- 28 Eylül 2022
- 134
- 130
- 23
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa evet ya pardonE2 artması için bir şey kullanılmıyor ,sizin kuandiklariniz rahim kalınlığı içindir. E2 yumurta toplama öncesi gerekli yumurta kalitesi için bakılır. Transfer süreci ile pek ilişkisi yok bildiğim kadarıyla. Söylediğiniz bantlar estrofem bunlar rahim kalınlığı ve progestan için kullanılıyor transfer sürecinde kullaniliyor .
Geçen yıl tedavi gördüm aret hocada. Yaşım 40 dı. Amh 0.686 civarındaydı o zaman. Klomenle tedavi gördüm ve aret hocada ilk denememdi. 4 mayısta doğum yaptım ve Şimdi kuzum yanımda dünyalar benim oldu sanki.Kızlar 42 yaşındayım.Aret hocada başladım.7başarısız denemem onda ilk denemem.Diğerleri ilki 7.hafta gelişim durdu 2 kimyasal diğerleri boş..
Eşimse sorun yok benimde yaşım yhariç sağlık problemim yok..Aret Hocadan cok umutluyum..Yaşı bana yakın olup mutluluğu yaşayanlar bana umut olabilirmi?
Eğer 40 ve üstü isen sadece klomen veriyor doğal büyümelerini bekliyor.Yaşın genç ise ilaçlar yükleniyor..Kızlar benim progesteron yüksek çıktığı için taze transfer olamadım önümüzdeki ay olacak. transfer sürecinde aret hoca hangi ilaçları kullandırıyo bilginiz varmı?
Aret beyde tedavi oldum yaşım 38 , yumurta rezervim az ve çok kalitesiz ve 1 tane ancak büyüyordu o da çok zor büyüyordu. 2021 yılında ağustos ayında raporlu tedaviye başladım, uzun süre havuz sistemi için tedaviye gittim geldim yaklaşık 8 9 ay gebzeden İstanbula gittim geldim yumirtam büyümesini için neredeyse her gün gidiyordum. 4 kere olması lazım yumurta topladık ve sadece 2 embriyo biriktirebildik ( klomenle tedavi oldum ) 3. Gün donduruldular . 2022 Nisan ayında son opu oldum ve sonrasında başka sağlık sorunlarım nedeniyle ara verdim. 2023 yılı şubat ayında transfer için gittim ve 24 şubatta 2 embriyo transferim yapıldı 8 hucreli ve 7 hucreli 2. Kalite embriyolarim transfer edildi. Pozitif sonucu aldım şuan 12 haftalik gebeyim .
Darısı tüm emek veren ve isteyen herkese inşallah. Herkes için dua ediyorum Rabbım kolaylastirsin inşallah
Aret bey vitamin ot çöp hacamat hiç bir şeye inanmaz,şunu kullan demez hiç ara vermeden ısrarla tedaviye devam eder. Aynı ay içinde 2 opu da yapabilir ve yapıyorsa bildiği bir şey vardır. Bizim gibi sorun yaşayan kişilerde bence 1 numaralı doktor kendisi. Çok yoğun ama sorduğunuzu yanıtlar ve sizi hatırlar, boş yere ümit vermez.
Hepinizin bebis haberlerinizi alırız inşallah. Rabbım yardımcınız olsun ,ve Rabbım kolaylastirsin .
Not : tedavideki ilaçlar hiç bir şeymiş transfer sonrası asıl başlıyor maliyetli ilaçlar ama o ilaçlar bebeğinizin sizinle kalmasını sağlıyayn
yeni gördüm kusura bakma..Bu ay boş geçti farklı zamanlarda 3 yumurta buyudu..En az 2-3 adet yumurtanın aynı anda buyumesını beklıyoruz bu ay tekrar takıpteyım.1 yumurta ıcın o parayı ödeme dedi..Dün baktı 4 yumurta aynı gibi bakalım bu ay ne olacak...Nasıl gidiyor canım, opu günün belli oldu mu?
Bugün regl oldum, pazar gününe randevu verdiler bakalım tedaviye başlayacak mıyız?
3-4 tane vardı ama farklı tarıhlerde buyudugu ıcın tekrar reglden sonra takıbe başladı..Yanı aynı anda 2-3 adet yumurtanın aynı oranda buyumesını beklıyor.Sizde durum nedır?Benimde yarın sabah 09:00 da randevum var. Kaç folikülünüz var.
