- 29 Haziran 2022
- 1.379
- 1.974
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
- #1.001
İnşallah çok teşekkür ederimAh o saatlerce beklemek yok muAminn size de Aret bey uğurlu gelir inşallah her gün gidince çok yorucu gerçekten Allah yardımcımız olsun
İnşallah kaliteli yumurtalarınız olur.
Nisan'da başlayanlar zamlı döneme denk gelmiyor. Mayısta başlasa temmuzda zam olacağı için savitlendigini söylerlerdi. Siz ne ilaçları kullanıyorsunuz yumurta büyütmek için mi?Ben zaten uzun zamandır orada tedavi görüyorum . Aret hocanın hastasıydım. Şu an Emre beyde tedavi görüyorum ama şimdilik ilaç kullanıyorum.
Bir de neden nisan için 2 ay sabitleme yapmıyorlarmış? Önceden de böylemiydi hatırlayamadım
Ben şu an opu ilaçları kullanmıyorum. Yumurta senkronizasyon sorunu olduğu için ilaç kullanıyorum öncesinde. Sonrasında bakılacak opu için.Nisan'da başlayanlar zamlı döneme denk gelmiyor. Mayısta başlasa temmuzda zam olacağı için savitlendigini söylerlerdi. Siz ne ilaçları kullanıyorsunuz yumurta büyütmek için mi?
Önemli olan fiyat aldığın zamanmış. Başladığın zaman değilmiş yaniNisan'da başlayanlar zamlı döneme denk gelmiyor. Mayısta başlasa temmuzda zam olacağı için savitlendigini söylerlerdi. Siz ne ilaçları kullanıyorsunuz yumurta büyütmek için mi?
Eee ben exrta 20 bin ödemediğim halde benim transferimi Aret hoca yaptıMerhaba ben 70 bin ödedim aret hoca takip etsin diye extra 20 bin ödedim yumurta toplamayi aret hoca yapmior
Ama transfer yapior malesef benim bugun transferimi kendisi yapamicak cünkü burda degil yarim gün acik hastane
Normal şartlarda bütün transferleri Aret Hoca yapıyor. Bugün bayrama özel bir durum size denk geldi demek ki. Hiç kendinizi üzmeyin. Oradaki bütün doktorlar çok iyiler.Merhaba ben 70 bin ödedim aret hoca takip etsin diye extra 20 bin ödedim yumurta toplamayi aret hoca yapmior
Ama transfer yapior malesef benim bugun transferimi kendisi yapamicak cünkü burda degil yarim gün acik hastane
Ben yumurta büyütme aşamasında sadece klomen kullandım. Yumurta sayısı az olanlarda bu prosedür uygulanıyormuş. Sizin yumurta sayınız az mı?Ben şu an opu ilaçları kullanmıyorum. Yumurta senkronizasyon sorunu olduğu için ilaç kullanıyorum öncesinde. Sonrasında bakılacak opu için.
Ama sonrasında iğne kullanılacak. Benim yumurtalarımı klomen büyütmüyor.
Siz ne kullanıyorsunuz?
Hayirli olur insallah 4 embrio yerlestirilcekNormal şartlarda bütün transferleri Aret Hoca yapıyor. Bugün bayrama özel bir durum size denk geldi demek ki. Hiç kendinizi üzmeyin. Oradaki bütün doktorlar çok iyiler.
Transferinizi kim yapacak biliyor musunuz? Diğer doktorlar da çok iyidir.Merhaba ben 70 bin ödedim aret hoca takip etsin diye extra 20 bin ödedim yumurta toplamayi aret hoca yapmior
O zaman çok da az değildi ama ısrarla klomen veriyordu bana maalesef. Kaliteyi falan bozuyor diye iğne vermiyordu. Klomen büyütmüyordu öyle bir süre geçirdim hatırlamak istemediğim.Ben yumurta büyütme aşamasında sadece klomen kullandım. Yumurta sayısı az olanlarda bu prosedür uygulanıyormuş. Sizin yumurta sayınız az mı?
Zaten opu da ve transfer aşamasında kontrollere kendisi girmek için istiyordur 20 bin TL yi. Normal şartlarda kimseye bırakmaz transferi kendisi.Eee ben exrta 20 bin ödemediğim halde benim transferimi Aret hoca yaptı
Çok mu uzun sürdü toplama peki? Büyümeyince ne yaptı opu iptal mi oldu?O zaman çok da az değildi ama ısrarla klomen veriyordu bana maalesef. Kaliteyi falan bozuyor diye iğne vermiyordu. Klomen büyütmüyordu öyle bir süre geçirdim hatırlamak istemediğim.
Sizin kaç embriyonuz donduruldu?
Bence hiç kafanıza takmayın. Herşey yolunda gider pozitifi görürsünüz inşallahMerhaba ben 70 bin ödedim aret hoca takip etsin diye extra 20 bin ödedim yumurta toplamayi aret hoca yapmior
1 yıla yakın sürdü.i opu sürecim. Toplamda 4 opu oldum kendisinde.Çok mu uzun sürdü toplama peki? Büyümeyince ne yaptı opu iptal mi oldu?
Baya uzun bi süre olmuş sizin için sürekli gidip gelmek çok yorucu,yıpratıcı hele ki çalışıyorken bir de. Şuan iğnelerle mi devam ediyorsunuz? Embriyonuz var mı?1 yıla yakın sürdü.i opu sürecim. Toplamda 4 opu oldum kendisinde.
Benimki uzun ve karışık oldu biraz.
Örneğin, klomen başlatıyordu ve yumurtalar istediği gibi büyümüyordu. Hocam büyümüyor diyordum. Büyüyecek diyordu. Arada büyümediğini görünce, bakıyordu ki olmuyor iğneye de başlatıyordu. Zamanı kaçırdığımızı düşünmeye başlamıştım ve yoruluyordum sürekli gitmekten. Çalışınca çok zor sürekli izin almak.
Ben bir ay boyunca neredeyse sürekli gidiyordumadet günü, başlangıcı artık önemli değildi sürekli oradaydım
Maalesef uzun olduBaya uzun bi süre olmuş sizin için sürekli gidip gelmek çok yorucu,yıpratıcı hele ki çalışıyorken bir de. Şuan iğnelerle mi devam ediyorsunuz? Embriyonuz var mı?
Tahmin edebiliyorum, baya zor atlatmışsınız maddi maneviMaalesef uzun oldugiden zamana da acıyor insan.
Emre bey de 1 tane transfer oldum sadece. O da önceki 4 opumdan kalan embriyolar ile.
Ben şu an opu ya başlamadım. Öncesinde ilaç kullanıyorum. Senkronizasyon sorunu olması nedeniyle.
Sonrasında iğne kullanacağız diye konuşmuştuk.
Embriyom kalmadı.
Aret bey de 1 kez transfer oldum ve devam etmedim kendisinde. Emre bey e geçtim. Kaln embriyoları 5.güne götürüp o transfer etti. Negatif oldu.
Şimdi en baştan başlamak zorunda kaldım.
Opu öncesi hazırlık sürecindeyim.
Bir de kan alma süreci beni yıpratmıştı
Sürekli kan veriyordum ve damarlarım sorunlu, bir de sürekli para tükendiğimi hissettim 1yılın sonunda.
Murat ekmez yaptiTransferinizi kim yapacak biliyor musunuz? Diğer doktorlar da çok iyidir.
AminnTahmin edebiliyorum, baya zor atlatmışsınız maddi manevio kan alma süreci hele kevgire dönüyoruz en baştan başlamak umuttur her zaman, bu sefer yolun sonuna güler yüzle varırsınız inşallah