- 22 Haziran 2023
- 469
- 754
- 36
-
- Konu Sahibi MMorsalkimm
Evet ilk daha ama sorduğumda 2. Adeti bekleyecekmiyiz diye aret hoca beklemeye gerek yok diyor eğer rahim ve hormon değerleri iyiyse transfer yapıyormuşAa e opudan sonra 1 adet dönemi geçmedi mi sizin?
Heee tamam canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğineEvet ilk daha ama sorduğumda 2. Adeti bekleyecekmiyiz diye aret hoca beklemeye gerek yok diyor eğer rahim ve hormon değerleri iyiyse transfer yapıyormuş
Hepimiz inşallah çok heycanlıyım yarın yola çıkıyorumHeee tamam canım hadi hayırlısı olsun inşallah sağlıkla kavuş bebeğine
Hadi hayırlı olsun canımKızlar merhaba bugün regl oldum aradım hastaneyi salı gününe çağırdılar transfer hazırlığı için
Adetin 4 günü hiç yumurta görünmüyordu, Cuma günü gittiğimde 3-4 tane küçük vardı. 10,12, 13 mm. Pazartesi tekrar çağırdılar, umarım büyürlerCanım nasıl geçti bugün?
Ayyy hadi inşallah büyürler canım.Adetin 4 günü hiç yumurta görünmüyordu, Cuma günü gittiğimde 3-4 tane küçük vardı. 10,12, 13 mm. Pazartesi tekrar çağırdılar, umarım büyürlersenin toplam kaç embriyon oldu 6 mı? Tekrar toplatma yapacak mısın yoksa transfere mi geçeceksin
Hadi güzel haberlerle inşallahHepimiz inşallah çok heycanlıyım yarın yola çıkıyorum
Ben gittiğimde hoca bu ay transfer mi düşünüyorsun dedi, bende yok tekrar toplatmak istiyoruz dedim. Sonra da hiç yumurta görünmeyince acaba transfer mi yapsak diye düşünmüştümAyyy hadi inşallah büyürler canım.
5 embriyo olduhoca ne der bilmiyorum deneyelim derse transfere geçebilirim. Sanırım regl zamanı gittiğimde belli olur. Ya ben ihtimali düşürmek istemiyorum ama tek yumurta transferi istiyoruz sanırım, hoca 2 transfer öneriyordu. Siz ne düşünüyorsunuz
Selam canımKızlar merhaba bugün regl oldum aradım hastaneyi salı gününe çağırdılar transfer hazırlığı için
Merhabalar bu ilaçlar gerçekten alt üst ediyor mu insanı, yakında biz de tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyoruz ama alınan ilaçlardan dolayı da çok cekincem var. Normalde ilaç kullanan biri değilim pek o yüzden belki de bilmiyorum.Selam canım
Hayırlı olsun şimdiden.
Güzel haberlerini duyalım inşallah
Ben de opu dan sonra ilk adetle transfer olmuştum.
Şimdi en zor sürece giriyorsun. İğne, hap, fitil derken günde 17 tane ilaç kullanacaksın. Asıl zor olan ise transfer zamanı beklemek. Mutlaka kafanı dağıtacak bir şeyler bulmalısın. Test sonucunu beklemek hem zor hem de stresli oluyor.
Bol şans diliyorum
Vücuda ekstra hormon yüklemesi oluyor doğal olarak istemsiz şekilde bazen alıngan, duygusal olabilirsiniz ağlamayacağınız şeylere ağlayabileceğiniz durumlar olabilir bu çok normal neden ben değiştim demeyin hepsi geçici bir süreç:) benim 3. Denemem umarım bu kez son ve sonu güzel olurMerhabalar bu ilaçlar gerçekten alt üst ediyor mu insanı, yakında biz de tüp bebek sürecine başlamayı düşünüyoruz ama alınan ilaçlardan dolayı da çok cekincem var. Normalde ilaç kullanan biri değilim pek o yüzden belki de bilmiyorum.
Çok motive edici bi açıklama oldu bu daVücuda ekstra hormon yüklemesi oluyor doğal olarak istemsiz şekilde bazen alıngan, duygusal olabilirsiniz ağlamayacağınız şeylere ağlayabileceğiniz durumlar olabilir bu çok normal neden ben değiştim demeyin hepsi geçici bir süreç:) benim 3. Denemem umarım bu kez son ve sonu güzel olur
İnşallahÇok motive edici bi açıklama oldu bu daumarım üstesinden gelebilirim ben de bu psikolojik yanının. İnşallah gönlünüzce olsun, vazgeçmeden devam etmissiniz ve burdan okuduklarıma göre de mücadele edenlerin sonu güzel oluyor genelde
Ay bende bende. Dun trabsfer oldum yarin ise gidicem ama korkuyorum. Ama hicbiyerde de yatmak iyi demedikleri icin gidiyimde diyorum. Sen gidicekmisinİnşallahyarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek. Kırk yalan oldum iş yerime karşı tüp bebeğin stresini yönetebiliyorum az çok, ama bu durum beni biraz strese sokuyor. Transfer zamanı bakalım kaç takla atacağım
Hadi bakalım güzel düşünelim iyi olsunİnşallahyarın kontrolüm var bakalım nasıl geçecek. Kırk yalan oldum iş yerime karşı tüp bebeğin stresini yönetebiliyorum az çok, ama bu durum beni biraz strese sokuyor. Transfer zamanı bakalım kaç takla atacağım
İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerini duyarız canımAy bende bende. Dun trabsfer oldum yarin ise gidicem ama korkuyorum. Ama hicbiyerde de yatmak iyi demedikleri icin gidiyimde diyorum. Sen gidicekmisin
Prograf ve kalçadan olan progestan iğne ne kadar süre devam edecek? Oksaparı 0,6 mı veriyor, ilaçlara zam gelmis mi? Hadi bakalım analık loading…Kızlar selam, dun transfer oldum. Sabah hoca muayene etti bisorun varmi diye. Ogleden snra tekrar merkezde olun dediler 2 sise su verdiler. Ben zaten kahve ictigim icin mesanem doluydu. Odaya alindiktan snra bihemsire kontrol etti ve bosaltalim bikac bardak dedi. Transfer zamani hoca cok bekletmedi kendisi yapti. Yarim saat yatin dediler. Transfer oncesi kullanilan ilaclarin hepsi devam + oksapar igne eklendi. Test tarihi 12 gun sonra
Prograf ta progestan da pozitifi alana kadar devam, proluton 5 gunde bir devam:) oksapar 0.6. ay valla parayi hic bilmiyorum onden aldim ama saglik ocagi yazilinca veriyor dedi kizlar yazdircam oksapar ve progesteronu :)Prograf ve kalçadan olan progestan iğne ne kadar süre devam edecek? Oksaparı 0,6 mı veriyor, ilaçlara zam gelmis mi? Hadi bakalım analık loading…
Ben de dediğin gibi sağlık ocağı ile ilerleyeyim çünkü Aret hocada pozitifi görüp 6 aylık hamile arkadasım hala oksapar iğne oluyor :) para dayanmaz ona :). Silivri güzel evet sakin aslında pozitifi aldığımızda kalp atışı duyunca bi buluşma yapsak hep birlikte ne güzel olurPrograf ta progestan da pozitifi alana kadar devam, proluton 5 gunde bir devam:) oksapar 0.6. ay valla parayi hic bilmiyorum onden aldim ama saglik ocagi yazilinca veriyor dedi kizlar yazdircam oksapar ve progesteronu :)
Ayy Silivri cok guzel. Stressiz guzel guzel dinlenirsin