Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Canım nasıl geçti bugün?
Adetin 4 günü hiç yumurta görünmüyordu, Cuma günü gittiğimde 3-4 tane küçük vardı. 10,12, 13 mm. Pazartesi tekrar çağırdılar, umarım büyürler senin toplam kaç embriyon oldu 6 mı? Tekrar toplatma yapacak mısın yoksa transfere mi geçeceksin

Ayyy hadi inşallah büyürler canım.
5 embriyo oldu hoca ne der bilmiyorum deneyelim derse transfere geçebilirim. Sanırım regl zamanı gittiğimde belli olur. Ya ben ihtimali düşürmek istemiyorum ama tek yumurta transferi istiyoruz sanırım, hoca 2 transfer öneriyordu. Siz ne düşünüyorsunuz

Ben gittiğimde hoca bu ay transfer mi düşünüyorsun dedi, bende yok tekrar toplatmak istiyoruz dedim. Sonra da hiç yumurta görünmeyince acaba transfer mi yapsak diye düşünmüştüm Neyse ki şimdi yumurta göründü. Umarım güzel büyürler toplanıp embriyo olurlar da biz de transfere geçeriz. Sen de gittiğinde hocam muhtemelen transfer düşünüyor musun diye sorar. Ben şahsen tutunma ihtimalinin artması için 2 embriyodan yanayım. Benim ablam da tüp bebekle hamile kaldı. Ona da çift embriyo transferi yapılmıştı. Başlangıçta ikisi de tuttu, ama bir ay sonra kontrole gittiğinde sadece bir tanesi büyüyordu. Diğer kalp atışı duyulmadan gitti. Böyle olayları düşününce çift koydurmak daha mantıklı bence.

Kızlar merhaba bugün regl oldum aradım hastaneyi salı gününe çağırdılar transfer hazırlığı için
Selam canım
Hayırlı olsun şimdiden.
Güzel haberlerini duyalım inşallah
Ben de opu dan sonra ilk adetle transfer olmuştum.
Şimdi en zor sürece giriyorsun. İğne, hap, fitil derken günde 17 tane ilaç kullanacaksın. Asıl zor olan ise transfer zamanı beklemek. Mutlaka kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. Test sonucunu beklemek hem zor hem de stresli oluyor.
Bol şans diliyorum

Merhabalar bu ilaçlar gerçekten alt üst ediyor mu insanı, yakında biz de tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyoruz ama alınan ilaçlardan dolayı da çok cekincem var. Normalde ilaç kullanan biri değilim pek o yüzden belki de bilmiyorum.

Vücuda ekstra hormon yüklemesi oluyor doğal olarak istemsiz şekilde bazen alıngan, duygusal olabilirsiniz ağlamayacağınız şeylere ağlayabileceğiniz durumlar olabilir bu çok normal neden ben değiştim demeyin hepsi geçici bir süreç:) benim 3. Denemem umarım bu kez son ve sonu güzel olur

Çok motive edici bi açıklama oldu bu da umarım üstesinden gelebilirim ben de bu psikolojik yanının. İnşallah gönlünüzce olsun, vazgeçmeden devam etmissiniz ve burdan okuduklarıma göre de mücadele edenlerin sonu güzel oluyor genelde

İnşallah yarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek. Kırk yalan oldum iş yerime karşı tüp bebeğin stresini yönetebiliyorum az çok, ama bu durum beni biraz strese sokuyor. Transfer zamanı bakalım kaç takla atacağım

Kızlar selam, dun transfer oldum. Sabah hoca muayene etti bisorun varmi diye. Ogleden snra tekrar merkezde olun dediler 2 sise su verdiler. Ben zaten kahve ictigim icin mesanem doluydu. Odaya alindiktan snra bihemsire kontrol etti ve bosaltalim bikac bardak dedi. Transfer zamani hoca cok bekletmedi kendisi yapti. Yarim saat yatin dediler. Transfer oncesi kullanilan ilaclarin hepsi devam + oksapar igne eklendi. Test tarihi 12 gun sonra

Ay bende bende. Dun trabsfer oldum yarin ise gidicem ama korkuyorum. Ama hicbiyerde de yatmak iyi demedikleri icin gidiyimde diyorum. Sen gidicekmisin

Hadi bakalım güzel düşünelim iyi olsun evet çok iyi anlıyorum işten izin almaya çalışmak kimseye de söylemeden yapmak kolay değil malesef, Rabbim kolaylaştırsın inşallah

Ay bende bende. Dun trabsfer oldum yarin ise gidicem ama korkuyorum. Ama hicbiyerde de yatmak iyi demedikleri icin gidiyimde diyorum. Sen gidicekmisin
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız canım ben min 2 gün en azından bi bahane bulup izin alıcam sanırım cünkü benim iş yeri ile evde uzak 60 km gidip bi de geri dönüyorum :/ izin aldığımda eşimde o ara evden çalısır yürüyüs vs yaparım açık havada stresten uzak.
Aret hocaya gidip gelirken de ben iltica ediyorum silivri’de oturuyoruz biz.

Prograf ve kalçadan olan progestan iğne ne kadar süre devam edecek? Oksaparı 0,6 mı veriyor, ilaçlara zam gelmis mi? Hadi bakalım analık loading…

Prograf ve kalçadan olan progestan iğne ne kadar süre devam edecek? Oksaparı 0,6 mı veriyor, ilaçlara zam gelmis mi? Hadi bakalım analık loading…
Prograf ta progestan da pozitifi alana kadar devam, proluton 5 gunde bir devam:) oksapar 0.6. ay valla parayi hic bilmiyorum onden aldim ama saglik ocagi yazilinca veriyor dedi kizlar yazdircam oksapar ve progesteronu :)

Ayy Silivri cok guzel. Stressiz guzel guzel dinlenirsin

Ben de dediğin gibi sağlık ocağı ile ilerleyeyim çünkü Aret hocada pozitifi görüp 6 aylık hamile arkadasım hala oksapar iğne oluyor :) para dayanmaz ona :). Silivri güzel evet sakin aslında pozitifi aldığımızda kalp atışı duyunca bi buluşma yapsak hep birlikte ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…