canım sende izmirdesin değilmi bügün bütüngün bandajla dolaştım ve çok sıkacaktı
canım senin hem burun hemde gögüslerine baktım vallaha süper olmuşlar cok begendin canım burnuna bayıldım güle güle kullan cok geçmiş olsun hayatım:) doktorunun eline sağlık
evet çok sıcak ben yazı çok severim bu yüzden pek şikayet etmem ama burnumun güneşten korunması gerektiği için pek dışarı çıkmıyorumbu aralar zorunlu olmadıkça ee evde serin....idare ediyorum ..gezginciğim sen hangi semteydin yakınmıyız acaba?:44:
canım bende yaz çocuğuyum yazı hep sevmişimdir ama bandajla biraz sıkıldım bugün aniden sıcak bastırdıben güzelyalıdayım tatlım sen neredesin?
canııııııııııııım burnunu şimdi gördümm süperrrrrrrrrrr!!!!çokta doğal görünüyor bayıldımcicişlere zaten yazmıştım çok güzellll tebrik ederim seni harikasın
aa yakınız ben de hatay civarındayımburnumu beğenmene de sevindim teşk.ederim canımcım!!!
aaa çok güzel hatayın neresindesin?
merhaba kızlar uzun zamandır ilk defa bakıyorum siteye,14 maysta ameliyatım olmustu.bi aydan sonra tamamen normal yasıyorum,fakat daha sexy tabiDD
aresyacım benm bir ay dolunca kontrolum vardı.bantlarım cıktı ve sütyenli hayat da bittidoktorum üstüne yatmaya calış,masaj yap, bepantene sür dedi....
canım kolay gelsin :) fotolarını yeni gördüm çok güzel olmuş ikisi de güle güle kullan
nasılsın kuzuummm
iiyim canım bu aralar çok yoğunum ev telaşı var ..dekor işleri falan eğlenceli bi okadar da yorucuayın ortasına doğru bitince taşınıcam yeni evime işte onun telaşı var. allahım herkesi ev sahibi yapsın hayırlısıyla sen nasılsın papatyam ağustosun ilk haftası kontrolüm var senin var mı yakın tarihte çok öptüm!
cnm eviniz hayırlı olsun allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.şimdiden kolay gelsin diyorum sana hayatım..özledim sizleri..
Slm aresya.İzin verirsen albümüne bakabilirmiyim bende.Benim de albümüm var.Arkadaş olarak eklersek sen de benimkine bakabilirsin canım.
dilacım kabul ettim benim çok fazla resmim yok ameliyattan sonraki 10. günüm var.bu aralar çokyoğunum fırsat bulunca eklicem yenilerini 2.5 ay oldu çok doğallaştılar artık çok alıştım..eminim seninkilerde çok güzellerdir!sevgiler tatlım!:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?