Güncel fiyatları bilmiyorum. 2022 yılında başladım. O zaman 1000 TL muayene ücreti +1 opu ve transfer ücreti 21.000 TL demiştik.Tüp bebek fiyatı ne kadar ikinci denememde boş gebelik oldu doktor araştırıyorum
İnşallah güzel bir şekilde büyür. Kaliteli embriyo olur.Bana bugün 3 büyük 3 küçük var dedi.. sonra hemşiresi de belki regl olmadan aynı ay iki kere toplanır hepsi dedi.. ptesi sırarım hocaya.. size hiç ara vermeden üstüste aylarda toplama yapıldı değil mi?
Tek dileğimiz kaliteli sağlıklı embriyo olsun zatenİnşallah güzel bir şekilde büyür. Kaliteli embriyo olur.
Bende art arda aylarda toplama 1 kez oldu. Biri Nisan başında diğeri de 1 gün önce oldu.
Hocaya mutlaka sorunsorarsanız cevaplar mutlaka
Amin inşallahTek dileğimiz kaliteli sağlıklı embriyo olsun zaten
Sizin de süreciniz güzel haberle sonlansın inşallah.. kaç tane embriyonuz havuzda olsun istiyor hoca transferlere başlamadan önce?
Amin canım inşallahTeşekkür ederim doktor araştırıyorum başlığı takipteyim inşaallah hepimize sağlıklı evlatlar nasip olur
Evet ben de sadece klomen kullandım.. hem yaş, hem az ve kalitesiz yumurta olunca sadece klomen veriyorlar sanırım.. inşallah büyümeye devam eder yumurtalarAmin inşallahhepimiz güzel haberler alırız inşallah ben transfer istedim. Bakalım kaç embriyom oluşacak
Normalde en az 4-5 tane sağlıklı, kaliteli embriyo ister diye düşünüyorum.
Size sadece klomen mi kullandırıyor?
az ama kaliteli yumurtalarınız olur klomenle. İnşallah büyümeye de devam ederlerEvet ben de sadece klomen kullandım.. hem yaş, hem az ve kalitesiz yumurta olunca sadece klomen veriyorlar sanırım.. inşallah büyümeye devam eder yumurtalar
Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı hepimizin başınaAret beyde tedavi oldum yaşım 38 , yumurta rezervim az ve çok kalitesiz ve 1 tane ancak büyüyordu o da çok zor büyüyordu. 2021 yılında ağustos ayında raporlu tedaviye başladım, uzun süre havuz sistemi için tedaviye gittim geldim yaklaşık 8 9 ay gebzeden İstanbula gittim geldim yumirtam büyümesini için neredeyse her gün gidiyordum. 4 kere olması lazım yumurta topladık ve sadece 2 embriyo biriktirebildik ( klomenle tedavi oldum ) 3. Gün donduruldular . 2022 Nisan ayında son opu oldum ve sonrasında başka sağlık sorunlarım nedeniyle ara verdim. 2023 yılı şubat ayında transfer için gittim ve 24 şubatta 2 embriyo transferim yapıldı 8 hucreli ve 7 hucreli 2. Kalite embriyolarim transfer edildi. Pozitif sonucu aldım şuan 12 haftalik gebeyim .
Darısı tüm emek veren ve isteyen herkese inşallah. Herkes için dua ediyorum Rabbım kolaylastirsin inşallah
Aret bey vitamin ot çöp hacamat hiç bir şeye inanmaz,şunu kullan demez hiç ara vermeden ısrarla tedaviye devam eder. Aynı ay içinde 2 opu da yapabilir ve yapıyorsa bildiği bir şey vardır. Bizim gibi sorun yaşayan kişilerde bence 1 numaralı doktor kendisi. Çok yoğun ama sorduğunuzu yanıtlar ve sizi hatırlar, boş yere ümit vermez.
Hepinizin bebis haberlerinizi alırız inşallah. Rabbım yardımcınız olsun ,ve Rabbım kolaylastirsin .
