• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Ben Rossmann da görmüştüm argan yağı ama sertifika filan hiç bakmadım fiyatı iyiydi şimdi bi netten araştırayım nasılmış diye.Tam olarak argan yağı ne işe yarıyor cilt içinmi saç içinmi kızlar?

Hem cilt hemde saç için kullanılıyor.

Ben Rossmann da görmüştüm argan yağı ama sertifika filan hiç bakmadım fiyatı iyiydi şimdi bi netten araştırayım nasılmış diye.Tam olarak argan yağı ne işe yarıyor cilt içinmi saç içinmi kızlar?

argan yagı güzel bi nemlendirici ben lekelerim için kullndım ama fayda etmedi

Son düzenleme:
Kullananların söyledikleri hem saça iyi geliyor yani bir arkadaşım çok iyi güçlendirdiğini parlaklaştırdığını ve inanılmaz yumuşattığını söylüyor. Tırnaklarına iyi gelen arkadaşım var. sivilce konusunda kendim 2 hafta kullandım azalmaları hissediyorum.. ben tek bir markadan bahsediyorum. kullananlara ve bana numune olarak verildi bu yağ.

arkadaşlar çok uğraştım ama buldum orjinal ürünü. Daha önce fastan aryan yağı getiren firma sahibine ulaştım. Şimdi getirmediğini Türkiyede şu anda emin olduğum tek firma var dedi. Daha sonra sağolsun mesaj gönderdi firma adını. Biraz pahalı ama olsun inşallah dediği gibi çıkar. Ama inceledim tüm kriterler uyuyor. Belgeleri bana güven verdi. Sipariş verdim bi gelsin daha sonra yazarım size....

konu yanlış anlaşıldı herhalde ben kimseye bir şey satmıyorum. Ben haftalardır bu ürünü bulmak için uğraştım nihayet buldum bunu paylaşmak istedim. Dikkat ederseniz zaten ne marka ismi nede site ismi verdim. Herhalde reklam yaptığım sanıldı kesinlikle böyle bir şey yok ve isimde vermem...............

kızlar merhaba

elimde 2 şişe Josie Maran argan oil ve Tarte %100 pure maracuja oil var

Josie Maran Argan Oil: Shop Moisturizer | SephoraEki Görüntüle 590434

birini kullanıyorum, zaten uzun zamandır kullandığım bir ürün önceki sayfalarda yorumlarım var geçmiş aylara ait

tarteyi de açtım, fakat elimdeki diğer açılmamış Josie Maran argan oil ile ilgilenen olursa lütfen bana mesaj atsın

imkan olursa yerine ysl chromatics far palet istiyorum, ürün 48 dolara satılıyor amerikadan getirildi bana

ben her zaman temin edebilirim, şu an ysl için nakit vermek istemiyorum

ilgilenen ve merak eden olursa ürünlerimi msn de webcamda gösterebilirim

orijinalliği ve kullanılmamış yeni olduğunu garanti ederim, ürünün karton kutusu yok ancak şişe ağzı şurup şişeleri ya da su şişelerinde olduğu üzre plastik kapak bükülerek koruma bantları yırtılırsa ancak açılıyor yani açılmamış bir ürün

50 ml damlalıklı şişe, soğuk sıkım elde edilmiş ve %100 saf

[video=youtube;Q2U9r611nCI]http://www.youtube.com/watch?v=Q2U9r611nCI&feature=player_embedded[/video]

100% Pure Organic Argan Oil for Natural Beauty - Josie Maran Cosmetics

site üzerinden ürün satışı, takas yapmak yasaktır, bilginize.

konu yanlış anlaşıldı herhalde ben kimseye bir şey satmıyorum. Ben haftalardır bu ürünü bulmak için uğraştım nihayet buldum bunu paylaşmak istedim. Dikkat ederseniz zaten ne marka ismi nede site ismi verdim. Herhalde reklam yaptığım sanıldı kesinlikle böyle bir şey yok ve isimde vermem...............

sizden bahsetmedim zaten
genel bilgi amaçlı bir uyarıydı:34:

Reventin marka set halinde kampanya yapmış..Alıp almamakda kararsız kaldım..Bilen var mı?

Bir senedir kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Sahte olma endişesiniz varsa kuaförlerde de satılıyor.Özellikle saçlar için müthiş bir yenileyici..yumuşacık yapıyor,kırılmasını önlüyor ve parlatıyor..Orijinali biraz pahalı ama bir şişesi 2-3 sene gidiyor.Çünkü saçlarınıza bir damlası yetiyor.

Bir senedir kullanıyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Sahte olma endişesiniz varsa kuaförlerde de satılıyor.Özellikle saçlar için müthiş bir yenileyici..yumuşacık yapıyor,kırılmasını önlüyor ve parlatıyor..Orijinali biraz pahalı ama bir şişesi 2-3 sene gidiyor.Çünkü saçlarınıza bir damlası yetiyor.

markası var mı ?

Numunelerini kullandıktan sonra sonunda kendisinide aldım ve kullanıyorum 1.5 haftadır. saçlarıma çok çok iyi geldi. saçlarım yıkadıktan sonra normalde kabarırda şuanda kabarmıyo,yumuşaklığı parlaklığı gözle görülür seviyede belli etti. gün aşırı yüzüme ve duş sonrası vücuduma kullanıyorum. yüzüme saçıma vücuduma vs. uygularken ellerimde ve tırnaklarımda da etkisini gösterdi. Bahsettiğim ürün resmini ekliyorum. 6 adet sertifikaya sahip. numunesini kullanırken zaten anlamıştım iyi olduğunu kokusu diğerlerinden farklı fındığa benziyo biraz kokusu. tavsiye ediyorum.. $DSC_0428.jpg

Hikaye.. Saçlarıma hiçbir etkisi olmadı. Benim saçlarım zaten yumuşaktı, kullandıktan sonra da yumuşak.. Önemli olan saç çıkmasını sağlamasıydı, ona da hiçbir etkisi olmadı..

Kızlar merhabaaaaa. Ben uzun zamandır doktor arkadaşım sayesinde yurt dışından XXXXXXXXXXXXX markalı argan yağı ve argan yağı içeren anti-aging ürünler getirtiyorum mükemmel ötesi, çatlaklara , kırışıklığa , sivilce izlerine acayip iyi gldi. Cildim resmen parladı . Ama türkiyede gerçek argan yağı yok aktarlardaki , kuaförlerdeki ve internette satılanların hepsi yalan ben hepsini denedim.

XXXXXX markalı ürünler artık türkiyeye gelmiş sanırım geçen bir eczanenin camında gördüm gittim ordan aldım ve accaaayip sevindim türkiyeye geldiğine. Kızlar unutmayın böyle önemli ürünleri sadece eczaneden alın bence danışarak yani. Öyle internetten aktardan,kuaförden alıpta daha beter olmayın benceee. Bi deneyin kullandığım ürünü ne demek istediğimi anlarsınızz

Hadi benden söylemesiii şekerim

Arkadaşlar marka ismini bana mesaj atabilir misiniz? Daha yeniyim sitede, yorum yapmam gerekiyormuş sanırım bazı şeyler için,
Şimdiden teşekkürler

Back