kızlar uyumuşum..uayndığımda sırt ağrım olduğunu hissettim.hastane yatağımın ayarını değiştirip biraz daha rahat ediyorumeve de mi alsam bitane daha bişi görmedim..oyüzden ayrıntı yazamıyorum..konuya burdn devam edelim... burdan yazarım.hepinize çokteşk.ederim verdiğiniz destek için...
kızlar uyumuşum..uayndığımda sırt ağrım olduğunu hissettim.hastane yatağımın ayarını değiştirip biraz daha rahat ediyorumeve de mi alsam bitane daha bişi görmedim..oyüzden ayrıntı yazamıyorum..konuya burdn devam edelim... burdan yazarım.hepinize çokteşk.ederim verdiğiniz destek için...
canımm benim ne güzel atlattınen çok burnunu mu merak ediyorsun, cicişlerini mi söyle bakalım walla o yataklardan eve almayı ben de düşünmüştüm geçmiş olsun kuzum, ağrın sızın olmaz umarım. hadi bakalım dinlen şimdiii
kızlar teker teker alıntı yapamıyorumkusura bakmayın..hepinize çok tek.ederim daha ii hissedince yazıcam yine..buarada karamelden haber varmı:26:
çok şükür birtanem kurtuldun sonunda sendeohhhh bundan sonrası rahatsın artık bir iki gün sonra hiçbirşeyin kalmayacak şimdiden çok iyi gidiyor tatlım bende çok üşümüştüm ameliyat sonrası ısıtıcı koymuşlar narkozun etkisi tamamen geçene kadar göğüslerimin arası benimmde ayrıktı sporcu sütyeni çok işe yarıyor günden güne görüyorsun değiştiğini bndan sonra hokka gibi burun taş gibi cicişlerle dolaşacaksın süperrrr olacak süperrr ben bile heyecanlandım tekrar öpüyorum seni çok dualarım seninle ve karamelle
paptyam sabah doktorumuz geldiğinde gögüslerimi gördüm275cc takılmış.bantlıyken küçükmüş gbi hissettim 85 b sutyen taktık küçük bile geldi dedi tabi şiş.arası ayrık bakalım sonra ne olucakağrım var kalkarken özellikle.burnum hakkında bi fikrim yok sarılı çünkü.. ama bitti.kurtuldum işh.çabuk toparlarım.yüzüm morardı..eşimi bekliyoruz bir iki saate eve döncem
aresyacııımmm geçmiş olsuuun canımmm2 ameliyat birden olmuşsun inşlh her şey istedğin gbi olurr cnmm senin ameliyat gnünle benm ameliyatım aynı gündü. ben foruma yazmadım günümü dedim sizlere süpriz olsun bıktırdım çünkü forumdaki kızları, sürekli gün alıyordum sonra doktordan wazgeçiyordum ama iyiki bu sefer wazgeçmemişim
bu arada benimde göğüs aram ayrık, birleşicektir dimi kızlarr!!! biraz daha birleşseler yeter
karamelinde ameliyatı güzel geçer inşallahhben ameliyata girerken sizlerede dua ettim benim ameliyatmdan haberiniz olmasada Rabbim bizi bir ömür mutlu olanlardan eylesin olmak isteyenlerede nasip etsiinnnnn
canım bitti gitti işte ben sen karamel derken hepimiz atlattık işte daha birkaç gün önce korkularımızı endişelerimizi son dakikaya kadar tam gaz araştırmalarımızı yaparken şimdi atlattık iyileşme süreci ve ameliyat sonrası süreçlerimizi paylaşıyoruz tabiki bize son gaz destek veren tüm arkadaşlarıda unutmamak lazım çooook geçmiş olsun canım umarım sende hızla iyileşir normal hayatına dönersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?