Aret kamar da tedavi olan var mı? Ne kadar ücret ödediniz?

Tedavin hayirli ugurlu olsun canim, insallah guzel haberlerini de verirsin 🙏Pandemiden beri mercimek bulgur stokluyorduk😝 Fiyat artacak diye her şeyde stokcu olduk valla 😄 ben de alayım ilaclari. Yaklaşık transfer ilaclari ne kadar tutuyor acaba 🤔
Çok teşekkür ederim canım inşallah burayı hepimiz pozitif haberlerle donatırız. Dün aldığım corasprin, dekort ve diofol toplamda 480 tl tuttu.
Ayrıca eczacıdan şuanki güncel fiyatları istedim yazıp verdi. Ekledim onuda. Sonra ne olur bilemiyorum tabi. Her bünyeye farklı ilaç veriliyor doktorunuz söylemeden almayın siz yine de. Progestan iğne transfer gününe yakın bi zamanda başlatılıyor sonra bebek tutunca da uzunca bi süre devam ediyor diye biliyorum, oksapar kan sulandırıcı iğne de benzer şekilde hamile kalınca da kullanılıyor

Eklentiler

• IMG_6103.jpeg
    IMG_6103.jpeg
    159,4 KB · Görüntüleme: 37
Progestan iğnesine önümüzdeki günlerde sanırım beni de başlatacaklar, iğneyi her gün aynı saatte olma zorunluluğu var mı? Yoksa + - 1-2 saat değişkenlik olabiliyor mu?
Evet 5. Gun embriyolarinda muhtemelen 5 gun oncesinde baslatiyor hoca. Buarada progestan ampulu saglik ocaginda yazdirirsaniz oduyormus. Saatlerinde zorunluluk yok akşam yaptiriyorum ben genelde. Reglin 17. Gununde transfer olabilirsin

Çok teşekkür ederim canım inşallah burayı hepimiz pozitif haberlerle donatırız. Dün aldığım corasprin, dekort ve diofol toplamda 480 tl tuttu.
Ayrıca eczacıdan şuanki güncel fiyatları istedim yazıp verdi. Ekledim onuda. Sonra ne olur bilemiyorum tabi. Her bünyeye farklı ilaç veriliyor doktorunuz söylemeden almayın siz yine de. Progestan iğne transfer gününe yakın bi zamanda başlatılıyor sonra bebek tutunca da uzunca bi süre devam ediyor diye biliyorum, oksapar kan sulandırıcı iğne de benzer şekilde hamile kalınca da kullanılıyor
Prograf a transfer sonrasi devam ediyor mu ?

Evet 5. Gun embriyolarinda muhtemelen 5 gun oncesinde baslatiyor hoca. Buarada progestan ampulu saglik ocaginda yazdirirsaniz oduyormus. Saatlerinde zorunluluk yok akşam yaptiriyorum ben genelde. Reglin 17. Gununde transfer olabilirsin
Hmmm o zaman 4 martı bulabilir transferim benim şuan sistemde e nabızda tüp bebek tedavisi olduğum gözükmüyor progestan ı hangi tanı ile yazıyor sağlık ocağı?

Hmmm o zaman 4 martı bulabilir transferim benim şuan sistemde e nabızda tüp bebek tedavisi olduğum gözükmüyor progestan ı hangi tanı ile yazıyor sağlık ocağı?
Riskli gebelik diye yaziyor. Prograf kesin kullandiriyor iyi yapmissiniz almakla. Sizin ilk denemeniz mi

Riskli gebelik diye yaziyor. Prograf kesin kullandiriyor iyi yapmissiniz almakla. Sizin ilk denemeniz mi
Yok ben ilk aşılama denedim sonra başka bir merkezde bir canlı transfer bir dondurulmuş transfer denedim hepsi olumsuz olunca aret hoca da tedavi olan bir arkadasım gebe kaldı sürecini anlattı hemen randevu aldık sıfırdan burada tedaviye başladık. Bakalım inşallah bu sefer yüzümüz güler.

