arkadaşlar ben de sivilceli ve üstelik lekeli bi cilde sahibim.defalarca doktora gittim ve en son gittiğimde doktor bile bana argan yağı önerdi,hemen aktara gittim aktarda bana MAİA diye bi markanın argan yağını önerdi orjinal oldugunu soyledi kullandım ve inanamazsınız ama kullandığımın ertesi günü bile etkisini çok fazla gördüm,kullanmanızı tavsiye ederim :)
Merhabalar benim babam Cezayir'de yaşıyor.Geçende Fas'a gitti ve ablamla bana Argan yağı aldı.Biliyorsunuzki Argan Yağının orjinali Fas'ta çıkar ve orada da pahalı bir ürün.Bugün de Mısır çarşısına gittim.Orada da Argan yağları gördüm.100 milyondan aşağısının gerçek olduğunu sanmıyorum.Makina işi halı ile el işi arasındaki fark gibi emek farkı Argan'da da var.
Eki Görüntüle 732183
Yüzümü sabunluyorum masajımı yapıyorum ve Argan'ı sürüyorum yüzümü yumaşak ve tarif edemiyeceğim kadar güzel oluyor,kıllanma falan olmaz doğal yağlarda,sanmıyorum...İyi günler
merhabalar bende forumdaki yazılardan etkilenerek aldım argan yağını üzerinde "gold argan efas,organik,certifiee par ECOCERT SA- BP47" yazıyor 1 kez kullandım bir fark anlayamadım ama ilk kullanışım, biraz daha zaman geçsin etkisi daha iyi anlaşılır umarım sahte bir ürün almamışımdır 50ml 55 tl ye aldım mısır çarşısından yüzümde ve çatlakta kullanıcam fayda ederse bilgilendiririm unutmazsam inş.
bugün erkek arkadaşım saçlarım için iki ürün almış. henüz kullanmadım ama çok umutluyum açıkçası. almak isteyenler tekin acar a bakabilirler şampuanı , bakım kremi vs böyle bir serisi var live clean nin ..
exotic nectar argan oil diye geçiyor...kullandıktan sonra sonucu bildiririm
Live clean argan yağını ben de kullandım.yağ değil jel kıvamında.önce az uyguladım belki yağlandırır diye, baktım hala saç taranmıyor bolca uyguladım.2 ya da 3 kez kullandım.saçlarım kurudu kazık gibi oldu, bir daha da kullanmadım.rezil bir ürün, önermiyorum.
Şampuan olarak live clean bali oil kullanıyorum uzun süredir.kokusu harika, bir fayda ya da zararını görmedim, sırf kokusu güzel ve sls paraben içermiyor diye kullanmaya devam ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?