Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Nisan'da başlayanlar zamlı döneme denk gelmiyor. Mayısta başlasa temmuzda zam olacağı için savitlendigini söylerlerdi. Siz ne ilaçları kullanıyorsunuz yumurta büyütmek için mi?

Nisan'da başlayanlar zamlı döneme denk gelmiyor. Mayısta başlasa temmuzda zam olacağı için savitlendigini söylerlerdi. Siz ne ilaçları kullanıyorsunuz yumurta büyütmek için mi?
Ben şu an opu ilaçları kullanmıyorum. Yumurta senkronizasyon sorunu olduğu için ilaç kullanıyorum öncesinde. Sonrasında bakılacak opu için.
Ama sonrasında iğne kullanılacak. Benim yumurtalarımı klomen büyütmüyor.
Siz ne kullanıyorsunuz?

Önemli olan fiyat aldığın zamanmış. Başladığın zaman değilmiş yani Atıyorum şubatta fiyat alıp haziranda veya mayısta başlasak bile fiyatı şubatta verdikleri için haziranda sabitleme yapmıyorlar maalesef. Saçma sapan prosedürler işte fiyatlar çok uçuk değilmiş gibi

Son düzenleme:
Merhaba ben 70 bin ödedim aret hoca takip etsin diye extra 20 bin ödedim yumurta toplamayi aret hoca yapmior
Ama transfer yapior malesef benim bugun transferimi kendisi yapamicak cünkü burda degil yarim gün acik hastane

Merhaba ben 70 bin ödedim aret hoca takip etsin diye extra 20 bin ödedim yumurta toplamayi aret hoca yapmior
Ama transfer yapior malesef benim bugun transferimi kendisi yapamicak cünkü burda degil yarim gün acik hastane
Normal şartlarda bütün transferleri Aret Hoca yapıyor. Bugün bayrama özel bir durum size denk geldi demek ki. Hiç kendinizi üzmeyin. Oradaki bütün doktorlar çok iyiler.

Ben yumurta büyütme aşamasında sadece klomen kullandım. Yumurta sayısı az olanlarda bu prosedür uygulanıyormuş. Sizin yumurta sayınız az mı?

Transferinizi kim yapacak biliyor musunuz? Diğer doktorlar da çok iyidir.

Ben yumurta büyütme aşamasında sadece klomen kullandım. Yumurta sayısı az olanlarda bu prosedür uygulanıyormuş. Sizin yumurta sayınız az mı?
O zaman çok da az değildi ama ısrarla klomen veriyordu bana maalesef. Kaliteyi falan bozuyor diye iğne vermiyordu. Klomen büyütmüyordu öyle bir süre geçirdim hatırlamak istemediğim.
Sizin kaç embriyonuz donduruldu?

Çok mu uzun sürdü toplama peki? Büyümeyince ne yaptı opu iptal mi oldu?

Bence hiç kafanıza takmayın. Herşey yolunda gider pozitifi görürsünüz inşallah

Çok mu uzun sürdü toplama peki? Büyümeyince ne yaptı opu iptal mi oldu?
1 yıla yakın sürdü.i opu sürecim. Toplamda 4 opu oldum kendisinde.
Benimki uzun ve karışık oldu biraz.
Örneğin, klomen başlatıyordu ve yumurtalar istediği gibi büyümüyordu. Hocam büyümüyor diyordum. Büyüyecek diyordu. Arada büyümediğini görünce, bakıyordu ki olmuyor iğneye de başlatıyordu. Zamanı kaçırdığımızı düşünmeye başlamıştım ve yoruluyordum sürekli gitmekten. Çalışınca çok zor sürekli izin almak.
Ben bir ay boyunca neredeyse sürekli gidiyordum adet günü, başlangıcı artık önemli değildi sürekli oradaydım

Baya uzun bi süre olmuş sizin için sürekli gidip gelmek çok yorucu,yıpratıcı hele ki çalışıyorken bir de. Şuan iğnelerle mi devam ediyorsunuz? Embriyonuz var mı?

Baya uzun bi süre olmuş sizin için sürekli gidip gelmek çok yorucu,yıpratıcı hele ki çalışıyorken bir de. Şuan iğnelerle mi devam ediyorsunuz? Embriyonuz var mı?
Maalesef uzun oldu giden zamana da acıyor insan.
Emre bey de 1 tane transfer oldum sadece. O da önceki 4 opumdan kalan embriyolar ile.
Ben şu an opu ya başlamadım. Öncesinde ilaç kullanıyorum. Senkronizasyon sorunu olması nedeniyle.
Sonrasında iğne kullanacağız diye konuşmuştuk.
Embriyom kalmadı.
Aret bey de 1 kez transfer oldum ve devam etmedim kendisinde. Emre bey e geçtim. Kaln embriyoları 5.güne götürüp o transfer etti. Negatif oldu.
Şimdi en baştan başlamak zorunda kaldım.
Opu öncesi hazırlık sürecindeyim.

Bir de kan alma süreci beni yıpratmıştı
Sürekli kan veriyordum ve damarlarım sorunlu, bir de sürekli para tükendiğimi hissettim 1yılın sonunda.

Tahmin edebiliyorum, baya zor atlatmışsınız maddi manevi o kan alma süreci hele kevgire dönüyoruz en baştan başlamak umuttur her zaman, bu sefer yolun sonuna güler yüzle varırsınız inşallah

Tahmin edebiliyorum, baya zor atlatmışsınız maddi manevi o kan alma süreci hele kevgire dönüyoruz en baştan başlamak umuttur her zaman, bu sefer yolun sonuna güler yüzle varırsınız inşallah
Aminn çok teşekkür ederim. İnşallah sizin için de güzel olur her şey güzel haberlerinizi alırız inşallah bu yolda çok emek veriyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…