• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

inşallah yıpratmaz cnm ben düşünmüyorum ama belli olmaz süpriz olursada artık çok takmıyorum değiştiririm bir kere yaptırdım nasılsa bir kerede yavrum için derim sende takma sen istiyorsun ikinciyi :)
cnm ameliyat sonrası ilk mi olucak adetin :44: eğer ilk değilse neden bu gecikti ki :26: normalde narkoz almamız bazılarımızı etkliyor benim erken olmuştu ameliyat sonrası ama eğer ilkse normal ama sen yinede tedbiri elden bırakma :34: amaaaaa :52: :52: acaba bebişmi geliyor diyede düşünebilirim :61: hakkında hayırlısı cnm nasılsa ikinciyi er yada geç dşünüyorsun allah başka sıkıntı vermesin yarınıda bekleyelim bakalım :17:
ama yarın mutlaka yaz bana çatlarım yoksam :49: :70:

karamelim oarası öylede daha erken benim planlarıma göre bide yeni ameliyat olduk en az altı ay gecmelı üstünden:44:amaliyattan sonra hastalanmadım ameliyata girdiğm de son gümnümdü..işh. narkozdandır..:26:bakalım yarını da bekliyiimm:58:

karamelim oarası öylede daha erken benim planlarıma göre bide yeni ameliyat olduk en az altı ay gecmelı üstünden:44:amaliyattan sonra hastalanmadım ameliyata girdiğm de son gümnümdü..işh. narkozdandır..:26:bakalım yarını da bekliyiimm:58:

ayyyy üzülmee ben kıyamam sanaaa :70: sen az çok biliyorsundur bebiş durumunu :77: bence aldığımız narkozdandır ama değilsede vardır bir hayır
hamilelik için belli bir süre gerekli evet ama heralde böyle durumda süpriz yaşayan anneler vardır bununda vardır bir yolu doktorlarımız herşeye hazırlıklılar yarın ola hayır ola inşallah :71:

ayyyy üzülmee ben kıyamam sanaaa :70: sen az çok biliyorsundur bebiş durumunu :77: bence aldığımız narkozdandır ama değilsede vardır bir hayır
hamilelik için belli bir süre gerekli evet ama heralde böyle durumda süpriz yaşayan anneler vardır bununda vardır bir yolu doktorlarımız herşeye hazırlıklılar yarın ola hayır ola inşallah :71:

işh:59:gerci tedbir aldık ama yine de kuruntu yapıyorum ister istemez :49:yarın ola hayır ola:31:

işh.ikinci doğum yıpratmaz çicişlerimizi:16:kızlar ben hala hastalanmadım:50:doğum kontrol hapımıda kullanmadım bu ay içimi bulandırıo die,sarsmasın çicişleri istifra ederim die düşündüm..:18:bu hafta üçüncü haftam normal sartlarda en gec yarın hastalanmam lazım:59:

aresyacım regl tarıhlerım konusunda cok hassasımdır.normalde maksımum 1 gun gecıken adetım 6 gun gecıktı.narkozun etkısınden oldugunu dusunuyorum.hatta bende kendı sayfama yazdım gec kaldığını.endişelenme yani.narkoz düzensizlik yapabiliyormuş.

kızlar uyumuşum..uayndığımda sırt ağrım olduğunu hissettim.hastane yatağımın ayarını değiştirip biraz daha rahat ediyorum:1:eve de mi alsam bitane:9:daha bişi görmedim..oyüzden ayrıntı yazamıyorum..konuya burdn devam edelim...:70:burdan yazarım.hepinize çokteşk.ederim verdiğiniz destek için...:16:

çok geçmiş olsun cnm maşşallahın var 2ni bi anda yaptırmışsın çok güzel :)) iyi günlerde kullan :)) bende 2kez ameliyat oldum ve gerçekten zor şeyler bunlar..tabi sonrası inanılmaz hoş oluyor :)

aresyacım regl tarıhlerım konusunda cok hassasımdır.normalde maksımum 1 gun gecıken adetım 6 gun gecıktı.narkozun etkısınden oldugunu dusunuyorum.hatta bende kendı sayfama yazdım gec kaldığını.endişelenme yani.narkoz düzensizlik yapabiliyormuş.

anladım canım:5:kasıklarım ağrıyo arada benim genel de öyle olur hastalanmadan önce bende narkozdandır die umut ediyorum:97:

çok geçmiş olsun cnm maşşallahın var 2ni bi anda yaptırmışsın çok güzel :)) iyi günlerde kullan :)) bende 2kez ameliyat oldum ve gerçekten zor şeyler bunlar..tabi sonrası inanılmaz hoş oluyor :)

tesk ederim sana da gecmiş olsun!!:16:

Aresyacım nasıl gidiyor fıstık gibi günleeeer? :16: ben de ameliyat sonrasına uygun çamaşır arıyorum bulamadım güzel bişey :95: senin sporcun çok ciciydi nerden almıştıııın?