Merhaba ben de Aret hocada tedavi oluyorum 2 kutu klomen kullandım fakat 12. Günde e2 değerim 90 çıktı. Yumurtalarım var en büyüğü 16 mm şuan ama e2 değeri düşük çıkıyor. Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi? İlk kez foruma yazıyorum ama çok çıkmaza girdim. Bu 2. denemem

Merhaba ben de Aret hocada tedavi oluyorum 2 kutu klomen kullandım fakat 12. Günde e2 değerim 90 çıktı. Yumurtalarım var en büyüğü 16 mm şuan ama e2 değeri düşük çıkıyor. Sizin başınıza böyle şeyler geldi mi? İlk kez foruma yazıyorum ama çok çıkmaza girdim. Bu 2. denemem
Merhaba belirttiğiniz durumu ben yaşamadım bence ilk fırsatta kontrole gittiğinizde sorun danışın nedir ne değildir diye cünkü aksi durumda stres oluyor insan ve stres yapmamak gerekiyor tedavi süresince bunun içinde her seyi açıkca şeffaf bi sekilde sorup paylasın doktorla

Cevabınız için çok teşekkürler. Doktor yumurtalıklarımın biraz direndiğini ama bir sorun olmadığını söylüyor, ama buradaki herkesin bu günlerde değeri çok yüksek. Acaba yumurta boyutları küçükken de e2 değeriniz yüksek miydi? Yoksa artık toplanacak olgunluğa gelince mi yükseldi

Cevabınız için çok teşekkürler. Doktor yumurtalıklarımın biraz direndiğini ama bir sorun olmadığını söylüyor, ama buradaki herkesin bu günlerde değeri çok yüksek. Acaba yumurta boyutları küçükken de e2 değeriniz yüksek miydi? Yoksa artık toplanacak olgunluğa gelince mi yükseldi
Bir sorun yok diyorsa kurcalamayın neden, niçinlerle kendinizi yer bitirirsiniz her bireyin bünyesi farklı ilaçlara direnci farklı birinin 2 günde artar başkasının 4 günde bi başkasının belki daha fazla. Olumsuz bir durum olsa bunu mutlaka paylaşırdı sizinle içinizi ferah tutun bu süreçte rahminizi iyi hazırlayın paketli gıdadan vs uzak durmaya çalışın güzel ve pozitif düşünün gerisi nasibinizde varsa mutlaka er yada geç olur, tüm güzellikler sizi bulsun 💕🙏🏻

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, sizin de gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun inşallah 🙏🏻🤍 düşünmemeye çalışacağım 🙏🏻

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, sizin de gönlünüzden geçen hayırlısıyla olsun inşallah 🙏🏻🤍 düşünmemeye çalışacağım 🙏🏻
Bende 2 kutu kullanmistim, yanlis bilmiyorsam e2 kalitesini gosteriyor 1 yumirta 150 gbi degeri olmali. Eger 120 yse ici doludur yani stres yapmayin lutfen.

Ben ilkini bahçecide yaptırdım orada maksimum 177 olmuştu değerim 4 yumurta toplanmıştı 2’li olgundu sadece biri 3. güne gidebildi. Şimdi yine e2 değeri yükselmeyince.. acaba bende bi sorun mu var diye korkuyorum sadece. Cumartesi günü tekrar gideceğim.

Bende 2 kutu kullanmistim, yanlis bilmiyorsam e2 kalitesini gosteriyor 1 yumirta 150 gbi degeri olmali. Eger 120 yse ici doludur yani stres yapmayin lutfen.
Ben ilkini bahçecide yaptırdım orada maksimum 177 olmuştu değerim 4 yumurta toplanmıştı 2’li olgundu sadece biri 3. güne gidebildi. Şimdi yine e2 değeri yükselmeyince.. acaba bende bi sorun mu var diye korkuyorum sadece.

Ben ilkini bahçecide yaptırdım orada maksimum 177 olmuştu değerim 4 yumurta toplanmıştı 2’li olgundu sadece biri 3. güne gidebildi. Şimdi yine e2 değeri yükselmeyince.. acaba bende bi sorun mu var diye korkuyorum sadece.
Merhaba, e2 yumurtalar büyüdükçe artar. 2 kutu klomene rağmen yumurtalar yavaş büyüyor sanırım. Toplanabilecek boyuta geldiklerinde e2 yükselir diye düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah🙏💜

Merhaba, e2 yumurtalar büyüdükçe artar. 2 kutu klomene rağmen yumurtalar yavaş büyüyor sanırım. Toplanabilecek boyuta geldiklerinde e2 yükselir diye düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah🙏💜
amin 🙏🏻🙏🏻 rabbim gönlümüzdekini hayırlı kılsın inşallah 🌸

Bende öyle düşünmüştüm inşallah ilk denemede tutar bebişlerimiz benim ilk transferim olacak. Opudan sonra transfer için 2 regl dönemi mi bekliyor aret hoca acaba eğer öyleyse nisan gibi transfer olurum inşallah ama yarın ki opuda önemli inşallah embriyolarım olur
Merhabalar, opu dan sonra transfer için herkes aynı şekilde 2 adet süresi kadar mı bekliyor?

X