Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Merhabalar, opu dan sonra transfer için herkes aynı şekilde 2 adet süresi kadar mı bekliyor?
Genellikle eğer kişiden çok yumurta toplanıyorsa ohss riskine karşı yumurta toplama sonrası hemen taze transfer yapmıyorlar zaten böyle bi durum olduğunda vücut 2 haftaya anca topluyor kendini. Doktor bu gibi durumda dondurulmuş transferi yapmayı genelde uygun buluyo bunun için de en erken opu sonrası 2. Regl dönemi oluyor tabi siz isterseniz daha sonra da yapabilirsiniz çünkü hali hazırda embriyolarınız donuk bekliyor.

Genellikle eğer kişiden çok yumurta toplanıyorsa ohss riskine karşı yumurta toplama sonrası hemen taze transfer yapmıyorlar zaten böyle bi durum olduğunda vücut 2 haftaya anca topluyor kendini. Doktor bu gibi durumda dondurulmuş transferi yapmayı genelde uygun buluyo bunun için de en erken opu sonrası 2. Regl dönemi oluyor tabi siz isterseniz daha sonra da yapabilirsiniz çünkü hali hazırda embriyolarınız donuk bekliyor.
Mmm anladımm teşekkür ederim 😊 ben de Aret Hoca da başlamayı düşünüyorum da. İlk muayeneye gittik testlerimizi yaptırdık ama Nisan ayında başlamayı düşünüyoruz. Benim normal döngümde 12 13 yumurta oluşuyor herhangi bir sorunum yok cok şükür, bu yumurta büyütme işleminde kaç tanesi toplanıyor mesela, rahim dinlendirme gerekir mi ki bilemedim, yurtdisinda yaşadığımız için ona göre izin alacağım işten o yüzden hani 2.regl dönemi olacaksa ona göre planlamam gerekiyor

Mmm anladımm teşekkür ederim 😊 ben de Aret Hoca da başlamayı düşünüyorum da. İlk muayeneye gittik testlerimizi yaptırdık ama Nisan ayında başlamayı düşünüyoruz. Benim normal döngümde 12 13 yumurta oluşuyor herhangi bir sorunum yok cok şükür, bu yumurta büyütme işleminde kaç tanesi toplanıyor mesela, rahim dinlendirme gerekir mi ki bilemedim, yurtdisinda yaşadığımız için ona göre izin alacağım işten o yüzden hani 2.regl dönemi olacaksa ona göre planlamam gerekiyor
Taze transfer de yapiyor. Benim normalde taze olacaktı ama rahimde sorun gordugu icin dondurulmusa yoneldik

Sizin normal döngünüzde 12-13 yumurta oluyosa opu zamanına kadar olan süreçte baya yumurtanız cıkar benim 5-6 vardı ilk muaynede ilaç ve iğnelerle 23 tane yumurta toplandı:) daha çok toplanan kisilerde duydum. 5. Güne 11 adet embriyo geldi. Öyle durumda taze transferi uygun görmedi doktor. Opu ya kadar olan süreç için kendimden örnek vereyim 23 aralık reglimin 3. Günüydü 13 gün sonra 5 ocakta opu oldum. Siz yine garanti olsun 15-16 gün durun burda sonra 5. Güne gelirken her gün labaratuardan arayıp durum bildiriyolar finalde 5. Gün kaç adet olduğunu söyleyip donduruyorlar. Dondurulmuş transfer olacaksanız opu sonrası min 2. Regli beklemeniz gerekiyor ve reglin ilk günü merkezi arayıp randevu alıyorsunuz. Reglinizin 5. Gününe randevu verip ilaçlara başlatıyor sonra 5gün sonra bir daha kontrole cağırıyor bu arada opu olana kadar her gidişinizde östrojen ve progesteron hormonunuzun değerine bakmak için kan alıp artışı gözlemliyorlar bunu transfere hazırlıkta da yapıyorlar. Transfere giden süreç te duruma göre cok sık çağırılabilirsiniz reglin genelde 17. Günü gibi transfer sağlanıyor bunun günü sizin rahim kalınlığınıza ve kan değerlerinizin durumuna göre belirleniyor