Aresyacım nasıl gidiyor fıstık gibi günleeeer? :16: ben de ameliyat sonrasına uygun çamaşır arıyorum bulamadım güzel bişey :95: senin sporcun çok ciciydi nerden almıştıııın?

canım iiyim mutluyum daha ii olmaya çalışıyorum..:16:canım ben izmirdeyim ykmden aldım çamaşırlarımı ankarada ykm var mı bilmiyorum ama yoksa bile FILA satan bi mağazadan bulabilirsin...sporcu sütyenleri zaten göğüs ameliyatı olanlar için doktor onaylıymış.ameliyat oldum diince kızlar hemen onu verdiler bana:34:bir de telsiz penye sütyenleri de çok rahat.tavsiye ederim!!:40:

bu arada hemen albümüne bakıyorum..profil resmine bayıldım!!!:nazar::81:

kızlar merak edenler vardı hem burun hem göğüs ameliyatı olmak iisteyenler için burun fotolarımdan albüm yaptım...:40:burun şekillenmesi biras daha sabır istiyo ve hergeçen gün şekli değişio..zaman gectikçe yiine eklerim tabi çicişleri de!1bakmak isteyen bakabilir..yorum yaparsanız sevinirim çünkü fikirlrinize ihtiyacım var!!:34:

kızlar merak edenler vardı hem burun hem göğüs ameliyatı olmak iisteyenler için burun fotolarımdan albüm yaptım...:40:burun şekillenmesi biras daha sabır istiyo ve hergeçen gün şekli değişio..zaman gectikçe yiine eklerim tabi çicişleri de!1bakmak isteyen bakabilir..yorum yaparsanız sevinirim çünkü fikirlrinize ihtiyacım var!!:34:

:4: :4: koş koş albüme bakmayaaa :52:

cnm baktım albümüne ben çok beğendim çok doğal bir burun olmuş henüz ödemli olmasına rağmen şekli çok hoş görünüyor :34:
bu süreci yaşamış olmamdan burnunun geleceğini gördükçe eminim memnun kalacaksın görünüşünden :70:

cnm baktım albümüne ben çok beğendim çok doğal bir burun olmuş henüz ödemli olmasına rağmen şekli çok hoş görünüyor :34:
bu süreci yaşamış olmamdan burnunun geleceğini gördükçe eminim memnun kalacaksın görünüşünden :70:

işh. karamelcim işh.:16:tecrübeli kişilerden bunları duymak moral oluyor çok tesk ederim canım arkadaşım!:70:

canım iiyim mutluyum daha ii olmaya çalışıyorum..:16:canım ben izmirdeyim ykmden aldım çamaşırlarımı ankarada ykm var mı bilmiyorum ama yoksa bile FILA satan bi mağazadan bulabilirsin...sporcu sütyenleri zaten göğüs ameliyatı olanlar için doktor onaylıymış.ameliyat oldum diince kızlar hemen onu verdiler bana:34:bir de telsiz penye sütyenleri de çok rahat.tavsiye ederim!!:40:

bu arada hemen albümüne bakıyorum..profil resmine bayıldım!!!:nazar::81:

var canım ankda da bi bakayım ykm ye, umarım vardır burdakinde de FILA :97: varsa hemen alıcam artık fotolarımız ikiz ikiz olur :37: :29: teşekkür ederim aresyam profil resmimi beğendiğin için deee :16:

var canım ankda da bi bakayım ykm ye, umarım vardır burdakinde de FILA :97: varsa hemen alıcam artık fotolarımız ikiz ikiz olur :37: :29: teşekkür ederim aresyam profil resmimi beğendiğin için deee :16:

canım benim resimdeki d cup ben onu değiştırdim c sini aldım beyazı falan da var..hem aynı olsun ne güzell..birbirimizeden görüp beğeniyoruz ve ne mutluki giyebiliyoruz:16:bende straplezini çok beğendim...:46:beğendim tabi beğenilmeyecek gibi diil :nazar:410ccdediğin de waaauuww demiştim ama hiç de öyle kocaman kocaman diil gercekten çok doğal..yakışmış arkadaşıma..keyfini sür tatlım!!:34:sevgiler!:54:

canım benim resimdeki d cup ben onu değiştırdim c sini aldım beyazı falan da var..hem aynı olsun ne güzell..birbirimizeden görüp beğeniyoruz ve ne mutluki giyebiliyoruz:16:bende straplezini çok beğendim...:46:beğendim tabi beğenilmeyecek gibi diil :nazar:410ccdediğin de waaauuww demiştim ama hiç de öyle kocaman kocaman diil gercekten çok doğal..yakışmış arkadaşıma..keyfini sür tatlım!!:34:sevgiler!:54:

hepimiz sürelim keyfimiziii valla :92: artık eskisi gibi ayy ne güzel durmuş diye iç geçirmek yokk :32: dediğin gibi ne mutlu ki beğendiğimizi giyebiliyoruz artık :12: :nazar: maşaallah bize :9: straplez acayip ucuza geldi renk renk alıp herşeyin içine giyilir tarzda bişey oldu ama sıkıyor o yüzden korktum ben bida giymedim :53: benimkiler de gerçekten öyle kocaman kocaman durmuyorlar okadar cc ye rağmen değil miiii.. :53: yeeehhuuuw :7: senin cicişler de çok güzeeel burun da öyle canııım... sanırım buraya bikaç nazar boncuğu daha lazım! :9: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
scarexjel canım çok memnunum çok kısa sürede dikiş yerlerimdeki kızarıklıklar gitti diyebilirim..sadece ince çizgi kalacak:16:

canım senin hem burun hemde gögüslerine baktım vallaha süper olmuşlar cok begendin canım burnuna bayıldım güle güle kullan cok geçmiş olsun hayatım:) doktorunun eline sağlık

Back