Aret Hoca ile başlayanlar

Merhaba canım ben de şu an aret hocada tedavi görüyorum dün hamile olduğunu öğrendim çok şükür iyi ve garantici bir adam rahat ol ve güven

Merhaba canım ben de şu an aret hocada tedavi görüyorum dün hamile olduğunu öğrendim çok şükür iyi ve garantici bir adam rahat ol ve güven
Çok sevindim adınıza.Ben yaş takıntılıyım yaşınız kaçtı..Bızım hem anne hem baba tarafıda cok dogurgan heralde yaşımda dolayı olmadı benım..

Çok sevindim adınıza.Ben yaş takıntılıyım yaşınız kaçtı..Bızım hem anne hem baba tarafıda cok dogurgan heralde yaşımda dolayı olmadı benım..

Ben 25 yasındayım yas da etkiliyor ama hoca gerçekten en iyisi diyebilirim

Selam kızlar bugün opü işlemim olacak sizler ne durumdasınız
Selam ben geçtiğimiz hafta opu oldum. 2 yumurtam vardı 1 tanesi olgun diğeri 15mm küçüktü. Opu'dan 1 adet yumurta çıktı. O da döllenip 1 tane olduğu için 3. gün donduruldu. Gayet iyi kalite dediler. Adet olur olmaz ara vermeden hemen tedaviye başlayacağım. Bu arada size de bol şanslar inşallah kaliteli güzel embriyolarınız olur

Bebişin sımsıkı tutunur sana inşallah. Banada 15 yumurta toplandı ama taze transfer olmayacağını söylediler progesteron değerim yüksek çıkmış embriyo gidişatını takip edicem şimdi en heyecanlı süreç bu heralde

Çok teşekkür ederim. Maşallah çok güzel sevindim sizin adınıza hem donmuş transferi daha çok öneriyorlar.

Kızlar nasılsınız? Ben de yumurta büyütme aşamasındayım bugün hemşire geriden gelen yumurta olduğunda bir ayda iki kez toplama yapıldığından bahsetti. Böyle bişey yaptıran yada hocayla konusan oldu mu?

Arat kamer opu öncesi vitamin öneriyor mu

Ben de geriden gelen yumurtaları takip ediyordu hiç ara vermeden ama hiç art arda toplama yapmadık.

Ben de geriden gelen yumurtaları takip ediyordu hiç ara vermeden ama hiç art arda toplama yapmadık.
Bana bugün 3 büyük 3 küçük var dedi.. sonra hemşiresi de belki regl olmadan aynı ay iki kere toplanır hepsi dedi.. ptesi sırarım hocaya.. size hiç ara vermeden üstüste aylarda toplama yapıldı değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…