Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Kızlar çok moralim bozuk bugün adetimin 3. günü kontrol vardı Aret hocada. Hiç yumurta gözükmüyor dedi klomen verdi gelir arkadan adet oluyorsan mutlaka vardır dedi ama çok kötü oldum çok üzüldüm

Hiç üzülmeyin. Benimde her ay bir yumurtam oluyordu zor zar. Bazen hiç gözükmediği oldu. Klomeni kullandıkça aylardan birinde peşpeşe iki adet oldu. Sonraki aylarda transfer hazırlığındayken 5 adet gördüğümüzde oldu.Ve hiç eksilmedi.(transfelerim iptal olduğu için buradan biliyorum) Moralinizi yüksel tutun olacaktır.Aret hocaya güvenin

Umarım inşallah arka arkaya gelirler

10 12 gün kadar sürüyor canım şimdiden boş şans diliyorum bu arada ikizlere hamileyim
Ay evet biliyorum zaten hem bana umut oldun rabbim sağlıkla ikisini birden kucağına almayı nasip etsin inşallah sen burada yaşadığın süreçleri anlatırken ilk muayenede yumurta olmadığını ve sonra göründüğünü söylemiştin, benim de başıma geldi başta üzüldüm ama hep aklıma senin yazışmaların geldi hep teselli ettim kendimi sonra kontrole gittiğimde 4 tane gördü hoca bazen yazdıklarımız yaşadıklarımız diğerlerine umut oluyor

Kesinlikle öyle burada okuduklarımız hep umut oluyor bize benimde çok umutsuzluğa kapıldığım zamanlar oldu çok şükür bu günlere gelebildik hala korkularımı atlatamadım sürekli doktora gidip muayene olmak istiyorum onları görünce rahatlıyorum bir kaç gün sonra tekrar başlıyor endişelerim sağ Salim kucağımıza alırız inşallah bu arada ben aret hocada toplamda 3 kez opu oldum 5 embriyo biriktirdik en son toplanan 2 yumurtamdan oluşan 2 embriyo transfer olmuştu çok şükür tutundular süreç zor stresli yıpratıcı Allah hepimizin bu yolda yardımcısı olsun inşallah

Hamileliğin tadını çıkar bence inşallah bundan sonra herşey güzel devam edecek o kadar zorluğun ardından taze embriyo transferi mi oldun dondurulmuş mu?

Hamileliğin tadını çıkar bence inşallah bundan sonra herşey güzel devam edecek o kadar zorluğun ardından taze embriyo transferi mi oldun dondurulmuş mu?
Çok teşekkür ederim canım darısı hepinizin başına inşallah Dondurulmuş 2 adet 3 gün embriyosu ikiside 8 hücreli grade 2ydi ikiside tutundu çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…