Benimde yarın sabah 09:00 da randevum var. Kaç folikülünüz var.11.30 da çıktım çarşamba yine gideceğim sürekli E2 P4 testi yapıyor.yumurtam fazla çıkarsa toplyacak ..
Yaaa belkide 12, 1 buçuk arasında ordaydımdün bende ordaydım belki karşılaşmışızdır
Bendende reglin 3. Günü yani yarın istediler bu testleri ama ben bugün kan vermişken onlarıda yaptırdım sorun olurmu acaba11.30 da çıktım çarşamba yine gideceğim sürekli E2 P4 testi yapıyor.yumurtam fazla çıkarsa toplyacak ..
3 ama ikisi küçük yarın yıne bakacakBenimde yarın sabah 09:00 da randevum var. Kaç folikülünüz var.
1 gunden bir şey olmazBendende reglin 3. Günü yani yarın istediler bu testleri ama ben bugün kan vermişken onlarıda yaptırdım sorun olurmu acaba
Bana da aynı şekilde tedavi uygulayacak. Umarım en doğal ve en sağlıklı yumurtaları toplarsınız canım
Teşekkürler1 gunden bir şey olmaz
Azdı derken hatrliyor musun ortalama amh, fsh kaçtı?onları istemedi ama bir onceki azdı (en az 20 tane kan testi ve kromozom testi yaptırdı)yanı en fazla 4 cıkıyor 2 yumurta 5.günü goruyor fakat o da tutunamıyor
Tedaviniz umarım güzel sonuçlar verirvallahi çok konuşmuyor uzun uzadıya ama işinin ehli sadece güven hissettiriyor.kişiye ozel tedavi uyguluyor ve seni hiç unutmuuyor o güzel mesela :)
Merhaba, hocanın hastaları zaten genellikle ileri yaş. Siz de fark edeceksinizdir. Ben 40 yaşındayım ve havuz yapılıyor bana. Umarım uğurlu gelir hoca bizlere.Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
Kızlar 4 yumurtam çıktı 1 i büyük 21 mm diğerleri 10 küsür...Diğer üçünün büyümesini bekleyip toplayacak şansın artar paran boşa gitmesin dedi.Yani 1 taneyi değil diğerlerini toplayacak..Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
MerhabaKızlar 4 yumurtam çıktı 1 i büyük 21 mm diğerleri 10 küsür...Diğer üçünün büyümesini bekleyip toplayacak şansın artar paran boşa gitmesin dedi.Yani 1 taneyi değil diğerlerini toplayacak..
inşallah..yaşınız kaçtı acaba?Kizlar hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim maddi manevi kolaylıklar versin bende aret hocada tedavi gördüm şükürler olsun aldım paşami kucağıma rabbim sizlerede nasip etsin.
Pes etmek yok evet uzun bi yol yorucu ama sonu güzel gelişmelerinizi takip edeceğim
31 yaşında tedavi görüp hamile kalmıştımyaşı
inşallah..yaşınız kaçtı acaba?
İnşallah diğer yumurtalara gerek kalmadan ilkte tutunur sana bebişin ama en güzeli garantiye almakKızlar 4 yumurtam çıktı 1 i büyük 21 mm diğerleri 10 küsür...Diğer üçünün büyümesini bekleyip toplayacak şansın artar paran boşa gitmesin dedi.Yani 1 taneyi değil diğerlerini toplayacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?