- 13 Haziran 2023
- 1.396
- 1.283
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Hayırlısı olsun inşallah bence senin ikizKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun inşallah bence senin ikizKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Çok teşekkür ederim inşallah sizin süreciniz de olumlu ilerleyip pozitif sonuçlanır bizim de kalbimizden öyle geçiyor. Ama gün sonunda 1 tane olursa da üzülmeyeceğiz çünkü evlat sahibi olabilmek için çok emek verdik.Hayırlısı olsun inşallah bence senin ikiz
Aminnnnn Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim inşallah sizin süreciniz de olumlu ilerleyip pozitif sonuçlanır bizim de kalbimizden öyle geçiyor. Ama gün sonunda 1 tane olursa da üzülmeyeceğiz çünkü evlat sahibi olabilmek için çok emek verdik.
yazamıyorum ama hep takip ediyorum çok çok mutlu oldum darısı başımıza Klbkdry dan da güzel haberler bekliyoruzKızlar ben 4 martta transfer olmuştum dayanamadım kan verdim sonuç 412 çıktı ha-mi-le-yim!
Canımmm çok teşekkür ederim inşallah hepimizin kucağı dolaryazamıyorum ama hep takip ediyorum çok çok mutlu oldum darısı başımıza Klbkdry dan da güzel haberler bekliyoruz
Çok teşekkür ederim Amin inşallah sizde en kısa zamanda süreciniz çok uzamadan sağlıkla evlat sahibi olursunuzyazamıyorum ama hep takip ediyorum çok çok mutlu oldum darısı başımıza Klbkdry dan da güzel haberler bekliyoruz
2. Sonucunuz kac ciktiYarin 2. Kanı verecegim, onlara bildirecegim snra tarih vereceklermiss
2 ye katlandı cok sukur hatta iki kesemizi gorduk2. Sonucunuz kac cikti
Maşallah sübhanallah ikizler yola çıkmış geliyorBugün transfer sonrası 10. Gün 2. testi yaptım değer 905,1 çıktı
Amin inşallah cumartesi günü test sonucuma göre kese görmek için randevu verecekler heyecanlıyımMaşallah sübhanallah ikizler yola çıkmış geliyor
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah isteyen herkese banada nasip olsunAmin inşallah cumartesi günü test sonucuma göre kese görmek için randevu verecekler heyecanlıyım
Amin çok teşekkür ederim inşallah bu güzel duygu en kısa zamanda size de nasip olsun aminnnAllah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah isteyen herkese banada nasip olsun
Aminnnnn inşallahAmin çok teşekkür ederim inşallah bu güzel duygu en kısa zamanda size de nasip olsun aminnn
Ayyy hadi hayırlı olsun çok sevindim canımmmmAmin inşallah cumartesi günü test sonucuma göre kese görmek için randevu verecekler heyecanlıyım
Çok teşekkür ederim canım sizler için de dua ediyorum bu his hepimizin hakkıAyyy hadi hayırlı olsun çok sevindim canımmmm
Ayy et lütfen bugün kontrolüm vardı pazartesi transfer olacağım bir aksilik olmazsaÇok teşekkür ederim canım sizler için de dua ediyorum bu his hepimizin hakkı
Hadi hayırlısıyla sende bizim gibi hamis olacaksın inşallah kalçadan olanlar bebis tutununca da bi 3 ay sürüyor en az diye biliyorum oksapar 9 ay galiba kese görmeye gittiğimde sorup güncellerim :) kevgire döndük resmenAyy et lütfen bugün kontrolüm vardı pazartesi transfer olacağım bir aksilik olmazsa
Bugün iğneler ve ilaçlar eklendi. Bu iğneleri her gün nerede vurduyorsunuz
Kalçadan olan iğneler ne zaman bitecek bilen var mı ya
Maşallah, çok sevindim ikizler geliyorBugün transfer sonrası 10. Gün 2. testi yaptım değer 905,1 çıktı