• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret Hoca ile başlayanlar

onları istemedi ama bir onceki azdı (en az 20 tane kan testi ve kromozom testi yaptırdı)yanı en fazla 4 cıkıyor 2 yumurta 5.günü goruyor fakat o da tutunamıyor
Azdı derken hatrliyor musun ortalama amh, fsh kaçtı?

vallahi çok konuşmuyor uzun uzadıya ama işinin ehli sadece güven hissettiriyor.kişiye ozel tedavi uyguluyor ve seni hiç unutmuuyor o güzel mesela :)
Tedaviniz umarım güzel sonuçlar verir ☺️Ben Aret hocada tedavi görüyorum. Çok konuşmaz ama ne sorarsanız cevap verir.

Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
Merhaba, hocanın hastaları zaten genellikle ileri yaş. Siz de fark edeceksinizdir. Ben 40 yaşındayım ve havuz yapılıyor bana. Umarım uğurlu gelir hoca bizlere.

Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
Kızlar 4 yumurtam çıktı 1 i büyük 21 mm diğerleri 10 küsür...Diğer üçünün büyümesini bekleyip toplayacak şansın artar paran boşa gitmesin dedi.Yani 1 taneyi değil diğerlerini toplayacak..

Kızlar 4 yumurtam çıktı 1 i büyük 21 mm diğerleri 10 küsür...Diğer üçünün büyümesini bekleyip toplayacak şansın artar paran boşa gitmesin dedi.Yani 1 taneyi değil diğerlerini toplayacak..
Merhaba
Tedaviniz hayırlı olsun
Benim de geçen yıl Aret hoca da bir tüp denemem oldu
Sağlıkla büyür yumurtalarınjz inşallah
Amh nız kaçtı sizin

Kizlar hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim maddi manevi kolaylıklar versin bende aret hocada tedavi gördüm şükürler olsun aldım paşami kucağıma rabbim sizlerede nasip etsin.
Pes etmek yok evet uzun bi yol yorucu ama sonu güzel gelişmelerinizi takip edeceğim ❤❤

yaşı
Kizlar hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim maddi manevi kolaylıklar versin bende aret hocada tedavi gördüm şükürler olsun aldım paşami kucağıma rabbim sizlerede nasip etsin.
Pes etmek yok evet uzun bi yol yorucu ama sonu güzel gelişmelerinizi takip edeceğim
inşallah..yaşınız kaçtı acaba?

İnşallah diğer yumurtalara gerek kalmadan ilkte tutunur sana bebişin ama en güzeli garantiye almak ☺️

Kızlar bana 7 cetrotide yazılmış ama ben 4 tane bulabildim il dışından gidip alıcaz hatta onuda siz kaç tane kullandınız tedavinizde

Back