• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

aresyacım doğallık ne kadar doğallık baktığında ,dokunduğunda silikon olduğu hissedilmiycek derecedemi doğallık bende yaptırmayı düşünüyorum doğallık konusu kafamı karıştırıyor.

Tatlım göğüslerinde burnunda çok güzel olmuş.Güle güle kullanman dileğiyle;)

Merhaba Aresya, arkadaşlığımı kabul ettiğin için teşekkür ederim. Resimlerine baktım- burnun ve yeni cicişlerin harika görünüyorlar, güle güle kullan cnm;)

kızlar ikinizede çok tesek ederim beğenileriniz i,çin!!çok öpüyorum!!:34:

aresyacım doğallık ne kadar doğallık baktığında ,dokunduğunda silikon olduğu hissedilmiycek derecedemi doğallık bende yaptırmayı düşünüyorum doğallık konusu kafamı karıştırıyor.

tatlım ameliyattan sonra en fazla bir hafta ağrın oluyo sonrası hergecen gün güzellesio doğallaşıo kendini çok çok ii hissetmeye başlıyosun..dokunduğunda hissedikllmesini bırak ki asla hissedilmio..bakıldığında bile çok doğal.benim burdaki fotolarım henüz on günlük çok gerginler ödem var halıyle ki o bile çok güzel..:61:şimdiki halleri :16:doğallık konusu hiç düşünme senin vücut ölçülerine göre uygun protezi secer zaten doktorun bende doğallık konıusunda çok takıntılıydım:40:istiyorsan en fazla ertelersin ama eninde sonunda olursun :40:burası araştırma için çok objektif bi site sana yararı olacağına inanıyorum...hersey gönlünce olsun sevgiler!!:80:

kızlar ikinizede çok tesek ederim beğenileriniz i,çin!!çok öpüyorum!!:34:

tatlım ameliyattan sonra en fazla bir hafta ağrın oluyo sonrası hergecen gün güzellesio doğallaşıo kendini çok çok ii hissetmeye başlıyosun..dokunduğunda hissedikllmesini bırak ki asla hissedilmio..bakıldığında bile çok doğal.benim burdaki fotolarım henüz on günlük çok gerginler ödem var halıyle ki o bile çok güzel..:61:şimdiki halleri :16:doğallık konusu hiç düşünme senin vücut ölçülerine göre uygun protezi secer zaten doktorun bende doğallık konıusunda çok takıntılıydım:40:istiyorsan en fazla ertelersin ama eninde sonunda olursun :40:burası araştırma için çok objektif bi site sana yararı olacağına inanıyorum...hersey gönlünce olsun sevgiler!!:80:

teşekkürederim bilgilendirdiğin için canım en kısa zamanda ameliyat olmayı düşünüyorum

kabul ediyorum canım!hakkında en hayırlısı olsun işh!:16:

güzellik nasılsın nasıl oldun ben tatildeydin yeni geldim bakayım fıstıklar ne yapıyor dedim gögüsler nasıl oldu sen artık bomba gibi olmuşsundur...dd

Aresya, çok geçmiş olsun ne güzel atlatmışssın sende bu süreçleri...İzmir'de olmuşsun ameliyatını..bende İzmirdeyim özel ege sağlıkta olucam bu ağustosta..arkadaş olarak ekler misin fotolarını merak ettim bi fikir verebilir belki...bir de hastaneden memnun kaldın mı?

iiyim canım bu aralar çok yoğunum ev telaşı var ..dekor işleri falan eğlenceli bi okadar da yorucu:61:ayın ortasına doğru bitince taşınıcam yeni evime işte onun telaşı var.:34:allahım herkesi ev sahibi yapsın hayırlısıyla:16:sen nasılsın papatyam ağustosun ilk haftası kontrolüm var senin var mı yakın tarihte:40:çok öptüm!

selam canım. hayırlı olsun yeni evin, güle güle oturun kocacığınla, oğluşunla :71: tatlım benim gecen ay vardı kontrolüm, eylülde 6. ay kontrolüne çağırdı çağhan bey :61: artık periyotlar uzadıı yanii :34: o zaman belki ayarlarız. öpüyorum

selam canım. hayırlı olsun yeni evin, güle güle oturun kocacığınla, oğluşunla :71: tatlım benim gecen ay vardı kontrolüm, eylülde 6. ay kontrolüne çağırdı çağhan bey :61: artık periyotlar uzadıı yanii :34: o zaman belki ayarlarız. öpüyorum

canım bu arada nasıl memnun musun cicişlerinden? denize girdin mi?

