aresya Meme Estetiği Ameilyatı!

hşgeldin cnm internetsizlik zor helede buraya gelmek isteyipte gelemiyorsan
cnm sütyeni göğüs altı ölçün daha önce kaçsa ona göre almalısın yani 85 kullanıyorsan 85 olmalı benim 72 göğüs altı ölçüm 75 aldım 70 bulabilseydim onu alcaktım ama ancak sipariş verirsem geliyormuş
bende doktorumun tavsiyesiyle bir kaç yerini diktim biri ameliyat sonrası takmak için 100 liraya aldım diğeri arkadaşım almış ikiside toparlıyor hatta baya sıkıyor b yada c cup olarak değişmiyor sanırım sporcu sütyenleri :44: benim normal sütyende c cup oldu çünkü b cup yanlardan baya taştı öndende göğüs ucunda kalıyor
sende resimlerini eklede gözlerimiz bayram etsin

Son düzenleme:

canım çok sevindim iyi olmana .zaten yazışından da belli oluyor memnuniyetin.

bu gün kontrolüm var bikaç tane alırım herhalde malum uzun süre kullanıcazdoktoruma da göstericem hem!

kızlar foto ekledim!!bakabilirsiniz..gerci daha çok şişler ama..şekil aldıkca eklerim yine..

kızlar foto ekledim!!bakabilirsiniz..gerci daha çok şişler ama..şekil aldıkca eklerim yine..

cnm şimdi baktım hepsinede yorum yaptım maşallah diyelim
siyah sporcu sütyeninden bile belli ne kadar güzel oldukları şişlerin indikçe daha çok rahatlıcaksın
resmin altında sordum ama takip edemem diye burdanda sorayım
senin sporcu sütyeni sıkmıyor gibi bol duruyor yada siyah diye belkide ben öyle algıladım :44:
benim doktorum baya sıkmasını istemişti resmen kaburgalarım birbirine geçiyordu ilk günlerde
şimdi çok rahat ama sana sorayım dedim senin doktorun pek sıkması taraftarı değil sanırım

teskler canımmodelini çok beğendim aslında sarıyo ama c olsaydı daha ii olurdu dedi doktorum arada kullnmama izin verdi..yoksa şu on gündür çengelli iğne bide bugün bandaj verdi nasıl sıkı anlatamamkaramelcim biras gecsin nasıl çamaşırllar var aklım başımdan gitti bugün daha önce hiç alıcı gözüyle bakmadığım için hepsi ayrı güzel geldi banagelsin çiçişlere yeni ciciler!!!:92:

Son düzenleme:
aresya sen nasıl benım lıstemde yoksun cok sasırdımm.
hemen arkadaslık talebı gonderdım sana,resımlerını cok merak edıyorumm :)

aresya sen nasıl benım lıstemde yoksun cok sasırdımm.
hemen arkadaslık talebı gonderdım sana,resımlerını cok merak edıyorumm :)
aayy bende senden gelen arkadaşlık talebini görünce şaşaırdım bende farkında diildimmkabul ettim canım..bakabilirsin tatlım

gecmiş olsun hayırlı olsun aresya:) benim de 300 cc kondu bi hafta önce fotoraflarını merak ediyorum ekler misin beni? benmkiler cok sisler daha..

aresyacım merabalar caghan bey kent hastanesınde dıye bıylıyordum ben ege de oldugunu duyunca sasırdım ıns cemıl tugaya olucam ben de sakıncası yoksa fıkır edınmek ıcın resımlerını gorebılırmıyım ben de ızmırdeyım ve kac cc oldu

aresyacım baktım resimlerine ve şiş olmalarına ragmen cok begendımm.gayet dolgun dolgun duruyo ve de.cok guzel olmus cektıgın acılara deger :)

merhaba aylincim evet daha önce kent hastanesindeymiş ordan ayrılmış şimdi özel ege sağlık hastanesinde alsancakta.nezaman olucaksın canım tarih belli sanırım umarım hayırlısı olur senin içinarkadaşlık talebbi gönderebilirsin fotolarıma bakmak için.bu arada 275 cc konuldu kasaltı=))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…