Merhaba çok teşekkür ederim tabi ki yazarım. Çarşamba gittiğimizde bakalım nasıl ilaçlar verecek randevu almak için aradığımda gelmeden yapmam gereken kan tahlilleri var mı diye sordum yok dediler muhtemelen orda gidince yapılacak. Aret hoca hiç boş geçmiyor kan alma konusunda :) Adetin başladığı gün ananas yemeye başladım, embriyonun rahime tutunma şansın arttırıyormuş öyle okudum., transfer sonrası da devam edeceğim. Umarım hepimiz en kısa zamanda sağlıkla evlat sahibi oluruz çünkü gerçekten maddi, manevi yıpratıcı bir süreç hepimiz için güzellikler diliyorum:KK200:
Merhaba ananas ödem attırıcıdır ve bu süreçte ödem attırıcı şeylerden uzak duruluyor diye biliyorum, hocaya bir sorun isterseniz

Çok güzel 🥰 🤗ucu de dollendi mı? İnşallah her şey yolunda gider ve dondurulurlar.
Benim eşim gen testini hala yaptırmadı 😡 haftaici işi çok yoğun merkeze gidemiyor, opu için gittiğimizde de aşırı stresli oluyor, kan ver demiyorum 😄. Bende sorun çıkmadı, umarım onda da yoktur. Transfer için vakit var diye sıkıştırmıyorum bende. Sma testi yaptırdınız mı?

Ben şu an merkezde sıra bekliyorum. Bakalım neler olacak bu ay 😊
Merhaba canım 3. Gün 2 sinin dondurulmaya uygun olduğunu 1 inin gelişimin geri olduğunu ama yinede takip edeceklerini 2 gün içinde haber vermezlerse onun dondurulmadığını bilmemi söylediler,2 gün aramadılar ama bugün aradılar ve dondurulmaya uygun olduğunu ve bugün dondurulduğunu söylediler 7. Gün bugün ☺️ çok şükür 🧿🍀🧿
Biz gen testini 9 ocakta devlet hastanesinde verdik benim sonucum çıktı eşimin hala çıkmadı benimki çıkalı 1 ay oldu eşimin tahlilde gelişme yok hala.
Sma yaptırdık evet.
Gen testi geç çıkıyor o yüzden eşinizi ikna edin transfer öncesi çıkmış olsun inşallah. Sizde ne var ne yok

Cok tesekkurler bilgi verdiginiz icin. Benim 3 tane embriyom var, bugün muayene oldum ama yumurta görünmüyor dedi hoca 🥺 yine de klomen verdi, cuma tekrar gidecegim. 6-7 tane falan embriyom olduğunda transfere geçmek istiyordum.
Adetten ne kadar sonra gidiliyor transfer için?
Canım nasıl geçti bugün?

Sizin normal döngünüzde 12-13 yumurta oluyosa opu zamanına kadar olan süreçte baya yumurtanız cıkar benim 5-6 vardı ilk muaynede ilaç ve iğnelerle 23 tane yumurta toplandı:) daha çok toplanan kisilerde duydum. 5. Güne 11 adet embriyo geldi. Öyle durumda taze transferi uygun görmedi doktor. Opu ya kadar olan süreç için kendimden örnek vereyim 23 aralık reglimin 3. Günüydü 13 gün sonra 5 ocakta opu oldum. Siz yine garanti olsun 15-16 gün durun burda sonra 5. Güne gelirken her gün labaratuardan arayıp durum bildiriyolar finalde 5. Gün kaç adet olduğunu söyleyip donduruyorlar. Dondurulmuş transfer olacaksanız opu sonrası min 2. Regli beklemeniz gerekiyor ve reglin ilk günü merkezi arayıp randevu alıyorsunuz. Reglinizin 5. Gününe randevu verip ilaçlara başlatıyor sonra 5gün sonra bir daha kontrole cağırıyor bu arada opu olana kadar her gidişinizde östrojen ve progesteron hormonunuzun değerine bakmak için kan alıp artışı gözlemliyorlar bunu transfere hazırlıkta da yapıyorlar. Transfere giden süreç te duruma göre cok sık çağırılabilirsiniz reglin genelde 17. Günü gibi transfer sağlanıyor bunun günü sizin rahim kalınlığınıza ve kan değerlerinizin durumuna göre belirleniyor
Oy maşallah epey embriyo oluşmuş 🥰 öyleyse bana da size yaptığı gibi sonradan transfer yapabilir gibi. Çok sağolun detaylıca anlatmışsınız. İnşallah sağlıkla bebislerimize kavuşuruz 🙏

Oy maşallah epey embriyo oluşmuş 🥰 öyleyse bana da size yaptığı gibi sonradan transfer yapabilir gibi. Çok sağolun detaylıca anlatmışsınız. İnşallah sağlıkla bebislerimize kavuşuruz 🙏
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimiz sorunsuz bi şekilde güzel bir süreç sonucu sağlıklı evlat sahibi oluruz💕🙏🏻

X