Bende havuz yapılıyor. Geçtiğimiz ay 1 tane 9 hücreli iyi kalite 3. gün embriyosu donduruldu. Bu ay yeniden tedaviye başladım. İlk adetin 3. günü gittim. Hiç folikül görünmedi. Klomen kullandım dün yine kontrolüm vardı yine folikül yoktu. Cuma günü için tekrar randevu verdi. Cuma günü de folikül görmese bu ayı iptal edeceğim. İlk defa folikülüm yok. En kötü 1 ya da 2 tane olurdu. Bir de benim geçtiğimiz ay opu'dan sonra aşırı kanamam oldu hoca kanamayı zor durdurdu. Acaba diyorum ondan dolayı mı böyle oldu. Zaten bu ay adetimde azdı. Durumlar böyle..3-4 tane vardı ama farklı tarıhlerde buyudugu ıcın tekrar reglden sonra takıbe başladı..Yanı aynı anda 2-3 adet yumurtanın aynı oranda buyumesını beklıyor.Sizde durum nedır?
bende ufak 2-3 tane gordu cuma yıne kontrol ,onemlı olan aynı oranda saglıklı buyumesi.Bazı aylar olmaz takılma.Yaşın kaç..Bende havuz yapılıyor. Geçtiğimiz ay 1 tane 9 hücreli iyi kalite 3. gün embriyosu donduruldu. Bu ay yeniden tedaviye başladım. İlk adetin 3. günü gittim. Hiç folikül görünmedi. Klomen kullandım dün yine kontrolüm vardı yine folikül yoktu. Cuma günü için tekrar randevu verdi. Cuma günü de folikül görmese bu ayı iptal edeceğim. İlk defa folikülüm yok. En kötü 1 ya da 2 tane olurdu. Bir de benim geçtiğimiz ay opu'dan sonra aşırı kanamam oldu hoca kanamayı zor durdurdu. Acaba diyorum ondan dolayı mı böyle oldu. Zaten bu ay adetimde azdı. Durumlar böyle..
İlk defa hiç folikül olmayınca moralim çok bozuldu. Yaşım 36 sizin?bende ufak 2-3 tane gordu cuma yıne kontrol ,onemlı olan aynı oranda saglıklı buyumesi.Bazı aylar olmaz takılma.Yaşın kaç..
Teşekkür ederim stres dışında bu dediklerinizin hepsini yapıyorum. Bakalım artık kısmet42 ..ama onemlı olan folikülünde dolu olması ...menopoza gırmedıgınız muddetçe folıkul olur merak etmeyin.bu ay olmaz bır dahakı ay 2-3 olur.saglıklı şeyler yemeye dıkkat edın.ve mumkunse bol yuruyuş oksıjen ..stres yapmayın.bunlar cok onemlı..
Bu ay cok güzel geçsin inşallah canımyeni gördüm kusura bakma..Bu ay boş geçti farklı zamanlarda 3 yumurta buyudu..En az 2-3 adet yumurtanın aynı anda buyumesını beklıyoruz bu ay tekrar takıpteyım.1 yumurta ıcın o parayı ödeme dedi..Dün baktı 4 yumurta aynı gibi bakalım bu ay ne olacak...
Transfer oldunuz muBende oyle ..hitereskobi ve toplama yapacak bu ay..İnşallah ikimizde gülerek ayrılırız ordan :)
Sayı çok iyi ..Takipteyim seni ..
Dün iki yumurta alındı.Bugun aradılar ıkısıde döllenmiş.Havuz yaptırıyorum 2 kez daha toplandıktan sonra iyileri eleyip transfer olucam.Yumurta sayım az olduğu ıcın bu yolu sectık.Temmuz sonu transfer olacagım.Transfer oldunuz mu
hala karar vermediyseniz aret hoca ile bir görüşün bence doğru doktorla yola çıkmak en güvenlisi.Diğerleri gibi işi şansa çok bırakmıyor.Transfer oldunuz mu
Aa çok sevindim gözün aydın canım benim malesef 2.opuda toplananlar 3.güne gidemedi.. üstüste toplama yaptırmak da çok yordu.. bi de polip alındı onun da yorgunluğu oldu tabi..Dün iki yumurta alındı.Bugun aradılar ıkısıde döllenmiş.Havuz yaptırıyorum 2 kez daha toplandıktan sonra iyileri eleyip transfer olucam.Yumurta sayım az olduğu ıcın bu yolu sectık.Temmuz sonu transfer olacagım.
Maddi durumun varsa toplat..Kafanda rahatlıyor nasıl olsa var diye..Ben o hatayı 6 kez yaptım..En azından bır kez daha toplattır.Sonra şansın yükselsin içinden iyileri seçip koysun..Bu işte sabırlı olanlar kazanıyor ben onu gördüm..Allah o mutluluğu yaşatsın sana inşallah..Aa çok sevindim gözün aydın canım benim malesef 2.opuda toplananlar 3.güne gidemedi.. üstüste toplama yaptırmak da çok yordu.. bi de polip alındı onun da yorgunluğu oldu tabi..
Ben hazır histeroskopi olmuşken havuza devam etmeyip 3 taneyi koydursam mı diyorum..