Not : tedavideki ilaçlar hiç bir şeymiş transfer sonrası asıl başlıyor maliyetli ilaçlarama o ilaçlar bebeğinizin sizinle kalmasını sağlıyor
Aminn ,aminn hepimiz için Amin.Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı hepimizin başına
Sağlıkla kucağınıza alın inşallahAret beyde tedavi oldum yaşım 38 , yumurta rezervim az ve çok kalitesiz ve 1 tane ancak büyüyordu o da çok zor büyüyordu. 2021 yılında ağustos ayında raporlu tedaviye başladım, uzun süre havuz sistemi için tedaviye gittim geldim yaklaşık 8 9 ay gebzeden İstanbula gittim geldim yumirtam büyümesini için neredeyse her gün gidiyordum. 4 kere olması lazım yumurta topladık ve sadece 2 embriyo biriktirebildik ( klomenle tedavi oldum ) 3. Gün donduruldular . 2022 Nisan ayında son opu oldum ve sonrasında başka sağlık sorunlarım nedeniyle ara verdim. 2023 yılı şubat ayında transfer için gittim ve 24 şubatta 2 embriyo transferim yapıldı 8 hucreli ve 7 hucreli 2. Kalite embriyolarim transfer edildi. Pozitif sonucu aldım şuan 12 haftalik gebeyim .
Darısı tüm emek veren ve isteyen herkese inşallah. Herkes için dua ediyorum Rabbım kolaylastirsin inşallah
Aret bey vitamin ot çöp hacamat hiç bir şeye inanmaz,şunu kullan demez hiç ara vermeden ısrarla tedaviye devam eder. Aynı ay içinde 2 opu da yapabilir ve yapıyorsa bildiği bir şey vardır. Bizim gibi sorun yaşayan kişilerde bence 1 numaralı doktor kendisi. Çok yoğun ama sorduğunuzu yanıtlar ve sizi hatırlar, boş yere ümit vermez.
Hepinizin bebis haberlerinizi alırız inşallah. Rabbım yardımcınız olsun ,ve Rabbım kolaylastirsin .
Not : tedavideki ilaçlar hiç bir şeymiş transfer sonrası asıl başlıyor maliyetli ilaçlarama o ilaçlar bebeğinizin sizinle kalmasını sağlıyor
Yumurta rezervi az iki deneme yaptım ikinci boş gebelik olduGüncel fiyatları bilmiyorum. 2022 yılında başladım. O zaman 1000 TL muayene ücreti +1 opu ve transfer ücreti 21.000 TL demiştik.
Şu an 32-37 arası olabilir. + ilaçlar. Sizde problem neydi?
Tabi doğru diyorsunuz bir yumurta yeterli nasip olacaksaBenim 2 diş gebeligim var doğal yolla olan (hayit otu suyu içerek kalmıştım 2015 ve 2017 de, tuplerde sorun varmış diş gebelik oldu tüpler alındı sonra tüp bebeğe yönlendirildim)
1. Tüp bebek başarısız hiç tutunmadi (Zeynep kamil de yaptırmıştım)
Bu 2. Denemem ama Aret kamar da 1. Denememdi .
Amh zeynep kamilde yaptirdihimda 1 di ve 1 tanecik yumurtam vardı bir sürü iğne ilaç ile buyutemediler .
Aradan seneler geçti (pandemi nedeniyle )
Amh 0.5 lerdeyken tedaviye başladım Aret beyde yumurta 3 4 tane görünüyor ama sadece 1 tanesi zor bir şekilde büyüyordu.
Amh değerine çok takılmayın önemli olan ultrasonda kaç yumurtanın göründüğü ve kaç tanesinin aynı anda aynı oranda büyüdüğü yani yumurtanın kalitesi önemli.
30 tane yumurta çıkıp elde hiç kalmayan da olabiliyor. Çocuk için 1 kaliteli altın yumurta yeterli :)
Verdiğiniz bilgiler için sağolun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallah. Ben darıcada oturuyorum. Bir ay önce transfer oldum boş gebelik oldu. Arat kamer ya da Umuttepe’de emek doğeri düşünüyorum yeni tüp bebek yaptığım için masrafım oldu. Her gün tüp bebek merkezine gitmek zor oluyor mu uzak çünkü çalıştığım için izin almak zor olabilir Aret bey genetik taramalı tüp bebek öneriyor mu o da ekstra masraf oluyor çünkü genelde havuz mu öneriyorAret beyde tedavi oldum yaşım 38 , yumurta rezervim az ve çok kalitesiz ve 1 tane ancak büyüyordu o da çok zor büyüyordu. 2021 yılında ağustos ayında raporlu tedaviye başladım, uzun süre havuz sistemi için tedaviye gittim geldim yaklaşık 8 9 ay gebzeden İstanbula gittim geldim yumirtam büyümesini için neredeyse her gün gidiyordum. 4 kere olması lazım yumurta topladık ve sadece 2 embriyo biriktirebildik ( klomenle tedavi oldum ) 3. Gün donduruldular . 2022 Nisan ayında son opu oldum ve sonrasında başka sağlık sorunlarım nedeniyle ara verdim. 2023 yılı şubat ayında transfer için gittim ve 24 şubatta 2 embriyo transferim yapıldı 8 hucreli ve 7 hucreli 2. Kalite embriyolarim transfer edildi. Pozitif sonucu aldım şuan 12 haftalik gebeyim .
