aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

canım sende izmirdesin değilmi bügün bütüngün bandajla dolaştım ve çok sıkacaktı

evet çok sıcak ben yazı çok severim bu yüzden pek şikayet etmem ama burnumun güneşten korunması gerektiği için pek dışarı çıkmıyorumbu aralar zorunlu olmadıkça ee evde serin....idare ediyorum ..gezginciğim sen hangi semteydin yakınmıyız acaba?:44:

Son düzenleme:
canım senin hem burun hemde gögüslerine baktım vallaha süper olmuşlar cok begendin canım burnuna bayıldım güle güle kullan cok geçmiş olsun hayatım:) doktorunun eline sağlık

sağol tatlım beğenildiği zaman gercekten çok seviniyorum diyorum ki çektiğim sağrılara değdi, değecek de...bende senin fotolarını beğendim sü-per-sin!!!

canım bende yaz çocuğuyum yazı hep sevmişimdir ama bandajla biraz sıkıldım bugün aniden sıcak bastırdı ben güzelyalıdayım tatlım sen neredesin?

canııııııııııııım burnunu şimdi gördümm süperrrrrrrrrrr!!!!çokta doğal görünüyor bayıldımcicişlere zaten yazmıştım çok güzellll tebrik ederim seni harikasın

canım bende yaz çocuğuyum yazı hep sevmişimdir ama bandajla biraz sıkıldım bugün aniden sıcak bastırdı ben güzelyalıdayım tatlım sen neredesin?

canııııııııııııım burnunu şimdi gördümm süperrrrrrrrrrr!!!!çokta doğal görünüyor bayıldımcicişlere zaten yazmıştım çok güzellll tebrik ederim seni harikasın

aa yakınız ben de hatay civarındayımburnumu beğenmene de sevindim teşk.ederim canımcım!!!

kızlar dün gece ameliyatttan sonra ilk kez sutyensiz saten geceliğimle yattım uyudumacaba sutyensiz yatmam için erken mi bilemedim ama sizce

merhaba kızlar uzun zamandır ilk defa bakıyorum siteye,14 maysta ameliyatım olmustu.bi aydan sonra tamamen normal yasıyorum,fakat daha sexy tabiDD
aresyacım benm bir ay dolunca kontrolum vardı.bantlarım cıktı ve sütyenli hayat da bitti doktorum üstüne yatmaya calış,masaj yap, bepantene sür dedi....

evet kesinlikle daha sexyiz!!canım ben biras pimpirikli biriyimdir..ne olur ne olmazcılardan...şekillenme süreci gecsin bitsen bende sütyensiz gün sayısımı artırıcam..ama ne yalan söyliim daha şöyle sırt dekolteli bişi alıp giymedim sütyensiz falan...üstüne yatmıyorum yani aslında yatmman gerektiğinden diil ben normalde de çok yüzüstü yatamam...masaja aynen devam...bana scarex jel önerdi doktorum dikiş izi için faydasını görüyorumm bepanteni izlerin için mi verdi yokmasaj için mi çünkü bepantenin krem versiyonu da...merak ettim:26:

kızlar bu arada ev taşıma telaşım var.. mutfak dekor işleri ile uğraşıyorum..siteye çokn sık giremiyorum ama evime taınayımmm yeni yeni fotolar eklicem!herkese ii forumlar!:80:

nasılsın kuzuummm

iiyim canım bu aralar çok yoğunum ev telaşı var ..dekor işleri falan eğlenceli bi okadar da yorucuayın ortasına doğru bitince taşınıcam yeni evime işte onun telaşı var.allahım herkesi ev sahibi yapsın hayırlısıylasen nasılsın papatyam ağustosun ilk haftası kontrolüm var senin var mı yakın tarihteçok öptüm!

cnm eviniz hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.şimdiden kolay gelsin diyorum sana hayatım..özledim sizleri..

Slm aresya.İzin verirsen albümüne bakabilirmiyim bende.Benim de albümüm var.Arkadaş olarak eklersek sen de benimkine bakabilirsin canım.

cnm eviniz hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.şimdiden kolay gelsin diyorum sana hayatım..özledim sizleri..

çok sağol canım...amin işh.huzur dolu sağlıklı bir yuva olur bizim için..daha iisi hepimizin olsun!!ayşegülcüm canım nasıl siteden ayrılamadığımız günler vardı dim?.bende çok fazla giremiyorum ama aklım hep sizde merak ediyorum acaba nasıllar diye fırsat bulunca gelip bakıp çıkıyorum ..bende özledim gercekten!kend.ii bak tatlım .çok öpüyorum!

Slm aresya.İzin verirsen albümüne bakabilirmiyim bende.Benim de albümüm var.Arkadaş olarak eklersek sen de benimkine bakabilirsin canım.

dilacım kabul ettim benim çok fazla resmim yok ameliyattan sonraki 10. günüm var.bu aralar çokyoğunum fırsat bulunca eklicem yenilerini 2.5 ay oldu çok doğallaştılar artık çok alıştım..eminim seninkilerde çok güzellerdir!sevgiler tatlım!:80:

Tatlım göğüslerinde burnunda çok güzel olmuş.Güle güle kullanman dileğiyle

Merhaba Aresya, arkadaşlığımı kabul ettiğin için teşekkür ederim. Resimlerine baktım- burnun ve yeni cicişlerin harika görünüyorlar, güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…