırnak ve saçlarına bu yağı uyguladığını görünce biraz araştırma yapmaya karar verdim. Bu Argan meyvesinin yetiştiği şehre gittim ve gördüm ki dünyanın hiç bilmediğim ülkelerinden buraya insanlar gelip ağaçlardan (yüklü bir para karşılığı) argan toplayıp, Fas'lı kadınlara sıktırdığını gördüm. Sorup soruşturunca anladım ki bir çok cilt hastalığının tek çaresiymiş. Sedef ve Egzama hastalıklarına bire bir. Bakın Sedef diyorum çünkü ben Sedef hastasıyım. Aldık bizde bu yağdan 100 ml. civarında test için. Kullanmaya başlayınca ne göreyim 2 ay sonra vücudumda sedef hastalığından eser kalmadı. İyice araştırdık, Fas'lı arkadaşlarımızla tatbik ettik ve internette dolaşan argan ile ilgili yazılanların tamamının doğruluğunu gözlerimizle gördük. Kırışıklıklara, tırnaklara, ellere, doğum ve hamilelik çatlaklarına, göğüslerin sık ve dikleştirilmesine, saçlara ve daha sayamadığım bir çok şeye iyi geldiğini öğrendik. Tekrar gittik, bu sefer daha fazla aldık, tekrar, tekrar derken akrabalar sipariş vermeye başladı, izinlerimizde hediye olarak argan yağı getirmeye başladık.
Sonuç?? sonuç'da biz bu işin ticaretini yapmaya karar verdik. Şimdilerde aylık 1,5-2 litre perakende 7-8 litre toptan argan yağı satışına ulaştık. Avon, Oriflame gibi kozmetik ürünler pazarlayan arkadaşlarımız bizlerden litre ile argan yağı alıp, şişeleyip satmaya başladı. İzmir, Ankara, Antalya, Konya, Eskişehir, Niğde ve bir çok şehirden arkadaşlarımız ve direk sattığımız insanlar oldu. Facebook hesabımızı oluşturduk.
Dedik ki, insanlar bizi sahtekar sanmasın, isteyene ücretsiz numune gönderelim, ufak şişeler aldık numunelik hazırlayıp isteyene kargo yapıyoruz.
Sevgiler
Bu arada sevgili Kamuran85, argan yağı asla saç çıkarmaz, saç dökülmesini engeller, ayrıca saçları sicim ip gibi güçlendirir. Saç çıkaracağını iddia edenlere itibar etmeyin. Neticede ben bir satıcıyım ve bunu ben söylüyorum.
saçlar ve yuz için nasıl kullanılmalı peki? kaç ml ne kadara gönderiyorsunuz
Bu işin ticaretini yaptığınızı yazmışsınız. Ben de saf, soğuk sıkma argan yağı denemek istiyorum. Ürününüzün Fas'ın hangi bölgesinden toplanan meyvelerden elde edildiği, fiyatı, ambalajının şeffaf olup olmadığı, ecocert sertifikasına sahip olup olmadığı ve soğuk pres yöntemiyle elde edilip edilmediği konularında biraz daha bilgi verirseniz denemek isterim. Sitede üyeliğim eski olmakla birlikte, henüz hiç mesajım olmadığından özelden mesaj atamıyorum.
Merhaba
Sabahtan beri bu konu hakkında araştırma yapıyordum. Cilde pek çok alanda iyi geldiğini bilmeyen kalmadı artık. Sizden bu yagın litre olarak fiyat bilgisini alabilir miyim ? tester gönderdiğinizi söylemişsiniz bana ulaştırmanız mumkun mu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Malum Türkiyede yüksek bir fiyata satıldıgı ıcın ulasımı zor oluyor bizim gibi geliri orta halli olanlar için.. Cevabınızı bekliyorum
Mesaj ile mail adresiniz ve diğer bilgilerinizi gönderirseniz yardımcı olurum.Ben mail adresimi ve facebook hesabımı yazınca siliniyor."istanbularganevi"
Selamlar
Merhabalar;
Sevgiler
ARGAN YAGI
Kopi Luwak gibi hayvanlar tarafından işlenmesi zorunludur. Bu yağı çok özel ve de pahalı yapan, yapımının son derece zahmetli olması. Argan Yağı ya da "Fas'ın sıvı altını", Fas'ın güney batısı hariç başka hiçbir yerde yetişmeyen argan ağacı meyvesinin yemişinden elde ediliyor. 10 metreye kadar ulaşan ağaçların büyük birer zeytini andıran meyvelerini yiyen keçiler, meyvenin ortasındaki yemişi sindirmeden çıkartıyorlar. Çiftçiler, bu yemişleri tek tek toplayıp, her bir yemişi bir taşla kırıp içindeki yumuşak çekirdeği çıkartıyorlar. Ardından çekirdekler kavruluyor ve yine elle öğütülüyor. Öğütülmüş çekirdekler suyla karıştırılıp, yağı çıkartılıyor. İki günlük çalışma sonucunda ancak bir litre Argan Yağı elde ediliyor. Eczacılıkta, mutfakta ve kozmetik ürünlerinde kullanılıyor. Berberiler Argan Yağı'nı afrodizyak olarak kullanıyor.
Deneyenler Argan Yağı'nın tadının odunumsu, baharatlı ve küflü olduğunu soyluyorlar.
Production d'huile d'argan au Maroc - YouTube
Siz, argan yagi konusunda neler biliyorsunuz,aranizda kullanan var mi veya her hangi bir gorusunuz var ise paylasmanizi bekliyorum. Cildin yenilenmesinde yardimci olan,saci besleyen ve mutfakta guclu afrodizyak olarak bilinen bu yagi Turkiyede nerede bulabiliriz?
Tesekkurler!a.s.
Herşey için teşekkür ederim, tüm ilginize, göndermiş olduğunuz üründe kafama takılan tek şey, nasıl şişeleyeceğimdir. Mail attım size, xxxx facebook hesabınızdan da mesaj gönderdim. Akşam aramak istemedim okursanız dönüş bekliyorum..Birde yağın içindeki hafif beyazımsı maddeler ne onu anlayamadık??
Sevgili Balkongüzeli, ben teşekkür ederim. Keşke arasydınız, içindeki beyazlıklar arganın posasından geriye kalan ufak lif parçaları, mail attım size okursanız şişelemeyi nasıl yapacağınız hakkında bilgiler var.
saçlarına kullanan ve memnun kalanlar varmı? içine başka bir yağ karıştırıyormusunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?