- 29 Haziran 2022
- 1.379
- 1.974
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Hayırlı olsun sonunda pozitifi gördüğünüz bir tedavi olsun dilerim
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallahHayırlı, uğurlu olsun, inşallah pozitif sonuçlar alırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun sonunda pozitifi gördüğünüz bir tedavi olsun dilerim
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallahHayırlı, uğurlu olsun, inşallah pozitif sonuçlar alırız
Hayırlı olsun canım. Benim de öyle yavaş yavaş ilerledi. Sonu güzel olsun da bir embriyo da bir bebek demek sonuçtaKizlar 3 gunluk embriom bugun donduruldu sukur gecen ay yumurtalarim
Bosdu sukur simdi birtanede olasa dondurulmus embriom
Var
Aynen öyle canim altin yumurta bile olabilirHayırlı olsun canım. Benim de öyle yavaş yavaş ilerledi. Sonu güzel olsun da bir embriyo da bir bebek demek sonuçta
Nasılsın canım nasıl gidiyorİnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alalım inşallah
Bir sürü testler istedi onlarla uğraşıyorum sen ne yaptın başladın mı?Nasılsın canım nasıl gidiyor
Ne testleri canım?Bir sürü testler istedi onlarla uğraşıyorum sen ne yaptın başladın mı?
Rahim filmi kan testleri falan bi de devletten rapor çıkaracağım yumurta toplama için. Onlarla uğraşıyorumNe testleri canım?
Ben bişi yapmadım:) bu ay deneme yapacak psikolojide değildim, 14 gün regl oldum kanama şeklinde. Bakalım bir sonrakinde hayırlısıyla
Hadi hayırlı sonuçlar inşallahRahim filmi kan testleri falan bi de devletten rapor çıkaracağım yumurta toplama için. Onlarla uğraşıyorum
kendini iyi hissetmen çok önemli
Bu arada nisanda değişmiş mi fiyatlarRahim filmi kan testleri falan bi de devletten rapor çıkaracağım yumurta toplama için. Onlarla uğraşıyorum
kendini iyi hissetmen çok önemli
Yaa zam mı gelmiş? E temmuzda da gelecek dediler bizeBu arada nisanda değişmiş mi fiyatlar
Hayırlısı olsun umarım emeklerimize değerHadi hayırlı sonuçlar inşallah
Değişmiş mi diye sordum canım en son martta fiyat vermişti 2 aylık ya fiyatlar ondan sordumYaa zam mı gelmiş? E temmuzda da gelecek dediler bize
Yol canım fiyatlar aynıBu arada nisanda değişmiş mi fiyatlar
ay ben fiyatlar değişmiş diye okumuşum bu aralar çok yoğunum onu bile fark etmedim kusura bakmaDeğişmiş mi diye sordum canım en son martta fiyat vermişti 2 aylık ya fiyatlar ondan sordum
Bana 2 ay fiyatları sabitleyeceğiz diye bişey söylemediler. Hatta bir an önce başlayın temmuzda zam gelecek dediler size 2 ay sabitlenir gibi bişey mi söylemişlerdi?Yol canım fiyatlar aynı
Ben Aralık ayında başladığım için Aralık sonunda zam yapılacağından dolayı 2 ay fiyatı sabitlemişlerdi. Yani eğer zam dönemine yakın tedaviye başlanıyorsa 2 ay zamdan etkilenmemenizi sağlıyorlar. Şu anda zaten zam dönemi olmadığı için size bir şey söylememişlerdir.Bana 2 ay fiyatları sabitleyeceğiz diye bişey söylemediler. Hatta bir an önce başlayın temmuzda zam gelecek dediler size 2 ay sabitlenir gibi bişey mi söylemişlerdi?
Merhaba süreci bizimlede paylasirmisiniz bende düşünüyorum mesafe uzak ama başka yerede gitmek istemiyorum o yüzden yorumlarin çok değerli benim icinKızlar pazartesi aret hocada tedaviye başlayacağım çok heyecanlıyım ilk görüşmem olacak umarım herşey yolunda gider
Merhaba. Bizim sürecimiz biraz farklı. Eşim kanserden dolayı azosperm dondurulmuş spermlerle deneme yapacağız. Benimde Amh düşük. Doktor önce yumurta toplayalım sonra toplanan yumurtalarla embriyo oluşturalım dedi. Bizim süreç bu şekilde ilerleyecek. Bazı tetkikler istedi genetik test kan tahlili rahim filmi gibiMerhaba süreci bizimlede paylasirmisiniz bende düşünüyorum mesafe uzak ama başka yerede gitmek istemiyorum o yüzden yorumlarin çok değerli benim icin