Benim yumurtalar kalitesizdi buyumuyordu o yüzden her gün gitmek zorunda olduğum günler oldu . Ve bu yüzden de çalışamadım maalesef . Ama sizinki aynı olacak diye bir şey yok benim yumurta boyutu büyüyor e2 artmiyordu. Herkesin tedavisi farklı ilerliyor . Bende genetik tarama yapmadı yaptıkları illaki vardır. Ama öncesinde genetik testler istiyor,ve rezerviniz az ise havuz sistemi yapıyor, sadece klomen ile yumurta büyütüyor bu da aslında ilaç maliyetini düşürmüş oluyor. Rapor hakkınız var ise raporlu da tedavi yaptırabilirsiniz.Verdiğiniz bilgiler için sağolun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallah. Ben darıcada oturuyorum. Bir ay önce transfer oldum boş gebelik oldu. Arat kamer ya da Umuttepe’de emek doğeri düşünüyorum yeni tüp bebek yaptığım için masrafım oldu. Her gün tüp bebek merkezine gitmek zor oluyor mu uzak çünkü çalıştığım için izin almak zor olabilir Aret bey genetik taramalı tüp bebek öneriyor mu o da ekstra masraf oluyor çünkü genelde havuz mu öneriyor
Cevabınız için teşekkür ederimBenim yumurtalar kalitesizdi buyumuyordu o yüzden her gün gitmek zorunda olduğum günler oldu . Ve bu yüzden de çalışamadım maalesef . Ama sizinki aynı olacak diye bir şey yok benim yumurta boyutu büyüyor e2 artmiyordu. Herkesin tedavisi farklı ilerliyor . Bende genetik tarama yapmadı yaptıkları illaki vardır. Ama öncesinde genetik testler istiyor,ve rezerviniz az ise havuz sistemi yapıyor, sadece klomen ile yumurta büyütüyor bu da aslında ilaç maliyetini düşürmüş oluyor. Rapor hakkınız var ise raporlu da tedavi yaptırabilirsiniz.
Emek hocayı çok duydum ama hiç umuttepe nerede olduğunu bile bilmediğim için o tarafı hiç düşünmedim.
Ben istanbuldan geldiğim için sanırım her şeyde İstanbul'daki hastanelere gidiyorum
MerhabaBenim yumurtalar kalitesizdi buyumuyordu o yüzden her gün gitmek zorunda olduğum günler oldu . Ve bu yüzden de çalışamadım maalesef . Ama sizinki aynı olacak diye bir şey yok benim yumurta boyutu büyüyor e2 artmiyordu. Herkesin tedavisi farklı ilerliyor . Bende genetik tarama yapmadı yaptıkları illaki vardır. Ama öncesinde genetik testler istiyor,ve rezerviniz az ise havuz sistemi yapıyor, sadece klomen ile yumurta büyütüyor bu da aslında ilaç maliyetini düşürmüş oluyor. Rapor hakkınız var ise raporlu da tedavi yaptırabilirsiniz.
Emek hocayı çok duydum ama hiç umuttepe nerede olduğunu bile bilmediğim için o tarafı hiç düşünmedim.
Ben istanbuldan geldiğim için sanırım her şeyde İstanbul'daki hastanelere gidiyorum
E2 artması için bir şey kullanılmıyor ,sizin kuandiklariniz rahim kalınlığı içindir. E2 yumurta toplama öncesi gerekli yumurta kalitesi için bakılır. Transfer süreci ile pek ilişkisi yok bildiğim kadarıyla. Söylediğiniz bantlar estrofem bunlar rahim kalınlığı ve progestan için kullanılıyor transfer sürecinde kullaniliyor .Merhaba
E2 artması için ne kullandınız peki
Benimde estrofem belli Bi yere kadar kalınlık sağlıyordu sonra geri düşüyodu
Climare forta bant etkili olmuştu ama piyasadan kaldırıldı o zaman için
Estrofem le transfer yapıldı ama negatif oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?