- 11 Temmuz 2022
- 223
- 1
- 32
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Biz anneler gününde kızlarımız olacağı haberini fetal dna sonucu ile aldık. Geçtiğimiz cuma günü Aret hoca da kontrolümüz vardı ultrasonda da cinsiyetlerini gördükKızlar nasıl gidiyor gebelikleriniz?
Tüm dualarım seninle inşallah rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsinAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinlerhafta hesabı nasıl yapılıyormuş ?
Ben şu an transfer için hastanedeyim sıramı bekliyorum bol duanı alırım hamilelerin duası kabul olurmuş
Aminnn inşallah canım benim kolaylıkla, sağlıkla inşallahTüm dualarım seninle inşallah rabbim pozitif sonuç almanı nasip etsinson regl olduğun tarihin ilk günü baz alınarak yapılıyor. Kontroller de ultrasonda bazen bi kaç gün ileride gelişebiliyor bebek
Hayırlı olsun canım, inşallah sonucun güzel olurAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinlerhafta hesabı nasıl yapılıyormuş ?
Ben şu an transfer için hastanedeyim sıramı bekliyorum bol duanı alırım hamilelerin duası kabul olurmuş
Rabbim yüzünü güldürsün canımAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinlerhafta hesabı nasıl yapılıyormuş ?
Yaa gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisini birdenBiz anneler gününde kızlarımız olacağı haberini fetal dna sonucu ile aldık. Geçtiğimiz cuma günü Aret hoca da kontrolümüz vardı ultrasonda da cinsiyetlerini gördükrabbim herkese bu heyecanı, duyguyu nasip etsin inşallah şuan 13. hafta içindeyiz cyclo ilacını kesti Aret hoca ama progestan iğne gün aşırı devam ediyor. Oksapar’da her gün devam. 2 yeni vitamin eklendi onlara başladım (fotoğrafı ekledim) Mide bulantılarım çoktu nispeten azaldı, ama koku hassasiyetim hiç geçmedi. Bir sonraki kontrolümüz Murat hoca da olacak 31 mayısta.
Çok teşekkür ederim sağolun. Gerçekten maddi manevi çok yıpratıcı bir süreç dilerim inşallah bu yola çıkmış kalpten evlat sahibi olmak isteyen kimsenin kucağı boş kalmasın. Her zaman dualarımdasınızYaa gözünüz aydın rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ikisini birdenbize de dua edim hamişlerin duaları kabul olurmuş
Canım naptın? İyi haberlerini bekliyorumAy çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsinlerhafta hesabı nasıl yapılıyormuş ?
Günaydın canım bugün 9. Günüm herhangi bir test yapmadım beklemedeyim, ama yarın yapmayı düşünüyorum 10. Günde. Ne dersin? Geçen seferde öyle yaptığım ve olumsuza döndüğü için aslında eşim gününde yaptır diyor ama yok ya yaptıracağım yarın galibaCanım naptın? İyi haberlerini bekliyorum
Sen bilirsin ama bence de gününde yaptır. O kadar beklemişsin zaten ne kalmış şunun şurasındaGünaydın canım bugün 9. Günüm herhangi bir test yapmadım beklemedeyim, ama yarın yapmayı düşünüyorum 10. Günde. Ne dersin? Geçen seferde öyle yaptığım ve olumsuza döndüğü için aslında eşim gününde yaptır diyor ama yok ya yaptıracağım yarın galiba
İnşallah inşallah hepimizden güzel haberler gelsin sağlıklaSen bilirsin ama bence de gününde yaptır. O kadar beklemişsin zaten ne kalmış şunun şurasındaay hadi inşallah güzel haberler gelsin
Ben reglimi bekliyorum başlamak içinİnşallah inşallah hepimizden güzel haberler gelsin sağlıklasiz nasılsınız?
Ayy hadi bakalım sağlıkla, kolaylıkla olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyorumBen reglimi bekliyorum başlamak içinBiraz heyecan biraz burukluk biraz stres. Hepsinden bi tutam var
İnşallah canımAyy hadi bakalım sağlıkla, kolaylıkla olsun inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum
Merhaba canım test yaptın mı inşallah pozitif olmuşturGünaydın canım bugün 9. Günüm herhangi bir test yapmadım beklemedeyim, ama yarın yapmayı düşünüyorum 10. Günde. Ne dersin? Geçen seferde öyle yaptığım ve olumsuza döndüğü için aslında eşim gününde yaptır diyor ama yok ya yaptıracağım yarın galiba
Bende merak ettim inşallah iyi haberler verirsinGünaydın canım bugün 9. Günüm herhangi bir test yapmadım beklemedeyim, ama yarın yapmayı düşünüyorum 10. Günde. Ne dersin? Geçen seferde öyle yaptığım ve olumsuza döndüğü için aslında eşim gününde yaptır diyor ama yok ya yaptıracağım yarın galiba