Aret beyde tedavi oldum yaşım 38 , yumurta rezervim az ve çok kalitesiz ve 1 tane ancak büyüyordu o da çok zor büyüyordu. 2021 yılında ağustos ayında raporlu tedaviye başladım, uzun süre havuz sistemi için tedaviye gittim geldim yaklaşık 8 9 ay gebzeden İstanbula gittim geldim yumirtam büyümesini için neredeyse her gün gidiyordum. 4 kere olması lazım yumurta topladık ve sadece 2 embriyo biriktirebildik ( klomenle tedavi oldum ) 3. Gün donduruldular . 2022 Nisan ayında son opu oldum ve sonrasında başka sağlık sorunlarım nedeniyle ara verdim. 2023 yılı şubat ayında transfer için gittim ve 24 şubatta 2 embriyo transferim yapıldı 8 hucreli ve 7 hucreli 2. Kalite embriyolarim transfer edildi. Pozitif sonucu aldım şuan 12 haftalik gebeyim .
Darısı tüm emek veren ve isteyen herkese inşallah. Herkes için dua ediyorum Rabbım kolaylastirsin inşallah
Aret bey vitamin ot çöp hacamat hiç bir şeye inanmaz,şunu kullan demez hiç ara vermeden ısrarla tedaviye devam eder. Aynı ay içinde 2 opu da yapabilir ve yapıyorsa bildiği bir şey vardır. Bizim gibi sorun yaşayan kişilerde bence 1 numaralı doktor kendisi. Çok yoğun ama sorduğunuzu yanıtlar ve sizi hatırlar, boş yere ümit vermez.
Hepinizin bebis haberlerinizi alırız inşallah. Rabbım yardımcınız olsun ,ve Rabbım kolaylastirsin .
Not : tedavideki ilaçlar hiç bir şeymiş transfer sonrası asıl başlıyor maliyetli ilaçlar
ama o ilaçlar bebeğinizin sizinle kalmasını sağlıyor