Cilt Bakımı Ürünleri Argan yagı

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Valla klasik serumlardan daha çok fayda gördüm.bir şans daha vereyim o halde kendisine, bu kez de az sürerek deneyeyim.

merhaba arkadaşlar, marrakesh marka argan yağı ürünü kullananlar var mı? çok övüyorlar bu ürünleri fkat biraz pahalı geldiler bana denemeye cesaret edemedim. kullananlar var mı?

merhaba.. bana mesaj olrak bahsettiğiniz markaları yazar mısınız..

merhaba arkadaşlar, marrakesh marka argan yağı ürünü kullananlar var mı? çok övüyorlar bu ürünleri fkat biraz pahalı geldiler bana denemeye cesaret edemedim. kullananlar var mı?

merhaba.. bana mesaj olrak bahsettiğiniz markaları yazar mısınız..

Marakesh'i kullanmadım. ama kuaförüm önermişti. saf demişti. bir kimyager hn mesajından alıntı yapılmış. orada bahettği gibi içinde argan olması değil. yağın argan olması önemli. içeriğe bakıp almalıyız :) sadece bu kadar destek olabileceğim. sevgiler.

merhabalar,
ben geçen sene marrakesh te bulundum.oranın kendi üretimi olan markası olmayan, yerel diyebiliriz yani bir ürünü idi benim aldığım yağ.bir çok arkadaşıma ve aileme de hediye olarak getirmiştim.kullanan herkes çok memnun kaldı.size önerebileceğim şey içinde esans bulunmayan saf yağ bulabilirseniz alın.bu yağ zaten kozmetik olmadığı zaman ağır, kavrulmuş fıstık gibi bir kokusu oluyor.belli bir miktarın üzerinde almak isteyen olduğunda oradan getirtip satışını gerçekleştiriyorum.bilginize...

Son düzenleme:
benim kullandığım bir ürün var marakeshte üretiliyor.piyasadakiler gibi kozmetik değil.geçen yıl eşimle gittiğimizde eşe dosta da getirmiştim çok memnun kaldılar.eğer uygun miktarda olursa isteyen arkadaşlara da getirtebilirim.

Argan yağı bir mucize yaa :)

Yaseminn hanim bu markalar hangikeri ozelden msj atarmisinz veya isim vermek istemiyorsaniz birkaç harfini yazar misiniz markanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…