tesk ederim papatyam..benim bugünrandevum var gidicem kontrole..şaka gibi üç ay gecti bitti..ben çok memnunum denize giriyorum tabi..yeni foto eklemişsin bikaç tane kırpıp ekliycem haberin olsun..çok öpüyorum!:54:

slm aresya , oncelikle gecmis olsun bende izmir de bu ameliyati yaptirmayi istiyorum bir kac doktora mail attim henuz hagisini sececegime karar veremedim senin doktorun kimdi? memnun kaldinmi benide arkadas listene eklermisin ? bende dogum yaptim iki tane ikinci dogumumda ikizlerimi dunyaya getirdim goguslerimde sarkma yok ama icleri bosaldi eskisi gibi sert ve dolgun degil hafif esneme var tabiki dogal olarak. istedigim daha dik ve dolgun olmalari birde yurt disinda yasiyorum acaba bir hafta yeterli olurmu bu ameliyati yaptirip buraya donmek icin

slm aresya , oncelikle gecmis olsun bende izmir de bu ameliyati yaptirmayi istiyorum bir kac doktora mail attim henuz hagisini sececegime karar veremedim senin doktorun kimdi? memnun kaldinmi benide arkadas listene eklermisin ? bende dogum yaptim iki tane ikinci dogumumda ikizlerimi dunyaya getirdim goguslerimde sarkma yok ama icleri bosaldi eskisi gibi sert ve dolgun degil hafif esneme var tabiki dogal olarak. istedigim daha dik ve dolgun olmalari birde yurt disinda yasiyorum acaba bir hafta yeterli olurmu bu ameliyati yaptirip buraya donmek icin

Canım benim doktorum caghan Baytekin kesinlikle tavsiye ederim papatya55 adli arkadasımızın da doktoru caghan bey görüşmeni tavsiye ederim arkadaşlığını kabul ediyorum tatlım

Aresyacim, cok tesekkur ederim beni ekledigin icin albumune giremedim cunku 12 mesajimin daha olmasi gerekiyormus en kisa zamanda tamamlayip gormeyi cok isterim album basligi burun resimini gorebildim cok guzel olmus tavsiye ettigin doktorla en kisa zamanda gorusecegim

aresyacım nasılsın bir sorun yoktur diymi nasıl gidiyor cicişlerle hayat tadını cıkarıyorsundur herhalde artık canım

tesk ederim tatlım benım mash. hiç bi sorun yok!ameliyat olan ben değilim sanki!!:nazar:tasınma telaşı falan vardı hafta sonu taşındım evimi bi yerlestirsem benden mutlusu yok:66:

aresya merhaba :)
bende iki amelyatı aynı anda olmak istiyorum. kaç günde günlük hayatına dönebildin? iki ameliyat çok zorladımı seni? birde arkadaşlık talebimi kabul edersen bende fotoğraflarına bakmak isterim.

aresya merhaba :)
bende iki amelyatı aynı anda olmak istiyorum. kaç günde günlük hayatına dönebildin? iki ameliyat çok zorladımı seni? birde arkadaşlık talebimi kabul edersen bende fotoğraflarına bakmak isterim.

canım on bes günde tamamen ii hissedersin kendini en çok ilk hafta zorluk cekilio ...kendini psikolojikolarak hazırlarsan dayanılmayacak bişi diil ama yanında mutlaka sana bakacak biri olmalı canım..hersey gönlünce olur umarım!ekliyorum:))

canım on bes günde tamamen ii hissedersin kendini en çok ilk hafta zorluk cekilio ...kendini psikolojikolarak hazırlarsan dayanılmayacak bişi diil ama yanında mutlaka sana bakacak biri olmalı canım..hersey gönlünce olur umarım!ekliyorum:))

tatlım çok güzel olmuş, burnun ve cicişlerinle ömür boyu mutluluklar dilerim :) umarım cesaretimi toplayıp ikisini birden olabilirim bende

Back