wawww çok güzel olmuşşş fotonu yeni bulabildimmm...çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun canım..canım forumda evlenmeden önce yaptıran da çok evlendikten sonra yaptıran da çocuk olduktan sonra da var...yani ertelemek ertelememek senin kendi tercihin...emzirme konusunda bi zararı yok..ben bi çoçuktan sonra yaptırdım ilerde bi çocuk daha düşünüyorum..yalnız şöyle bişi var operasyondan ancak altı sonrahamile kalman, doğumdan sonrada en erken ıkı yıl sonra yaptırman doğru olur..bu aklında olsun ona göre doğru zamanı tercih edersin...ama bence erteleme inan boşuna zaman kaybı...umarım hersey gönlünce olur!
aresyam burnun ne oldu yaa bu arada, memnun musun. onu es geçtim resmen :26:
Maşallah yahuarkadaş listemdeymişsin biz daha önce konuşmuşmuyduk hatırlamıyorum gecikmeli olarak geçmiş olsun diyorum siteyi kullanmayı unutmuşum :)) İsimden isme geçerek görüyorum olanı biteni Papatyanın sayfasında gördüm ameliyat olduğunu bir de baktım listemde varmışsın iyiki varmışsın resimlerini de görmüş oldum bomba gibisin başka da bir şey demiyorum :))
İyi günlerde sağlıkla kulan, önümüz yaz emin ol hiç kapatmak istemeyeceksin
Yaza girmeden yaptırdın ya şu yazın keyfini sür ayakların 5 cm yukarıda yürürsün benim gibi :)))
kızlarrrrr nasılsınız giremedim bir süredir özledim sizleri 19 mayısta havuza girdim gittim kendime mayokini aldım bu arada 63 kiloyada düştüm biliyorsunuz benim sadece 3 kişi biliyordu birde lise arkadaşım var oda geldi çok sevdiğim bir dostum sen ne yaptın dedi kesin toplatmış birşeyler yapmışsın dedi bomba fıstık gibi duruyor dedi söyledim tabiiki saklayamadım şimdi o da yaptıracak ablasıdayazı bari atlat dedim yok dedi benimde bunlardan bir an evvel olsun çok mutlu oldum hepinizi çok öpüyorum özellikle seni aresyacım msj için sağol bebeğim
canım ucu hala biras şiş zmanla inecek dedi doktorumuz masaj aypıyorum genel anlam da ii di,yebilirim.işh. daha ii olacak!
aresyacıımmmm bombalarını gördümmmtekrarr maşallahhh diyoruumm sen dha nslsın izler ne durumda ?
Papatyacim benim ark teklifimi kabul edermisiiin?
Bende haftaya Caghan ve Cemil beyle görusecem, iki ameliyati bi anda olmak istiyorum, annemi zar zor ikna ettim, daha sen kucuksun buyur memelerin dedi, ama burunda kuculmez herhalde :)
Bende haftaya Caghan ve Cemil beyle görusecem, iki ameliyati bi anda olmak istiyorum, annemi zar zor ikna ettim, daha sen kucuksun buyur memelerin dedi, ama burunda kuculmez herhalde :)
heheh.kaç yaşındasın ki? :)
21 yasindayim ama memelerim buyumez artik demi yaniiii
ben 21 yaşındayken oğlum 3 yaşındaydışukadarını söyliyebilirim hani derler ya evlen büyür yok olmadı çocuk olsun büyür oda olmadı keşke o zamanlar ameliyat olsaydım ama hiçççç aklımdan bile geçmezdi zaten çokta duyduğum bişey değildi sen şanslısın böyle bir şansın var gelişimin tamamlandıysa ki bunu ancak bir doktor söyleyebilir çünkü bana göre gelişim kişiyle alakalı bu yaşlarda olmadı bir iki sene sonra mutlaka yaptır mutsuz geçen her yılına yazık araştır ondan sonra herkesi ikna edebilirsin
Bir sey sorabilirmiyim?
Normal sartlar altinda cocuk doguktan sonra emzirme asamasindan sonra gögüslerde sarkma oluyormus.
Peki estetik olduktan sonra hamile olup cocuk emzirenler de böyle bir durum söz konusu oluyor mu?
21 yasindayim ama memelerim buyumez artik demi yaniiii
inşallah yıpratmaz cnm ben düşünmüyorum ama belli olmaz süpriz olursada artık çok takmıyorum değiştiririm bir kere yaptırdım nasılsa bir kerede yavrum için derim sende takma sen istiyorsun ikinciyi :)işh.ikinci doğum yıpratmaz çicişlerimizikızlar ben hala hastalanmadım doğum kontrol hapımıda kullanmadım bu ay içimi bulandırıo die,sarsmasın çicişleri istifra ederim die düşündüm..:18:bu hafta üçüncü haftam normal sartlarda en gec yarın hastalanmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?