- 29 Haziran 2022
- 1.379
- 1.974
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Hiç üzülmeyin. Benimde her ay bir yumurtam oluyordu zor zar. Bazen hiç gözükmediği oldu. Klomeni kullandıkça aylardan birinde peşpeşe iki adet oldu. Sonraki aylarda transfer hazırlığındayken 5 adet gördüğümüzde oldu.Ve hiç eksilmedi.(transfelerim iptal olduğu için buradan biliyorum) Moralinizi yüksel tutun olacaktır.Aret hocaya güveninKızlar çok moralim bozuk bugün adetimin 3. günü kontrol vardı Aret hocada. Hiç yumurta gözükmüyor dediklomen verdi gelir arkadan adet oluyorsan mutlaka vardır dedi ama çok kötü oldum çok üzüldüm
Umarım inşallah arka arkaya gelirlerHiç üzülmeyin. Benimde her ay bir yumurtam oluyordu zor zar. Bazen hiç gözükmediği oldu. Klomeni kullandıkça aylardan birinde peşpeşe iki adet oldu. Sonraki aylarda transfer hazırlığındayken 5 adet gördüğümüzde oldu.Ve hiç eksilmedi.(transfelerim iptal olduğu için buradan biliyorum) Moralinizi yüksel tutun olacaktır.Aret hocaya güvenin
Adetin 4. günü ilaca başlıyoruz(klomenle geliştirilecekse yumurtalar) 1 ya da 2 defa kontrolden sonra toplanıyor. Yani 10 gün gibi sürüyorKlbkdry fortik T _tomrishatun kızlar yumurta toplama yani adetten opuya kadar kaç gün sürüyor bilgilendirir misiniz?
Bayrama denk geliyor o zaman benim toplama. Nasıl olacak bilmiyorum. Cevabınız için teşekkür ederimAdetin 4. günü ilaca başlıyoruz(klomenle geliştirilecekse yumurtalar) 1 ya da 2 defa kontrolden sonra toplanıyor. Yani 10 gün gibi sürüyor
Rica ederim. Aret hoca bayramda çalışır. Ramazan bayramının 3. günü gitmiştim ben kontroleBayrama denk geliyor o zaman benim toplama. Nasıl olacak bilmiyorum. Cevabınız için teşekkür ederim
Afet hoca mı toplayacak acabaRica ederim. Aret hoca bayramda çalışır. Ramazan bayramının 3. günü gitmiştim ben kontrole
:) Yok opu ya girmez Aret hoca. Merkez açık olur kendisi de orada olur muhtemelenAfet hoca mı toplayacak acabaheyecanlandım şimdi
Anladım. Hayırlısı bakalım inşallah yolunda gider herşey:) Yok opu ya girmez Aret hoca. Merkez açık olur kendisi de orada olur muhtemelen
Bu bayram 1.gun ile 3. günü hariç klinikte hizmete devam edeceklermişRica ederim. Aret hoca bayramda çalışır. Ramazan bayramının 3. günü gitmiştim ben kontrole
Opuya neden girmiyor? Bi işi bi kişi üstlenmesi takip etmesi gerekmiyor mu?:) Yok opu ya girmez Aret hoca. Merkez açık olur kendisi de orada olur muhtemelen
Her şey ile Aret beyin ilgilenmesini istiyorsanız Extra 20 bin lira para ödemeniz lazımOpuya neden girmiyor? Bi işi bi kişi üstlenmesi takip etmesi gerekmiyor mu?
Ne saçma tuhaf işlerHer şey ile Aret beyin ilgilenmesini istiyorsanız Extra 20 bin lira para ödemeniz lazım
Hizmet polikasi böyle isteyen kabul eder istemeyen etmez.Ne saçma tuhaf işler
10 12 gün kadar sürüyor canım şimdiden boş şans diliyorumKlbkdry fortik T _tomrishatun kızlar yumurta toplama yani adetten opuya kadar kaç gün sürüyor bilgilendirir misiniz?
Ay evet biliyorum zaten hem bana umut oldun10 12 gün kadar sürüyor canım şimdiden boş şans diliyorumbu arada ikizlere hamileyim
Kesinlikle öyle burada okuduklarımız hep umut oluyor bize benimde çok umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oldu çok şükür bu günlere gelebildik hala korkularımı atlatamadım sürekli doktora gidip muayene olmak istiyorum onları görünce rahatlıyorum bir kaç gün sonra tekrar başlıyor endişelerim sağ Salim kucağımıza alırız inşallahAy evet biliyorum zaten hem bana umut oldunrabbim sağlıkla ikisini birden kucağına almayı nasip etsin inşallah sen burada yaşadığın süreçleri anlatırken ilk muayenede yumurta olmadığını ve sonra göründüğünü söylemiştin, benim de başıma geldi başta üzüldüm ama hep aklıma senin yazışmaların geldi hep teselli ettim kendimi sonra kontrole gittiğimde 4 tane gördü hoca bazen yazdıklarımız yaşadıklarımız diğerlerine umut oluyor
Hamileliğin tadını çıkar benceKesinlikle öyle burada okuduklarımız hep umut oluyor bize benimde çok umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oldu çok şükür bu günlere gelebildik hala korkularımı atlatamadım sürekli doktora gidip muayene olmak istiyorum onları görünce rahatlıyorum bir kaç gün sonra tekrar başlıyor endişelerim sağ Salim kucağımıza alırız inşallahbu arada ben aret hocada toplamda 3 kez opu oldum 5 embriyo biriktirdik en son toplanan 2 yumurtamdan oluşan 2 embriyo transfer olmuştu çok şükür tutundular süreç zor stresli yıpratıcı Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun inşallah
Çok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallahHamileliğin tadını çıkar benceinşallah bundan sonra herşey güzel devam edecek o kadar zorluğun ardından taze embriyo transferi mi oldun dondurulmuş mu?